- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz AssAssynn #158 üzenetére
,,Mint mondtam, azzal én sem értek egyet, hogy valaki csal. Az ellen emelem fel a szavamat, hogy ezt függetlenül attól, hogy mit tett, azzal büntetik, hogy elveszik tőle azt, amit megvett az összekuporgatott pénzén." Megértem, ha sajnálod a szegényesebb embereket, de más megoldás nincs ezt meg kell értenetek. Nyílván nem lesz 100%-san elfogadott megoldás, mint ahogy semmire se, de valami megoldás akkor is kell! És igen én is azt gondolom, ha valakinek nem elég nagy elrettentés, hogy újra meg kell venni, vagy nem játszhat többet, akkor megérdemli. Szerinted ezekkel mit lehet csinálni? És az, hogy egyesek nem tudták és a Blizz. nem szólt előre, egész egyszerűen nem igaz! Mert mindneki tudja még azok is akik nem Wowoznak vagy Diabloznak. Más játékoknál is ez a szabály érvényes. Az egy másik dolog, hogy néhány játéknál sz@rnak az egészre
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
válasz AssAssynn #153 üzenetére
mindenemmel a Blizzardot védjem ami táplálja az infúziót Tudom, hogy többen azt gondoljátok megszálott Blizzard védelmezésről van szó, pedig nem! Biztos vannak/voltak olyan esetek amikor ez történt, most viszont nem! Még pedig azért nem, mert ez minket véd, a te védelmedet szolgálja.
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
-
aktív tag
Nem érted a lényeget. Itt nem azzal van a baj, hogy ha valaki kipróbál egy "módosítást" ami pl. még előnyhöz is juttatja (itt a Pistikés példára próbálok utalni, amit már páran kifejtettek előttem)... Hanem abból van a gond, hogy sokan visszaélnek ezzel és elkezdik farmolni. De a Blizzard nem fog minden egyes csalást kivizsgálni, magyarul nem fog szelektálni, mindnekit kivág a fenébe. DE ezt BE is harangozza! Szól előre, hogy ezért büntetés jár. Nem kell tettetni a hülyét, (már bocsánat) mindenki tudta eddig is, (korábbi játékokból), hogy milyen következményekkel jár a csalások használata! Lehet régebbi játékokra is visszamenni, Cs-be se honorálták tudtommal a csalókat. Ha a tanár szól előre, figyelmeztet 2. is, hogy ne felejtsd el a házit, mert 1 kapsz! Szól nap végén is, hogy legyen meg határidőre, mert eddig is türelmes volt és kész kell lennie! Ennek ellenére több embernek még sincs kész. Akkor mit csináltok rohantok, hogy micsoda szemétség, mert 1 adott a tanár? Ha meg ti nem kapnátok meg az 1 akkor legközelebb még kevesebben készítik el (és tartják be a rendszert), mert hát ezért nem is jár bűntetés... Érted már? Szükség van ezekre a módszerekre a Blizzardnak is, mert nem fognak leállni és még messzebbre fognak elmenni a csalók. Az meg, hogy mennyire jó ötlet a valós pénzt bevinni a játékba nem ide tartozik. Van és kész! és azt pedig védeni kell!
AssAssyn: Gondoljatok bele, megveszik egy rakat pénzért a játékot, aztán pár hét után nem tud vele mit kezdeni De ezen miért kell csodálkozni? Szóltak előre nem?
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
válasz Cyberpunk #77 üzenetére
Mit csinál pontosan a darkerd3? :S Rákerestem, de nem igen láttam eltérést.
Esetleg tudna valaki képet linkelni, ahol jól látszik a különbség?
Wolverine: Egyébként bannoltak már exploitért is, lásd pl. a tetőről lövöldözőket AV-n Na ezt én se tudtam, pedig öltek már úgy meg régebben
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy ilyen drasztikus módszereket alkalmaznak, mivel más nem vezet eredményre (gondolom amúgy se 1-2 emberről volt itt szó). Ebből talán felfogják egy időre, hogy nem lehet/nem érdemes csalni. Ha már a jogszabályoknál tartunk, (értem, hogy a gerinctelen csalóknak ez az eljárás nem tetszik) az hol jogszabályos, hogy accountokat, virtuális pénzt lopkodnak? Tudom, hogy a cikk nem erről szól, de aki valamiképpen csal nem fogja vissza magát és tovább is mehet. Ezért is szükséges megakadályozni ezt. Legalább próbál védeni "minket" a blizzard. Azokat akik a normális játékra törekednek! Az meg kár lenne, hogy az egyénileg elkészített javításokat emiatt ne lehessen használni...
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
válasz walkmanboy #3 üzenetére
Na ezzel egyet tudok érteni! Az meg már megint a másik fele a dolognak amit az EA csinál, vagyis inkább nem csinál . Ami éppen a legnagyobb baj! COD-ok állandóan tele vannak csalókkal, a Fifakban a bugokat nem javítják. huh... nem is sorolom tovább.
Visca el Barcelona!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest