Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Nekem a 4 a kedvenc játékom a mai napig. Furcsa lesz megszokni az új Dante-t, de szerintem a játékélmény kárpótolni fog
Mikor is jelenik ez meg?
Mi az az ekezet dragasag??
-
Ateszzero
őstag
Érdekes.
Eltűnt a buzis és emós stílusú gyerek. NNa belátták hogy valamit komolyítani kéne a figurán? Helyes.
Így már jobban tetszik. Sokkal jobban. -
ASTON117
tag
Végre egy jó trailer ebből a játékból, eddig kifejezetten rühelltem, de végre kezdik összeállítani a képet a fejünkbe, ebből még a végén tényleg dmc lesz. A szánalmas dolog viszont az hogy szinte semmi újat nem mutattak, az hogy a karddal kinyúl dolgokért ugyanolyan mint Nero devil bringerje a dmc4ben, a levegőbe kaszabolás is alap, ja és ha jól látom van devil trigger is, igazából szerintem csak egy apró stílusváltásról beszélhetünk. Vicces hogy a játék producere fikázta a Dantét a piros ruha meg a fehér haj miatt, mert szerinte az már nem menő és mégis mit látok a devil triggernél? Csak nem piros ruhát és fehér hajat. Legközelebb jobb ha ül a sarokba és kussol.
[ Szerkesztve ]
-
KisTopi95
aktív tag
Ez nagyon várós, igazából még né sem barátkoztam meg ezzel a párhuzamos dimenziós dologgal. Classic dante 4 eva!
Mit is kéne ide írni?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Ninja Theory egy a TGS-en bemutatott DMC trailer kiegészített változatát tette közzé.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest