Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
-
Beri78
őstag
nem olyan régi még ez a játék...lesznek még itt hibák
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
janos1988
addikt
És kérlek szépen alázatosan, hogy ha én egy 1 bites user vagyok és véletlenül jöttem rá és azt hittem, hogy ez is része a játéknak vagy valami nagyon spéci skill? Amúgy meg ez csak bug, D2-ben csak azért bannoltak, hogy ha külső programmal trükköztél. Hisz az egyik karddal halhatatlanná váló barbárért sem tiltottak ki senkit, hanem javították a következő patchben.
Mellesleg az mindent elárul, hogy "értesültek róla és intézkednek". Magyarul, lövésük sem volt a hibáról és monitorozni sem tudják/tudták. Így nincs mitől tartani.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Ilsyde
őstag
Érvényét veszíti az EULA és/vagy a T&C ha utkozik a régiódra érvényes - magyar vagy Uniós stb. - torvényekkel.
(amire te gondolsz az pontosabban az, hogy a terjesztonek kotelessége magyar nyelvu kézikonyvet és dokumentumokat biztosítani az adott termékhez)Jól emlékszel a Blizzard elfogadtatta mindenkivel hogy nem téríti vissza a játék árát, a koreai torvények viszont engedélyezik
-
Wolverine
félisten
A Blizzard játékaiban nincs ilyesmi, amennyiben azok online játszhatóak; és abban az EULA-ban (illetve pontosabban a Terms of Use-ban) benne van, hogy ha találsz egy bugot/exploitot, amit nem jelentesz, hanem kihasználod a saját előnyödre, akkor ki fognak rakni. Ha gondolod, támadd meg nyugodtan - de ettől még a Blizzardnak joga van rá, hogy ezt megtegye. Főleg, mert ezeket úgy írják meg, hogy a magyar joggal is kompatibilisek legyenek.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Puma K
nagyúr
Kár, hogy nem tartja meg azt a flash formját miután benyomja hallhatatlanságot
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Alpi
tag
Lehet, hogy ötvenezerszer ki volt tárgyalva, de a kedves játékosnak honnan kellene tudnia, hogy az egy exploit? Nem kell tudnia. A legtöbb játékba építenek cheat kódokat. Mi van ha ez is az? God mode ON. Azt, hogy ezért felfüggesszék az accodat, még úgy is, hogy aláírtad az EULA-t több, mint különös. Pláne, hogy az EULA csak azon országokra érvényes, amilyen nyelven le van írva. Mivel angolul van benne, és én Magyarországon vagyok, ahol a hivatalos nyelv a magyar, hiába fogadom el, nem érvényes! Ezt is jó lenne már felfogni végre. Ezért volt az, hogy pár koreainak visszafizették a játék árát.
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...
-
kapeti07
senior tag
Jobb volt a régi Diablo 2-es korszak, nem volt olyan szép a játék, jobban lekötött és még ráadásul kevesebb volt benne a BUG is.
Még a bugokkal nem is lenne gond csak hát ezekkel az intézkedésekkel rossz fényt vetnek egy olyan játékra ami korszakalkotó (volt valamikor).
[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
bpx
őstag
az se volt semmi, amikor az aukciók lejárati idejét nem a központi szerver tartotta nyilván, hanem a kliens gép lokális idejéhez visszonyított
most meg ez...
mi jön még?
ja és igen, erről már 1 hónapja tudtak [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Már ötvenezerszer ki volt tárgyalva, hogy elfogadod az eulát, amiben benne van, hogy te a játék használatit jogát kapod meg. Vagy valami ilyesmi. És valószínűnek tartom, hogy benne van a szabályzatban az is, hogy nem lehet bugot kihasználni. De majd jön Wolverine, és felvilágosít.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
"az exploitok ilyetén kihasználása hosszú távon akár az accountotok felfüggtesztését/tiltását is magával vonhatja"
Menjenek a sunyiba! Adják inkább azt a patchet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!
- Gorenje Side by side hűtő
- Asus Pen 2.0 SA203H Active Stylus