Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
Ebben van igazság, eddig a BC2 Vietnamhoz meg az NFS Hot Pursuithoz is voltak hasonló kezdeményezések és akkor is simán kiadták az extra tartalmakat, ha a kitűzött feltételek nem teljesültek
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Lenry
félisten
jjjaaaa
minden bizonnyal a halálos ítélettel egyenértékű egy regisztráció, de:
ad1: ha ennyire nem akarod letölteni, akkor minek írsz ide?
ad2: ha mégis le akarod tölteni, akkor meg milliónyi ingyenes (és akár eldobható) email szolgáltatás létezik, regisztrálsz egyet máris nem a fő címed lesz telespammelni.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Perry-sama
tag
Hmm én lis letöltöm, hogy meglessem milyen, bár már előrendeltem Mellesleg nem tudom miért akadnak ki az emberek ha regisztrálnia kell magát? Ez az utóbbi években elég gyakori, főleg ugye a steam-es játékoknál.
[ Szerkesztve ]
Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus R9 280X 3Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1810 | Chieftech 550 W
-
h-yle
addikt
Tuti meglesz az egymillió letöltés, szóval ez nem kérdés, ha nem lenne meg akkor meg nagy kegyesen odaadnák anélkül is. Amire jó ez a kezdeményezés, az a plusz egy hír amit a gamer oldalak kiraknak.
Ügyes a BioWare/EA PR
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
buccsi
tag
Szerintem rossz fórumba írtál, ez egy Bioware játék. Igen, tisztában vagyok vele, hogy az EA adja ki, de más közük nincs hozzá.
Én személy szerint örülök a kezdeményezésnek, ritka manapság egy demó. Türelmetlenül várom ezt és a teljes játékot is. Szurkolok, hogy meglegyen a kívánt határ.
Ha megjön a munkakedvem, leülök egy sarokba és megvárom míg elmúlik.
-
Lesz demó?? Na akkor én is letöltöm, hagy legyen meg az 1 millió letöltés, bár játszani nem fogok vele.
(#5) _ak_: az első részhez már amúgy is regisztrálni kellett. Egyébként meg mi baj van azzal, hogy ha regisztrálsz, extra tartalmat kapsz? Mert itt arról van szó.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
_ak_
addikt
Nem, nem örülök ennek egyáltalán, az egész EA-nek nem örülök. Miért, csókolgatnom kéne őket? Nem tetszik, h regisztrálni kell mindent mindenhová és még onlinenak is kell lennem. Én úgy gondolom, h egyre gusztustalanabb az EA politikája és emiatt nem fogok belemenni ebbe a játékba, még akkor sem, ha csak 10 megát kéne letölteni.
Let's begin, de gozaimasu!
-
pigatt
őstag
Nekem is lesz letöltésem.
i9 / 4080 / 32"
-
_ak_
addikt
Persze, na meg még mit nem, boldogan regisztráljon mindenki az EA-nek. Nemsokára MLM lesz, hozz magaddal még 100 játékost és kapsz 10% kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
scyllafren
senior tag
Én is besegítek 1 letöltéssel
-
Lenry
félisten
én hozzáadom az 1 letöltésemet. na jó talán kettőt is
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Воланд
titán
Hogy kipróbáld mielőtt kiadnál érte 10.000 HUF-ot. Hátha mégsem tetszik annyira mint vártad.
Amúgy dicséretes ötlet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
karnokd
tag
Kár, én megveszem a teljes játékot, minek letölteni a demót?!
Cf550W + E6600 @ 2,4 + 4GB 800MHz Kingston 5-5-5-18 + Asus P5B Deluxe + 2 x 320GB + 1TB +SB Xtreme +Nec18x + GF250GTS 1 GB Twint Frozr
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400MHz Kit
- 19.5V 11.8A 230W-ADP-230EB T-7.4 5.0mm (19.5V 11.8A)
- Asrock Z68 Extreme3 Gen3 + Intel i5-2500K + Corsair 2x4 GB + Thermaltake FrioOCK
- Nintendo Switch V2 Dual-Boot Picofly CFW 32+64GB + Pro kontroller + tok
- Mikrokarcmentes Honor watch gs Pro üzemidő bajnok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest