- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Klemice #1005 üzenetére
hehe, ez egy GF build volt kis MF-el, a screenshot erre példa és nem menőzésből raktam fel hanem nosztalgiából. azért +1700% körüli GF-el már elég szép aranyak potyogtak uccsó actban. elvileg d3-ban ilyen durva tápolás nem lesz, mert borulna is a gazdaság a végére.
amúgy nagyon sokat tradeltem anno, talán az annit is úgy szereztem meg a többi charm egy részét.
-
Klemice
senior tag
válasz
zsirfecske #995 üzenetére
Ezek közül csak az anni értékes
-
Cathfaern
nagyúr
Hivatalosan azt hiszem fél évig maradnak meg a karakterek*. Gyakorlatilag van olyan, aki még annak idején a induláskor szerzett egy trialt, és máig megvannak az akkor létrehozott karik
*Egész pontosan fél évig garantált, hogy megmarad a karaktered, utána bármi történhet vele. De nem szokott.
-
Vieron
tag
válasz
zsirfecske #991 üzenetére
Diablo II név + jelszó kell.
A Merge WoW accountokat jelenti, nekem is kettő van benne, belépésnél e-mail jelszó kulcs, aztán kérdezi melyik accra szeretnék belépni. Azt nem próbáltam, lehet-e mindkettőbe egyszerre, de gyanítom, hogy nem.
Én Diablo II -höz az egyik wowos accot használom, régen ott is név + jelszó kellett... -
mephi666
nagyúr
asszem annihilus úgy esett, ha lenyomtad überdiablo-t
...időnként írta a kliens, hogy "x stone of jordans sold to merchants" (vagy hasonló) ...aztán jött a walk, amikor überdiablo megjelent valamelyik területen... ha leölted, akkor esett belőle 100% eséllyel ez a fasza skiller charm
...de sorcival nem volt esélyem lenyomni, akkora regije volt: mindenképp kellett valaki segíteni és úgy lett meg nekem ez a charm (ami azóta ment karistól a levesbe, mert vagy 1 évig nem léptem be)
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Nekem volt annó egy 83as Sorcim ,meg egy 78as Barbárom(meg néhány 50 körüli még), de egyszer sem találtam arany színű charm-ot
. Én a mai napig nem hiszem el, hogy olyan létezik
, hiába láttam már számtalanszor embereknél.
-
zsirfecske
addikt
válasz
basszus úgy hogy 2x van a képen a korona (ha jól látom a nyaklánc képe helyett került rá véletlenül másodszor, nem emlékszem milyen amulettem lehetett, grr) és ezért csak az egyiket számoltam bele: +267% MF és +1611% GF van a képen lévő felszerelésen összesen!
na ilyen a d3-ban tuti nem lesz (GF-ből legalábbis), ennél jobban kell majd óvni az economy-t
-
zsirfecske
addikt
na éljen, akkor mivel a játékkulcsot ehhez a bnet acchoz kell rögzíteni, nem lesz ingyé több accos trükközés, ami miatt valószínűleg ténylegesen akár évekig is megmaradhatnak majd a d3 karik.
mondjuk most így átgondolva tényleg csak így van már értelme, jól bezavart ez a régi d2 módi ennyi év után újból elővéve.
OFF:
basszus csak most döbbentem rá, mennyi időt is öltem én anno a d2-be, ezt a képet most találtam a vinyómon a fő karimról:
szégyen, de még arra sem emlékszem hányas szinten hagytam abba (de a kép alapján minimum 75 volt...). nagy kár érte -
JSaN
addikt
válasz
A blizzard most mindent ossze integral, egysegesit egy rendszerbe. (bnet2)
Ehhez van e-mail és jelszó (+opcionális authenticator), es a friends list is. Ha valakit fel vettel Starcraft 2ben az ott lesz diablo 3ban es wowban is.
Szal most mindenhova csak egy belepesi adatot kell megadnod, es midnen egy helyen lesz.Ja es a regi jatekok (dio2, sc1) azok nicnsenek es mar nem is lesznek a bnet2be integralva.
-
Wolverine
félisten
válasz
A Diablo III-nak ilyen szempontból semmi köze sem lesz a Diablo II-höz.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Úgyanúgy kell belépned a D3 kliensbe mint a netes BNet accba. E-mail + jelszó, ha authenticátort is csatoltál hozzá akkor azt is bekéri.
-
zsirfecske
addikt
pont ezt nem értem a csöki agyammal: jelenleg bnet accom egy e-mail és jelszó (+opcionális authenticator), legalábbis ezzel tudok belépni és menedzselni a webes felületen, ide vannak regelve is a d2 licenceim stb. anno viszont a d2 bnet kliensében nem e-mailt kellett megadni, hanem csak egy rövid accnevet (meg persze jelszót és egy mélt a regisztrációhoz). ráadásul több ilyen acc is lehetett ugye egy cd kulcshoz, hiszen nekem is volt külön cuccolós d2 accom.
tehát ezek szerint a sok év kihagyás után most elém táruló bnet accountom csak egy gyűjtő felület, feltölthető (és bármit is ír most a battle net, d3 esetén majd remélhetőleg ki is vehető) valódi pénz egyenleggel, amin az összes játékomra rálátok, sőt némelyik accát lehet merge-elni is bele (ami passz hogy mit változtat).
ennyit látok tudatlanul, és az a nagy talány számomra, hogy a diablo3 megjelenésekor a beépített bnet kliens vajon mit fog kérni tőlem a játék indításakor? ugyanazt az azonosítást kell végrehajtsam mint a webes felületen, akár authenticatorral kiegészítve? ennek látom egyedül értelmét. vagy kell klasszikus diablo3 bnet acco(ka)t is regelni és az(oka)t külön lehet mergelni pl. az authenticatoros belépéshez? wft?
na megkavarodtam rendesen, wowosok, sc2-esek nyugodtan okítsatok széjjel
-
Ptech
addikt
válasz
zsirfecske #987 üzenetére
Karaktereid ugrottak, de ha írsz egy pár sort a supportnak, hogy elfelejtetted a belépési infókat, akkor tudnak segíteni.
-
zsirfecske
addikt
feltettem d2+lod-ot és bneten be se tudok lépni az accomba. ilyen rég lett volna? még az acc nevem se tudom, azt hittem mélcímmel kell belépnem, ahogy weben is... olvastam support oldalon hogy a karik 90 nap inaktivitás után expired lesznek. na akkor most mivan?
-
Ptech
addikt
válasz
zsirfecske #983 üzenetére
Az majd úgy is kialakul, lesznek jó kis buildek azért
-
Ptech
addikt
válasz
zsirfecske #971 üzenetére
Nálam a fire wizard lesz a kezdő, már van is pár build variációm.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Diablo18 #979 üzenetére
amit legjobban utáltam a dia2-ben: a stash mérete... csak gyűltek azok a cuccok, amik nem estek azért minden nap, de egyik karakteremmel sem tudtam használni és eladni viszont nem volt szívem
jsp-vel nem foglalkoztam, mert olyan nagy értéket azért nem képviseltek és főleg "átmeneti" szintekre voltak jók... esetleg a végére, ha nincs más... épp ezért szerettük haverral a "retro mod"-ot, mert ott volt normális méretű stash és pakolhattuk a cumót... mellesleg voltak jó receptek, amikkel adott rare normal/exceptional/elite cuccokból ki lehetett forgatni a hozzá tartozó unique/set itemet
szépen töltögettük a stash-t, hogy minden oldalra a hasonló típusból kerültek a jobbnál jobb egyedi tárgyak meg a setek is jól összeálltak... jó dolog volt még, hogy közös volt a stash és minden karakterrel elérhettük
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ren Hoek #977 üzenetére
nekem a legjobb az volt, amikor egy szombati napon rendesen betankoltam és este 10-11felé már elég jól álltam... egyszer csak füst a tápból (de gép nem kapcsolt ki), áramtalanítás... szétkaptam a gépet, tápot kib@sztam a szoba közepére, idegemben bedobtam még pár felest, írtam boxról fb-re egy kommentet, hogy "kihalt a tápom, f@sza"
...reggel felébredtem, enyhe füstszag... fura volt, hogy nem zúg a gép, mentem volna rögtön elé és akkor láttam, hogy darabokban van a szoba közepén
azonnal telefonálás, kértem az infót, hogy edigital mikor nyit kecsón és nagyjából milyen a választék tápból... bevertem indításnak 2 vodkát, hogy tisztuljon a fejem és bringával irány tápért
(chieftec ctg80p lett a nyerő és árban is jók voltak... délelőtt 11re helyre is állt a lelki békém)
hogy on is legyek: nem vagyok multipárti és dia2-t is mindig single-ben vittem battlenet-en, de ha volt már bennem, akkor megjött a kedvem a csapatoláshoz... ilyenkor volt az általában, hogy ismeretleneket elkezdtem tápolni meg húzni
...átpasszolgattam nekik a számomra értéktelen cuccokat és végighúztam őket hipphopp teljes nehézségi szinteken
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Diablo18 #969 üzenetére
A részeg önuralom mintapéldája, amikor bekapcsolod a gépet, és muszáj fórumoznod
Ilyenkor olyan büszke az ember, hogy képes rendesen megfogalmazott mondatokat írni, nem csak bfmdbdsdbsdsbefkpgkpded
... A kedvencem amikor hazajöttem részegen, és elkezdtem stalkerozni, és simán vittem a pályát. De szomorúbb eset, amikor nem emlékeztem rá, hogy bekapcsoltam a gépet, és másnap konstatáltam, hogy 2 liter ásványvíz folyott rá a billentyűzetre, és szanaszét áztatta az asztalt
... de gimi vége és egyetem elején annyi bort megittam anno hétvégéken, hogy abból már a Blizzardot is röhögve felvásárolhatnám. Ma már csak sör és mértékkel
-
Nesti
tag
Hello szerintetek ez még él..? [link]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
zsirfecske #971 üzenetére
Én semmilyen buildet nem tervezek, mivel nem bétáztam, és azt se tudom milyen a fejlődés
, és még 38,5 nap...jáááááájjj. Lehet meg kellene lesnem a kalkulátort, legalább a skillekkel legyek tisztába.
-
zsirfecske
addikt
köszi, újból átnézve én is így értelmeztem, egyedül talán a stun-os rúna lehet kérdés: imbue szó alapján egyértelműen hozzáadódik, de így meg instant lassítás + magas esélyű stun túl bivalynak tűnik. node sebaj, max magasabb szinteken alap skillem lesz, még ha csak 10 is a rádiusza
amúgy ki milyen karit/buildet tervez? inkább erről beszéljünk, pl. nekem csak tegnap esett le hogy a barbárnak nem csak 1, hanem 2 skillje is támogat MF/GF-t, tehát dio2-höz hasonlóan itt is ő lesz a tipikus cuccolós kari. nomeg a DH a kis vadászgörénye miatt GF-ra tökéletes.
-
zsirfecske
addikt
hát ezaz, hogy eddig csak dio2-ztem a bneten, ahhoz meg nem kellett semmi pénzügyi tranzakció, bevállaltam a kamu névvel hogy ha feltörnek akkor esetleg elhajt a support és megszívhatom.
persze most már van mobile authenticator, meg az rmah miatt esetleg pénzmozgás, tehát vsz valós adatokat fogok megadni, de ahhoz előbb nevet is kell változtatnom.
-
Diablo18
senior tag
1 et mondok jól berúgtam
már jött is ki sav
el is löktekde ne csüggedjetek szerintem itt is fogják venni a cuccot ha én vettem diablo 2 őbe anno cuccot
akkor itt meg pláne fog más is venni cuccot pénzért mert végülis hogy mi magyarok csórók vagyunk v alkoholra költünk attól még eu nagy és sok a barom -
kovsol
titán
válasz
Cathfaern #958 üzenetére
És érdemes elrakni a játék dobozát, mert pl azzal is tudod igazolni, hogy bizony ezt a gamet te vetted. Nekem volt már dolgom WoW miatt supporttal és skype on mikor felhívtam őket akkor is elkérték a nevemet, meg emailben elkérték az igazolvány másolatát és utána mehetett az ügyintézés.
-
rt06
veterán
válasz
zsirfecske #952 üzenetére
miert, te hol nem a valos nevedet es cimedet adod meg, ahol vasarolsz, es szeretned, hogy problema eseten segitsegen nyujtson a support?
-
Wolverine
félisten
válasz
Például az, aki nem akar bukni mindent végleg, ha ellopták az accountját; a visszaszerzéshez ugyanis személyes adatok is kellenek.
-
Ilsyde
őstag
válasz
mephi666 #960 üzenetére
Még arra leszek kíváncsi - gondolom nem csak én - hogy mennyit fognak levonni ha utalni akarod a pénzt. Mert ugye négyszeresen fognak rádverni, azaz durvább lesz mint az eBay:
- hirdetés díja
- sikeres eladás díja
- Paypal levonása
- Blizzard levonásaÉs ami marad, azt kapod meg.
-
mephi666
nagyúr
gondolom beszéltétek már, de le akarom írni a komplett véleményem:
ez a rmah szerintem a blizzard "legnagyobb" ötlete: tanultak a dia2-es hibájukból, ahol a gold semmit nem ért és nem töltötte be a játékbeli fizetőeszköz szerepét (ahogy a pgem és a rúnák sem, amikkel az volt a baj, hogy alig estek) és az emberek más megoldásra kényszerültek: jsp...
ezzel az aukciósházzal teljesen kizárják ennek a használatát, mert játékba építve sokkal jobbat kínálnak
a dropokat valószínű, hogy azért alacsonyra állítják, hogy ne telítődjön a piac és megérje adni/venni a cuccokat, amikből ők minden egyes tranzakció után pénzt látnak... ahogy pedig csökken a forgalom, jöhetnek a különböző patch-ek, kiegészítők, szintlimit emelések, új cuccok, aztán felélénkülhet újra a kereskedelem
szerintem baromi ügyesen fogják csinálni és meg fogja nekik érni (meg, ha minden igaz, nekünk is csöppen egy kicsi, ha direkt cuccokra+eladásra megyünk... nem pedig vásárlásra)
-
Ptech
addikt
válasz
zsirfecske #954 üzenetére
Pedig annyira nem nehéz kisakkozni szerintem, mondjuk a fogalmazás lehetne egy kicsit egyértelműbb néha..
FoK pl:
320% weapondam 10 yardon belül + 60% slow 2 secig
320% weapondam 10 yardon belül + 80% slow 2 secig
464% weapondam 10 yardon belül ha megütnek 10 secen belül
320% weapondam 20 yardon belül + 60% slow 2 secig
320% weapondam 10 yardon belül + 60% slow +65% stun 2 secig
320% weapondam 10 yardon belül + 60% slow 2 secig + 70% weapondam 10 yardon túlra, max 5 mobonDe még ezek sem véglegesek szerintem, simán változhatnak.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
zsirfecske #950 üzenetére
Mindenképp célszerű valódi adatokat megadni, ugyanis ha valami történik az accoddal (pl. feltörik és megváltoztatják a jelszót), akkor személyi másolattal tudod visszakérni.
Real ID-s ismerősök meg csak a megadott nevet látják, mást nem. -
Ilsyde
őstag
válasz
En megadtam a cimemet mert vettem toluk authenticatort magyarorszagi havernak es muszaj volt beirni.
Persze a Paypal miatt is erdemes, bar kis osszegek mozgatasanal nem szokas figyelni hogy egyezik-e a nev es lakcim. De ez is valtozo. Volt mar olyan hogy beirtam fiktiv nevet es cimet mikor egy olyan oldalon vasaroltam Paypallal amiben nem biztam meg 100%-osan es kaptam egy levelet hogy elutasitottak a tranzakciot mert nem egyeznek meg az adataimNem probaltam, de nekem ugy tunik annyibol all az egesz hogy Account > Add Address, beirsz amit akarsz (lehet orszagot is valasztani stb.) aztan kijelolod elsodlegesnek es annyi.
-
Ilsyde
őstag
válasz
zsirfecske #954 üzenetére
Ugy irja hogy "additional targets" szoval tobb mint valoszinu hogy hozzaadodik az alap skillhez.
-
zsirfecske
addikt
hát igen, én is így látom. pl. a DH Fan of Knives skilljét nézegetve épp totál zavar hogy mi lesz. az még oké hogy elvileg feladod a 100% lassítást a 65% stunért, de hogy aztán a legmagasabb rúnával mindent feladsz több ellenfélre irányuló, de elenyésző 70% weapon dmg-ért???
-
Ilsyde
őstag
válasz
Ezert lehetetlen elore tervezni - sok runa hatasat csak akkor fogod megtudni ha a jatekban kiprobaltad.
Igen, vannak olyan runak amik teljesen megvaltoztatjak a skilleket.
Peldanak kedveert a wizardnak van egy alacsony szintu Ray of Frost varazslata amivel nyilegyenes tud jeget pisilni. Ha teszel ra Sleet Storm runat akkor viszont mini-fagyfelhot idez maga kore. Azaz teljesen mas kepesseg lesz belole a runa miatt. -
zsirfecske
addikt
válasz
Wolverine #951 üzenetére
remek. viszont ki adja meg az igazi nevét meg címét amúgy? vagy ez a hozzáadott fizetési mód (pl. paypal acc) miatt amúgy sem nagyon kerülhető el? vagy ki hogy csinálja közületek? nem beszélve a real id lehetőségről, amit használva meg tényleg felesleges megadni a blizznek az alapadataidat is, mert a haverok úgyis látják (más kérdés hogy akkor gondolom a blizz is ugyanúgy, lehet ezért is hozták létre hogy több valódi adatuk legyen).
-
Wolverine
félisten
válasz
A nevedet megváltoztatja a support, ha bizonyítod, mi a valódi. De eléggé komoly mennyiségű adatot kell hozzá prezentálni.
-
zsirfecske
addikt
hoppá, a us rmah-t akkor cseszhetjük, mert országot nem lehet változtatni utólag mint ahogy nevet sem. pl. hiába akarnék most valódi nevet megadni (mert nyilván kamuval regeltem anno), az már csak új accal lenne lehetséges. ugyanígy ha az ország már hungary, akkor nem írhatok be us addresst így nem is használhatok us rmah-ot, ugye?
más: a skill rúnákat nem vágom még, zavaros hogy egymást és az alap skill egyes tulajdonságait kizárják vagy egymásra stackelődnek-e? néhol ott van a magasabb szintű rúnán pl. hogy additional damage (gondolom az alaphoz képest), néhol meg egymást kizáró leírások vannak. ezek alapján mindig csak egy rúna skill lehet aktív, de az néhol meg nagy áldozatokkal járna és érdemesebb lenne alacsonyabb szinteken maradni. szóval hogy is lesz ez?
Diablo18:
azért ha csinálsz egy új us bnet accot és arra regeled a játékot, azzal nyomhatod kamu lakcímmel proxy trükkel, nem? vagy eu kulcsos gémet el se fogad? na ezzel most felmerült pár kérdés...mondjuk ha pénzköltésről van szó, azért a nyugat európai tesókban is lehet bízni szerintem.
-
zsirfecske
addikt
áhh, gyanítottam, köszönöm az infókat.
-
Diablo18
senior tag
hát ha meg tehetem amerikain fogom tolni mert ott van pénz
és ha találok valami jót akkor oda fel tudom dobni
és remélhetőleg veszik majd mint a cukrot -
Ilsyde
őstag
válasz
zsirfecske #944 üzenetére
Kulon vannak valasztva az eu.battle.net meg az us.battle.net oldalak es accountok. Viszont jatekon belul tudsz szervert valasztani.
-
zsirfecske
addikt
láma kérdés: most nézem, hogy a us.battle.net alatti skill calculatorba nem is tudok belogolni hogy buildeket mentsek a(z eu-s?*) bnet accomba, csak az eu.battle.net alatt elérhetőbe. ez egyúttal azt is jelenti, hogy bizonyosan külön eu és us diablo3 szerverek lesznek és nem is nagyon tudok amcsi suhancok közt teperni majd? esetleg eu játékkulccsal nem is lehet csak ebben a régióban tolni?
biztos kéne tudnom d2 idejéből, de őszintén szólva ott nem volt rmah úgyhogy engem nem is nagyon érdekelt hogy milyen szerverek vannak, ezért nem is emlékszem már.
*gondolom régen mikor a d2-höz regeltem már élből az eu-s címre továbbított a bnet ip alapján és a termékkulcsaim is eu verziósak (hisz itthon vettem a játékokat), szóval tényleg eu-s a bnet accom (us.battle.net-re nem tudok belépni azonos accal). viszont us bnet-re lehet külön regelni vagy mindegy mert úgyse lehet ugyanaz az acc és játéklicenc alatta?
-
kovsol
titán
válasz
zsirfecske #941 üzenetére
csak nehogy az legyen mint SC2 nél volt. Betát toltam a laptopon ment 720p mediumon, aztán a végleges verzió meg akad teljesen mediumon
-
Diablo18
senior tag
már csak 40 nap emberek
ma megjött a kis ajándék csomagom
az i love diablo3.hu bögre
1 régi pc guru szám
kedvezmény kupon
előrendelői kártyameg 1 emlék lap
már csak 25 kt kell kifizetnem mikor jön a CE
-
Nordic
Közösségépítő
De lassan telik az idő...
-
kovsol
titán
válasz
zsirfecske #932 üzenetére
Meglepően jól bírja még a 3870, csak a szűrők amik eléggé megzabálják, azt hanyagolni kell. Diablo3 viszont nem túl gépigényes cucc.
-
Diablo18
senior tag
én már lvl 80 as vagyok
hellen tolom az ipart IK barb-al -
kovsol
titán
válasz
zsirfecske #928 üzenetére
én toltam 3870 crossfire el a betát
egy kártyával ha minden maxon még AA is bekapcsolva akkor 1920x1080 ban coopban 25-50 fps -t bír csak egy kártyával, de 1680x1050 vígan megy, ha AA -t kikapcsolod, esetleg valamit még lejjebb raksz akkor full hd ban is magasabb fps -t tudsz elérni ilyen kártyával.3870 -t most adtam el mind a kettőt 8k /db áron hamar elvitték, afölött szerintem túl hamar nem fog elmenni, vagy szerencsével csak
-
GeryFlash
veterán
válasz
zsirfecske #926 üzenetére
Ha full Hd-ban akarod tolni, akkor igen, egyébként nem szükséges, bár picit hülye a kérdés, hisz te döntsd el mrie van pénzed
Az biztos, hogy a 7750-es jó sokáig fasza kis vga lesz, megéri sztem a pénzét.... De ha amúgy mással nem játszol, akkor eleht fesleges, a 3870-en is menni fog 1680X1050-en sztem full beálításokkal
-
zsirfecske
addikt
válasz
Scholes9 #917 üzenetére
hehe, azt hittem csak én vagyok ilyen kocka a 16-ával
amúgy a fenti trollesőt tekintve szerintem az alábbi láma tizenéves off kérdésem is belefér: passzív sapphire ati hd 3870-em van, amit sosem használtam igazán mert épp akkor álltam le a pc game-elésről mikor megvettem, viszont most kijött az utód 7750 passzívban tápcsati nélkül. fullhd felbontásban diablo3-aznék szolidan esténként, szerintetek érdemes meglépni egy ilyen vga váltást? egyéb kártya nem izgat, egyedül az említett megoldás, nem kell a nagyobb teljesítmény csak diablo menjen finoman
szerk.:
ja és ma felteszem énis a dio2-t, ránézek megvan-e még a szeretett assassinom -
-
Diablo18
senior tag
nah látom most már mindenki szépen csendben várja
-
GeryFlash
veterán
Bocs ha volt már de itt a GÉPIGÉNYE bétának:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Windows:
Windows® XP/Vista/7 (latest service packs) with DX 9.0c
Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400+
NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better
1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7)
12 GB available HD space
DVD-ROM (required for retail disc versions only)
Broadband** Internet connection
1024x748 minimum resolutionMac® OS X 10.6.8, 10.7.x or newer
Intel® Core 2 Duo
NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon™ HD 2600 or better
2 GB RAM
12 GB available HD space
DVD-ROM (required for retail disc versions only)
Broadband** Internet connection
1024x768 minimum resolutionRECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
Windows
Mac*
Windows® Vista/7 (latest service packs)
Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
2 GB RAM
NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or betterMac® OS X 10.7.x or newer
Intel® Core 2 Duo
2 GB RAM
NVIDIA® GeForce® GT 330M or ATI Radeon™ HD 4670 or betterNagy valószínűséggel ez lesz a végleges játéknak is
-
Nesti
tag
Hello mindenkinek ...esetleg nem tudja valaki honnan lehet szerválni még "BÉTA KULCSOT"??? Nagyon megköszönném annak a felhasználónak!
-
Youri
veterán
Az új autentikátor: [link]
-
GeryFlash
veterán
válasz
Drenadar #869 üzenetére
Amúgy ezt miért neki írtad? Diablo 18 kolléga laza 5 kommentet írt le, rá nem szóltál rá? Ja mert ő diablo fan fogjunk össze a csúnya Gejzanet ellen aki nem fan... Tudnám miért lesz egy diablós hírnek a fóruma diablo fan fórum... És aki szkeptikus az meg fogja be a pofáját és ne trollkodjon... Vicces... Amúgy én várom a játékot és már nincs sok aggályom, de míg ez nem így volt addig kaptam a savat, hát ti meg kapjátok....at
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest