Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
Wolverine #664 üzenetére
Én ma már csak tört szerón wowozom, de ha lenne is pénzem rá, akkor se játszanék már eredetin, és egyre többen látják a dolgot ahogy én... A wow haldoklik.... elbaltázták a cataclsymet, 120k hp-s playerek vicc az egész, gyerek 5.3 patchben a hunterrel letolt egy 5.1-es bosst, no comment... Most kiadják a bucimacis pandácskát meg non-combat petek pokémonoznak, igen döglődik a wow, nincs ötlet, és a harmóniát is elcseszték... maximum a Titan lehet a kiút...
Ilsyde: köszi
Amúgy csak kíváncsiságból megkérdezhetem, mennyiért sikerült elpasszolni a bétát? És a zoom megszakad ha mozogsz?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest