Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trevize1987
aktív tag
A Borderlands 2-t feltettem (az 1-el nem játszottam) és kábé 2 órá játék után nekem nagyon nem tetszett. Lehet az eleje unalmas és át kellett volna gördülni egy bizonyos ponton, hogy jó legyen, de semmi nem tetszett belőle az égvilágon (grafika nagyon furcsa, játékmenet sem atom, zene - intro után jobbat vártam), de mondom keveset játszottam vele. De véleményem szerint nem lesz konkurens az év játéka szavazáson egy Dishonored mellett.
-
Trevize1987
aktív tag
Végigtoltam. Mindenképpen az év játéka lesz (igaz, komolyabb konkurenciája nem is nagyon van). Szerintem a játékmenet fantasztikus, az, hogy rengeteg lehetőséged van a feladatok megoldására nagyon bejött. Nekem ez a játék egy Dark Messiah / Bioshock / Assassin's Creed kombináció, a lehető legtökéletesebben vegyítve. Nem rövid ha nem akarod, hogy az legyen. A grafika nagyon illik hozzá, komolyabbra szerintem nincs szükség, akik meg a grafikát nézik mindenben futtassanak tesztprogramokat. Nekem egyszerűen nagyon bejött.
Egy dolgot említenék meg mint komolyabb problémát, az a történet mélysége pont az olyan játékokkal ellentétben mint a Bioshock vagy a Dark Messiah. A történet éppen, hogy jó, semmi különleges. Szerintem egy ilyen játéknál ennél sokkal többet kellett volna letenni az asztalra.
A játék összegezve tényleg egy 9/10-es játék. Ici picivel többet vártam, de igazi csalódás nem ért. Kár, hogy évente 1 (vagy 1 sem) ilyen játék jelenik meg, ez a gyártók (vagy inkább az emberek igényeinek) szégyene.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest