Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Sikerült 10 év alatt összehozni....
-
vittuka
aktív tag
A legnépszerübb multi játékok grafikája nem mérvadó a pár óra játékidôt tartalmazó tech demókhoz képest.. Nem a bf3-ra gondolok ezesetben hanem az összes többire. Köszönöm viszont a blizzard-nak hogy 2 éve a gépemhez nem nyúltam és ezútán sem kell majd. Másrészrôl meg érdemes megnézni a kis indie játékok mekkora népszerüségnek örvendenek steamen is, valamint ha grafikai katasztrófa, viszont baromi népszerü multi, akkor ott a terraria vagy a minecraft. Kár a grafikán fennakadni, minél szélesebb körben el kell adni valamit, a legjobb ha 2 éves laptopokon is elfut.. A játékélménybôl viszont nem fog sokat levonni a diablo grafikája sem szerintem.
-
Cyberpunk
félisten
Azt hiszem az év játéka.
Május 15.-étől kelleni fog egy kis szabadság attól tartok.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cybertrone #378 üzenetére
Erről van szó ezzel egyetértek. Hangsúlyokról...Elfogadják, mert el kell fogadniuk, ha nem akkor repülnek
Én sem főz mos takarít mode-ra értem a kapcsolatot. Csak arányos legyen a női férfi dolgok aránya, meg közös témák stb. Amúgy elborult egy korosztály ez a 20-as nőkben is, az fix. Kell nekik egy bizonyos flegmaság, és leszaromság. Sajnos már többször tapasztaltam, hogy a "nice guy" kedves srácok egy idő után unalmasak lesznek számukra. Ezért is írtam, hogy a nők többségének sokszor kell a rosszfiú viselkedés. Szóval én csak mértékkel adagolva csinálom a kedvességet, stb, ha kell keményen oda kell mondani a dolgokat. Na de nagyon elkalandoztunk a témával
Mondjuk nekem az egész családom ultra játék ellenes. Nem egyszer történt, hogy kikapcsolták a biztosítékot, mert pont Diablo 2-őztem anno... Egyik hétvégén Minecraftoztam itthon, albérletből hazajövet. Ne tudd meg mekkora leb*szást kaptam miatta... Hogy mit képzelek 24 évesen, széttörik a gépemet stb. Szánalmas de ez van.
Starter editionról eddig nem hallottam, ezzel viszont élni fogok... Tudja valaki, hogy hány %-nyi content lesz benne eredetihez képest? Egyelőre nem sok infót találtam róla..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez a Te véleményed, az enyém más.. Felőlem elvitatkozhatunk ezen napokig... Engem győzködhetsz arról, hogy ha valami szép, és ad 1 órás játékidőt, hogy az jó, valahogy Nekem az nem fog maradandó maradni, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Oké, akkor észkerék, régi pop, régi dos-os snake, sőt az asszem még volt c64-re is, stb.. Most menjünk vissza a 90-es évekbe? Lehet valaki tud még tovább is...
Na de mindegy, hagyjuk szerintem.
-
priti
addikt
válasz
hackeeeee #358 üzenetére
Jajj hagyjuk a játékélményt. Mi ezt írtuk át a QBasic-ben és egymás verzióit cserélgettük, hogy ne legyen unalmas ez volt a nibbles. Emlékszem elszúrtam valahol és az élet száma helyett lett egy % jel, na az lett az örök élet verzió
...játékélmény, hagyjadmá' , amikor megszereztük a xenon2-őt bombával nem lehetett volna kirobbantani a gép elöl. Nem hogy játékélmény, játék nem volt! Ismertem egy srácot akinek az apjának volt gépe. Egyet. Internet? Pehhrsze...gondolod...
Az MDK régiség? ...óóó, jó neked.... -
Cybertrone
veterán
válasz
Ren Hoek #375 üzenetére
Én meg hallgatom pl ha a szépítkezésről, vagy a körméről beszél... Nekem akar tetszeni, még jó hogy elmondom neki a véleményemet a műkörméről, vagy más dolgáról
Sőt még szerelmes filmet is megnézek vele, mert erre van igénye, ezt szereti... ő meg belátja hogy nekem ez a hobbym, és addig netezik a másik gépen, vagy filmezik, a kutyát sétálltatja(igen a kutyulikat mind a 2 en szeretjük) Közösen éllni valakivel nem csak abból áll hogy az asszony főz mos takarít, gyereket nevel a faszi meg melózik, és gamel! Meg kell találni a közös dolgokat, és kész
-
Scholes9
nagyúr
Evidens
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ren Hoek #375 üzenetére
Egyszerű kérdés..
Igyon, bagózzon...stb vagy inkább csak játszon otthon a szabadidejében? Melyik a jobb választás?
Ha már az asszony megteheti azt, h Ő elmenjen fodrászhoz, kozmetikushoz órákra, akkor szerintem a férfi is megengedhet magának valamiféle kikapcsolódást. Persze nem 24/7 gamelni..
Lehet kompromisszumot kötni, csak akarni kell, tehát meg lehet hallgatni, h mit akar a másik, meg lehet hallgatni, minden témáról a másikat, ha az egyik meg nem akarja, onnantól dől az egész..
-
Ren Hoek
veterán
válasz
WayneGace #367 üzenetére
Olvass vissza, D3 grafikáját én nem szóltam le egy szóval sem, pusztán a korábbi részek hangulata (egyelőre) nem jött át. Tolom én Minecraftot is, 8bit játékokat, 640x480-as RTS-eket. Nekem a grafika nem lényeges.
A csajos témához csak annyit, fogd fel ezt úgy, hogy te sem szereted ha a csajod lila pónikról, twilightról, meg kutyulikról, vagy körömfestésről beszél. Nos én rühellem és utálom, és nem akarom hallgatni, még ha kell is néha. Szóval sok lány így áll a srácok gamerségéhez is. Ha nem beszél az ember állandóan arról, hogy minecraftban milyen kandallót épített, meg hogy wowozott 6 órát egyfolytában, hanem megtartja ezt a témát a haveroknak... akkor okés a dolog, de ettől még "meg van róla a véleményük"... Ahogy nekünk a körömfestésről, kutyulikról, meg lila pónikról beszél. Olyan csajt még nem láttam, aki jól is néz ki, értelmes is, és pl lehet vele multiban Diablo III-ban aprítani a monstákat
Inkább foglalkoznak egyetemmel, karrierrel,stb, mint hétvégén gémeljenek 10 órákat.
Hát többre is viszik mint én az tuti
(#373) Cybertrone: Fentebb kifejtettem miről van szó. Szerintem így már világos. Vannak kivételek amúgy, ez biztos. De akiket én ismerek baromira nem játszanak, és nincsenek annyira jó véleménnyel arról, ha egy 24 éves férfi "játszik" .. ez meg az én tapasztalatom. Mi meg más dolgokról nem vagyunk olyan jó véleménnyel, de ettől még elfogadjuk a másik nem hóbortjait. Erre céloztam csupán...Nem kell félreérteni. De ez már nagyon off téma...
-
Ilsyde
őstag
Arról lehet szó hogy béta kulcsért cserébe megveszem neked a játékot, de CE-rol szó sem lehet
Vettem kettot belole, egyiket le kellene mondanom de attól tartok hogy rosszul dontok és pont a másik nem fog ideérni a megjelenés napjának reggelén. Akkor fogok szeppukut elkovetni.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Ren Hoek #363 üzenetére
Drága barátom 5 éve vagyok együtt a párommal, össze vagyunk bútorozva, saját kecóba... ha nagyon el akar menni egy menőbb emberrel hát hajrá... Nem iszom, nem vagyok link, melózok mint bárki más, és ennyi szenvedéjem van.... Biztos szarul érintene ha emiatt elhagyna, de hozzáteszem akkor ő sem éppen érett, és azt is hozzáteszem hogy kinőttem már abból hogy sírjak egy csaj miatt... minek? Kinézel nyáron az utcára és legalább 10 néz vissza rád
Ez az egész hülyeség elég gyenge lábakon áll
(ezen kívül csajom is Diablozott már, és lehet ketten fogjuk tolni... na erre lépjél
-
WayneGace
őstag
válasz
Ren Hoek #363 üzenetére
Ez nem állja meg a helyét. Ha kicsit is értelmesebb a barátnőd, akkor elfogadja, hogy van egy hobbid, ami akár az is lehet, hogy játszol olyan játékkal, amiben ő nem lát semmit Kompromisszumokat kell hozni. Én is megnéztem a Szex és New York minden részét a barátnőmmel (igen, minden részét), pedig nem az álmaim sorozata. Ez van.
Szerintem lépj túl ezen a grafika mánián. Elég sokan felfogták, hogy vannak, akiknek nem tetszik.
-
Viktor77
titán
Van még bármi amit a dátum kapcsán nem beszéltünk meg? Illetve, miről szeretnél még olvasni, ami itt nem hangzott el idáig?
Van új fejlemény a dátumon kivül?Esetleg írjuk be 100-adszor, hogy "szar", "nem szar", "megveszem", "előrendeltem", "letöltöttem". Igen, ezek valóban sokkal szakmaibb, konstruktívabb hsz-ek.
-
kovsol
titán
ez a ki játszik rondabb játékkal topic? dobjatok már a témát
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cybertrone #338 üzenetére
"...a szép grafika meg dícsérendő, ezzel már lehet rajkózni a haveroknak, meg a csajodnak "
Tudom nem teljesen ezt akartad ezzel mondani
inkább csak mellékesen fűzném hozzá, a tapasztalat azt mutatja, hogy a csajok utálják a játékokat, és ha egy srác játszik azt lenézik és lededósozzák érte. Főleg 20+ komolyabb csajok. Lehet ezt leszarni, meg ha szeret akkor elviseli stb...
csak aztán nehogy lelépjen a bőrdzsekis motoros rosszfiúval... Mint ahogy ismeröseim közül már előfordult 3 esetben kb. Szóval összegezve, szerintem egyik játék se jó nyitás a csajok előtt... Legalábbis 4-ből 4 csajom utálta és lenézte, így nem is nagyon firtattam nekik. Aki meg kifog egy gamer csajt, akivel Skyrimezhet, meg Portalozhat meg D3-azhat, az szemét mázlista
(De szerintem ilyen csak 9gag-en létezik a gamerek álmaiban
)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mint mondtam, csak, hogy a diablo-nál maradjunk.. Meg lehet nézni azt, hogy máig hányan Diablo2-znek..
Számomra egy játék a játékélménytől "ragad meg" nem azért, mert rohadt jól néz ki, az már csak szempont... Ha a szépség miatt szeretnék egy játékot, akkor azt mondanám a Crysis-ra, meg az új COD-okra, hogy hű de jó játékok, de nem nem fogom.
Hiába néz ki jól egy játék, ha lényegében semmi játékélményt nem ad..
De ha már itt tartunk, Trine-nal játszottál? De ha már régiségek, MDK, vagy MDK2?
-
priti
addikt
válasz
hackeeeee #350 üzenetére
Volt idő, amikor azt mondtam, hogy ez a grafika mindent visz. Akkor jó volt, de elég ronda játékot láttam már életemben ahhoz, hogy azt mondjam, hogy igen. A grafika is fontos. Szerinted emlékszem a Xenon 2 pályáira? Mégse teszem fel. Te sem emlékszel száz kiváló játékélménnyel bíró játékra mégse kezdesz 10-20 éves játékok között turkálni, hanem az újat veszed. Nem kell ez az észjátszás: "a mai világban" és hasonlók. Neked is ugyanúgy fontos a grafika, az a grafika ami miatt megnéztél már vagy száz hulladékot amiktől már csömöröd lett és emiatt már a grafikáról is lemondanál, csak hogy legyen már végre mögötte tartalom is. Értem ezt is, de én nem teszek fel 100 játékot, csak max kettőt-hármat és amit felteszek az legyen jó és ahhoz hozzá tartozik, hogy szép is legyen, mert már alapból csömöröm van a szaroktól és teszek rá hogy hogy hívják, ha azt látom, hogy igénytelen bármi, akkor nem kell és a véleményem is elmondom róla ha 100-an harapnak rögtön torokra akkor is.
Le fogom szedni a Diablo3-at is, meg fogom nézni ezek után már biztos és ha kellemesen csalódok akkor nem leszek rest azt mondani, hogy "bocs srácok, ez tényleg qrva jó". Ennyi. -
Scholes9
nagyúr
Ezt én készítettem, amit linkeltél annak semmi köze a Dio3-hoz, kb az egyik legszebb PC-s játék lesz amúgy...
megint én: Dio3 ettől szebb...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jahogy így.. Az a lényeg, hogy hogy néz ki? Ez nagy hiba... Bár a mai világban már ez a menő.. Sokszor erre megy rá a játék is. Lásd pl. Crysis.. Hiába csilivili, optimalizálás konvergál a 0-hoz..
Szerintem a játékélmény sokkal fontosabb.. Lásd diablo 2, máig sokan képesek akár 800*600-ban is játszani, >19"-on, mert jó..
Akkor szerinted a StarCraft 2 is ronda?
-
priti
addikt
válasz
Viktor77 #342 üzenetére
Hjóvammá, mosmá' mindenki kapja be a legyet
Átvertek, becoptam, ennyi. Azt hittem az a dio3, most csoda, hogy kiborultam? Hogy néz már az ki? Borzalmas.
(#348) hackeeeee
Há' nem is játszom vele. Pont lesajnálom hányan játszák... érted... én nem azért teszek fel valamit, mert sokan játszák. Attól mert sokan hallgatják a Lakodalom Lajost tőlem még éhen halhat egészen nyugodtan.
-
WayneGace
őstag
Én úgy voltam vele, hogy vártam a Diablo 3-at, de nem tudtam igazán hova tenni. 2-öt is szerettem, de soha nem voltam több ezer órát játszó fanatikus. Kaptam kölcsön bétát, 3 óra játék után rájöttem, hogy ez egy nagyon jó játék lesz. Hangulatos, aprólékosan kidolgozott játékmenet, remek hangok és zene, és a grafika is illik a játékhoz. Aki nem kedveli ezt a műfajt, annak lehet, hogy nem való.
Lineage Eternal is szép játék, sőt még jónak is tűnik, de kipróbálás nélkül fölösleges véleményt alkotni. Legalábbis én nem tudom meg mondani, hogy jó lesz-e vagy sem.
Majd próbáljátok ki a D3 trialt, ha tetszik, tetszik, ha nem, akkor nem.
-
priti
addikt
válasz
megint én #331 üzenetére
Nahh ... hát kb. ez már alakul. Köszi a linket, inkább erre kell odafigyelni úgy látom. Ez a vidi már elég meggyőző a nagy csatajelenettel.
(#329) Viktor77
Felfogtam, hogy át lettem azzal képpel verve. Persze az elég baj, hogy sikerült átverniük és a másik dio3 kép mellett nem ordított a különbség...
-
Kashim
őstag
válasz
megint én #331 üzenetére
Ez mind szép és jó. (amúgy tényleg)
Csak ezek az ázsiai mmo/rpg játékok egyrészt elnagyoltak, a részletekre sose figyelnek, másrészt mindig elvéreznek a végjáték, játékélményben. Egyszerűen túl sok a fölös dara és a balanszot sem találják el normálisan.
Azt meg már ne is említsem, hogy mire eljutnak Európába, a nagy részük mindig lebutítódik és a tartalmak, javítások is jóval később érkeznek, mint az ázsiai változatnál.
Sok ígéretes játék készül Koreában, csak valahogy sosem jut el hozzánk, vagy mire eljut már senkit nem érdekel, vagy kevesen játszanak és azok is rövid úton megunják. Blizzard azért tudhat valamit, ha még mindig ekkora Dio2-es bázisa van, pedig mikori az a játék...
Szerintem kár vészmadaraskodni, amíg meg nem jelenik és meg nem látjuk 1-2 hét után mit nyilatkoznak róla a játékosok. Lehet szidni a wowot is, de ha csak megközelítik azt a supportot, amit ott nyújtanak a Diablo 3 esetén is (patchek, +itemek, durva updatek, elég csak a pvp-re gondolni) már megemelem a kalapom...(ráadásul ott lesz a trial változat is, meg lehet próbálni aztán eldönteni kell-e vagy nem)
-
Cybertrone
veterán
válasz
megint én #331 üzenetére
Gondolom gameltél az ez előtti Lionage verziókkal is... Ha igen akkor azt is tudod, ez nem az már mint anno... Mellesleg mikor a Diablo kijött ilyen game menettel ez még semmi nem volt, ezért ez egy klón, és nem több... a szép grafika meg dícsérendő, ezzel már lehet rajkózni a haveroknak, meg a csajodnak
Viktor77:
Persze hogy nem... ott abba is maradt, és ők is tolják nyugodtan, én is a BF3-at... -
Viktor77
titán
válasz
Cybertrone #334 üzenetére
Az soha nem jelent jót, ha bemész egy játék topicjába és szembemenve az összes topiclakóval, elkezded szarozni a játékukat.
-
Youri
veterán
válasz
megint én #331 üzenetére
Megtettem... most minek kellene következnie? Jól néz ki valóban, de nem hinném, hogy egy Lineage felvenné a versenyt egy Diabloval, hosszan tartó játékélményben
Amúgy meg nem értem, mit kell stresszelni. Lesz Starter, kipróbláod ingyér, bejön, bejön, nem, nem. Nem kell zsákbamacskát venni
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
Viktor77 #329 üzenetére
Én is szaroztam mw3 topikban... kaptam érte 3 nap bant... bár igaz ez csak egy hírnek a topikja, akkor is felmegy az emberben a pumpa ha idecsődöl a sok ökör, rázza a kolompot, és a többi 10* elbőgi ugyan azt.... Ez ilyen és kész, akinek bejön megveszi, akinek nem vesz mást!
-
megint én
őstag
-
Ilsyde
őstag
Hibás a megnevezés. 100% hogy Mythos, mindegyik verziójával játszottam (régi béta meg a Flagship korából, meg most az új) úgyhogy egybol felismerem. A második kép az tényleg D3.
Blizzard játékok mindig akkor jonnek ki ha már elavult a grafikájuk. Minden egyes játékukra ez igaz. De ebbol lehet tudni hogy nagyjából mikor várhatóak
A D3 is tele van elnagyolt poligonokkal és igénytelen textúrákkal, de nem ez a lényeg. Ha grafikailag nem is 2012-es minoségu, a játékmenet és a játékmechanika mindenért kárpótolni fog az elkovetkezendo 10+ évben.
-
Viktor77
titán
Ha feltöltök egy pucér nős képet valahova, és diablo 3 nevet adok neki, akkor az diablo 3 lesz?
Csak a vak nem látja, hogy ennek köze nincs a diablohoz.
De így talán te is elhiszed.
megint én: Ez nem túl színes, csillámpónis? Hol van itt "dark"-ság?
Amúgy egy-az-egyben Diablo klón.Cybertrone: Joguk van szarozni, ha nem tetszik nekik. Csak mikor ezt egy kamu képpel teszik, akkor ugye az egész mondandójuk értelmét veszti.
-
JSaN
addikt
Ezt mar irtak mashol hogy a zavvi el baszta a linket. Ez nem diablo 3-bol van!
En a betaba eddig 30 orat toltam, ahogy nezem a teljesben is tolok 3000 orat.
Mert egyszeruen nagyon jo jatek, es ez csak eloben tapasztalod.
Fent emlitetted a darkosagot, nos ha le mesz a katakombakba bizony hozza azt a hangulatot. A fenyek hangok valami elkepeszto ott lent, meg van a darkos resz is benne. Amugy is nem csak abbol all a jatek, lesz sivatag, havas stb teruletek is. -
Youri
veterán
válasz
megint én #324 üzenetére
Az akkori játékokat minden kétséget kizáróan legalább két-három évvel lekörözve mind grafikailag, mint játékélményben.
Mikor körözött le bárkit a Blizzard grafikailag? Dio2 WC3 is amikor kijött, rég elavultak voltak grafikailag... A SC-ot eleinte bírálták, hogy ugyanazt a motort használja, mint a WC2, és biztos klón... Mégis azok igazi gamek voltak. És valóban, nem egy nagy szám a D3 grafikailag, lehet, hogy nem is annyira darkos - nyilván azért, mert ezek az effektek korábban nem voltak elérhetőek - mint az előzőek. Kétlem, hogy ez a két tényező oilyan marhára befolyásolná a játékélményt...
priti: ha feltöltök egy képet a hátsókertről, Margit körút néven, akkor az az lesz? Még a kezelőfelület is totálisan más, ha vetnél rá egy pillantást...
-
priti
addikt
http://www.mmospotlight.com/wp-content/uploads/2012/01/diablo_3_02.jpg
A link szerint a diablo3. Persze lehet feltöltési hiba is, de a másik kép alapján nem. Ez tényleg ilyen szar.
A "pincefalak" vagy hívjuk bárminek feljavítják az összhatást az alvilágban, de ott is elég szégyen azt kell mondjam.
A lényeg, hogy a legtöbb ember annyira elfogult, hogy nem látja a fától az erdőt. Ez a gém messze nem az, amire vártak. Évekkel van elmaradva a többitől. Évekkel.(#323) Ren Hoek
Le fogom szedni a warezost, de nekem úgy tűnik, hogy csak a névről húztak le még egy bőrt. Nem azt mondom, hogy ez egy rossz játék, de a célkorosztály kb. az általános iskolás gyerekek lehetnek. Persze lehet hogy ez így van jól. Én sem voltam sokkal idősebb annó, amikor a diablo előtt letapadtam pár hétre a monir elé. Viszont ennél én lényegesen többet vártam. Az ára meg felháborító. Ezért max 5k a reális a többi árához képest. Pláne hogy a multin keresztül újabb pénzlehúzásokra van lehetőség.
-
megint én
őstag
Diablo fanatikusként mondom
Évekig, sőt, több mint egy évtizedig a Blizzard nagy rajondója voltam, leginkább a Diablo, és a Starcraft miatt. Emellett még a The Lost Vikings, és a Warcraft már majdnem két évtizede lenyűgöztek. Az akkori játékokat minden kétséget kizáróan legalább két-három évvel lekörözve mind grafikailag, mint játékélményben. Na de most? Olyan arrogáns pöcs egy üzletpolitikájuk és pökhendi stílusuk van, hogy azt kell mondjam kiábrándultam. Nem beszélve arról, hogy amikor megpillantottam az első barbáros gameplayt, 4 azaz négy évvel ezelőtt, azt mondtam le a kalappal, ez már valami. És igen, volt itt gyöki hozzászóló, aki nem is erről a játékról linkelt képet, és tudom, egy kicsikét csiszoltak is azóta, de 90%ban az maradt. És azóta össze állt a köztudottan ribanc Activisionnal, és ez a kedves társcég ez idő alatt már vagy 3-4 újabb CODot is kiadott igaz olyan amilyen, de veszik mint a cukrot. Kérbem én ez nem a ló két oldala? Valahol középen kéne a nyeregben megülni azt a lovat. És a játékosok Vagy más néven vásárlók érdekeit előtérbe helyezni! -
Ren Hoek
veterán
Ha van mögötte atom sok tartalom,akkor nem zavarna a grafika.
Csak számomra nincs meg az a dark hangulata ami az 1-nek volt, nem beszélve a 2-ről, ami ugyan nem volt darkos, mégis volt egy egyedi stílusa.
Nekem nagyon wow-osnak tűnik az egész d3 sajnos. Ezért azzal kissé egyetértek, hogy 14 felett "égő", ha meglátja valaki. Többek között nem reklámoznám a női nem tagjai előtt sem, mert ők aztán wow-geeknek találják az biztos. De egyedül otthon el lehet vele játszogatni, ha van tartalom és story mögötte... ha 5000 Ft lenne és nem kéne állandó net hozzá...talán.
+ ez a felszedhető életgömb szerintem gagyi. Potionra alapuló klasszikus modell nekem szimpatikus volt...
-
priti
addikt
Attól mert órákat játszottam köjökként XT-n a boulder-rel, ráadásul hercules monitoron, ahol az ellenség egy csokornyakkendő formára kivágott téglalap volt még érdekel a grafika. Ne mondd, hogy téged nem. Pont azért tesznek szart a szánkba nagy nevek alatt, mert ti bármit megesztek, ha diablo-nak hívják. ...de nyilván még 80db nekem címzett fészpalm megoldja a dolgot. Remélem ezzel a grafikával 100 milliót előrendelnek így a következő majd még igénytelenebb lesz, mert a profit így is-úgy is megvan rajta, akkor meg minek költsenek grafikusokra?
....Istenem... és én kapom a fészpalmot... de értsem meg, hogy ez egy legenda. Ez?
Talán a neve... esetleg.
-
Ren Hoek
veterán
Majd ha folyton szívsz vele, akkor d3 téma lesz. Sajnos
Nyáron nekem eleve kilőve a d3, mert falun vagyok általában, ahol lehetne ADSL-t kötni de méregdrágán, és 2 netet minek fizessen az ember. Inkább az csesz, ha beüt valami válság, vagy napvihar vagy államcsőd vagy akármi, és leborulnak a szerverek, akkor egy használhatatlan kaka lesz a program. Míg d2-vel simán elütöm majd az időt, a krumpli kapálás meg nyúlvágás között.
KÍváncsi vagyok fel fogják-e törni. Úgy is kitalálnak rá valamit. SC2 is netes, és mégis van belőle kalózverzió, és működik is rendesen, nem? Nem próbáltam... Inkább régi játékokkal játszok
-
megint én
őstag
Ildi és Szőke most tudtam meg 17000 lesz a Dio3
-
Gyuri27
félisten
Srác ez nem a krájzis. Itt senkit nem érdekel a grafika.
Tudom a mai világban sokkal ildomosabb egy optimalizálatlan játékot venni + hozzá a legerősebb vga-t. A diabló viszont a régi iskolát követi. Hangulat + játékélmény és alacsony gépigény (-re optimalizálás).
Valamint itt a 17 ezresért nem egy eldobható játékot fogsz kapni. Hanem kapsz egy legendát. Amivel akár 10 évet is játszhatsz. Ha ezt nem érted vagy nem erre vágysz meg se vedd.
Mint látod vannak itt olyan vetáránok akik a 30-40 túl is úgy várják ezt a játékot mint tizenéves korukba az első részt. Ez a nem mindegy szvsz.Egyébként meg [link]
-
-
priti
addikt
válasz
PowerBuldog #305 üzenetére
Há' jó-jó, de ezér' 17 ezret fizetni? Azt hittem valami okostelefonra írt verziója a dio3-nak ez a szkrínsát erre kiderül, hogy ez a "az nagy" PC-s verzió? pfff, hát ez irgalmatlan fos. Mi az a mutáns toboz? Az a fa lombja? Prehistorik-ban nézett kb. így ki egy fa lombja 92-ben 20 éve.
Tessék itt a "tobozfa" backi, de tényleg. Hiába nyomjátok a fészpalmot, ez a gém egyszerűen szégyen, ahogy kinéz.
(#309) Phoenixy
Itt egy fokkal jobb, de a felszínen akkor is sovány nagyon. Mit sovány, egyenesen borzalmas.
-
priti
addikt
Ez a kép komolyan a dio3-ból van? Mire lett ez fejlesztve? 386DX40-re? Ezé' 17000Ft-ot kérnek? Akinek kell vegye, vigye. Ha ez lenne a leggyengébben kidolgozott rész benne, de még itt is (ahogy mindenhol) bármikor megynomhatnám a camera gombot ezzel váltva át skyrim színvonalú FPS-re akkor esetleg még versenyképesnek lehetne mondani.
Oké, hogy nem csak a grafika a lényeg, de bakker perkáltok 20 rongyot azt ezt nézitek 100 órán át? És ha valaki benyit az ajtón? Bakker ahogy az első kép kinéz az már egyenesen égő 14 év felett. Fú nagyon szar lett. Tiszta gyúk. Majd röhögök ha elkezditek a játék fórumában szídni. Ilyen graf mellett gondolom a játék is hasonló minőségű lesz. Ezt a lehúzást... pfff... ezér' 17-et kérni.... atya éééég
Új hozzászólás Aktív témák
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Starlink
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest