Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ránézésre nagyon komolynak tűnik... Már csak arra leszek kíváncsi én is, hogy milyen gép kell alá hogy normálisan fusson majd (gondolom a 3850-emet -amihez az első részt adták- rendesen ki fogja röhögni.).
-
Gomez86
őstag
Ha kell, ezért veszek új gépet
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Robi BALBOA
őstag
Remélem egy 6000+-os amd 4gb-ram és HD3850/70-es kaliberű géppel is el fog menni 1280x1024-ben med-high-ban!
Mert ha nem akkor , kénytelen leszek fejleszteni
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
winfier
senior tag
ez komoly
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
DEV_NULL
őstag
nagyon duurva lesz
-
m1sk4r
aktív tag
Szerintem ez gyönyörű!
Aurea mediocritas
-
Enton
addikt
Ha neadj isten annyira elszállna a gépigénye, akkor veszünk egy GTX 295-öst.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
mephi666
nagyúr
hm, szép... azzal a micsubicsivel fájdítják nagyon a szívemet
remélem jókis játék lesz... optimalizálásra ügyelni kellene, nehogy csak gtx295-ön menjen röcc nélkül
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Jofi81
őstag
Ez nagyon jó lesz! Mondjuk nekem az első rész is bejött.
-
Nunder
őstag
Ezt elég jól összerakták. Pont azokat a dolgokat javították amiket a DiRT-ben kellett. Reménykedjünk hogy az optimalizálásra is fordítottak figyelmet.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
E-Max
tag
Végre valami ütős játék, szép graffal...
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Hevius
tag
A mindenit nagyon durca game lesz, kötelező lesz kipróbálni.
-
Robi BALBOA
őstag
Ez köszi!
Kicsit durva lesz, ez kötelező darab lesz![ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
bacsis
Közösségépítő
uhh, ütős lesz, akár cask "anno" az első része
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% Brutális i7-13700H 14Magos! 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest