Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Srác ez nem a krájzis. Itt senkit nem érdekel a grafika.
Tudom a mai világban sokkal ildomosabb egy optimalizálatlan játékot venni + hozzá a legerősebb vga-t. A diabló viszont a régi iskolát követi. Hangulat + játékélmény és alacsony gépigény (-re optimalizálás).
Valamint itt a 17 ezresért nem egy eldobható játékot fogsz kapni. Hanem kapsz egy legendát. Amivel akár 10 évet is játszhatsz. Ha ezt nem érted vagy nem erre vágysz meg se vedd.
Mint látod vannak itt olyan vetáránok akik a 30-40 túl is úgy várják ezt a játékot mint tizenéves korukba az első részt. Ez a nem mindegy szvsz.Egyébként meg [link]
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Ide keletre kéne egy rat verzió. A ruhája a karinak piszkos lenne és szakadt.
A kardja, bárdja kicsit csorba és életlen. A wizzard botja néha hülyén müködne mert tűz varázslat helyett jég lenne. A hunter egyes csapdái a rossz idözitők miatt a kezében robbanna.
Meg lenne benne egy koldulás opció is. Ahol a szegény országokbéliek tudnának egy-egy kereszteződésnél kéregetni pár fillért.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Nem lenne mit hajigálnia. Mert az élelmes magyar már ellopta és elvitte a méhbe. A boss halálát meg egy ellopot csatorna fedél okozná. Ahol kitörné a nyakát.
Minden act után menni kellene az önkormányzathoz segélyért. Ahol dakota közmondásokat lehetne olvasni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Imádkozol. Mint mit mindenki.
Mert csak akkor hiszem el, hogy megjelenik ha már a kezembe lesz.A kettőnek jó volt a hangulata. Igazából a dio act volt full darkos a többi nem.
Nézem a videókat (mert nincs betám) ennek is jó lesz a hangulata. Igaz sokat "darkositottak" rajt. Mert eleinte az új verzió is inkább volt warcraft3 (ami persze nem rossz, csak nem illik a diablohoz). De most jó. Csak jöjjön.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Én nem sirtam. Hiszen ott lefelé mentél. Már a magma a talpadat nyalogatta.
Igazából nem tudom megfogalmazni. A fontos a színek és a formák ill a helyszinek látványvilága. Ha ezeket sikerül összehozni már jó.
Dio2-ben jó volt az act2. Fent sivatag (világos, vakitó) lent a katakombák (sőtétek, zordak) mégis jó volt.Féltem én is a skilltől. Lássuk be megérte picit hozzá nyúlni. Most jónak néz ki.
Az is, jó hogy egyszerre több aktiv és passziv van egyszerre. Több a lehetőség, így talán nem mindenki ugyanazzal a 2 skillel tolja.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz zsirfecske #640 üzenetére
Olyan nincs, hogy a dio széria valakinek nem tetszik. Ott szakorvosi segitségre van már szükség!
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest