Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ránézésre nagyon komolynak tűnik... Már csak arra leszek kíváncsi én is, hogy milyen gép kell alá hogy normálisan fusson majd (gondolom a 3850-emet -amihez az első részt adták- rendesen ki fogja röhögni.).
-
Gomez86
őstag
Ha kell, ezért veszek új gépet
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Robi BALBOA
őstag
Remélem egy 6000+-os amd 4gb-ram és HD3850/70-es kaliberű géppel is el fog menni 1280x1024-ben med-high-ban!
Mert ha nem akkor , kénytelen leszek fejleszteni
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
winfier
senior tag
ez komoly
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
DEV_NULL
őstag
nagyon duurva lesz
-
m1sk4r
aktív tag
Szerintem ez gyönyörű!
Aurea mediocritas
-
mephi666
nagyúr
hm, szép... azzal a micsubicsivel fájdítják nagyon a szívemet
remélem jókis játék lesz... optimalizálásra ügyelni kellene, nehogy csak gtx295-ön menjen röcc nélkül
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Jofi81
őstag
Ez nagyon jó lesz! Mondjuk nekem az első rész is bejött.
-
Nunder
őstag
Ezt elég jól összerakták. Pont azokat a dolgokat javították amiket a DiRT-ben kellett. Reménykedjünk hogy az optimalizálásra is fordítottak figyelmet.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
E-Max
tag
Végre valami ütős játék, szép graffal...
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Hevius
tag
A mindenit nagyon durca game lesz, kötelező lesz kipróbálni.
-
Robi BALBOA
őstag
Ez köszi!
Kicsit durva lesz, ez kötelező darab lesz![ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
bacsis
Közösségépítő
uhh, ütős lesz, akár cask "anno" az első része
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Politika
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T420 (i5 2nd, 8 GB, 120 SSD+ 320 HDD)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest