Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
Én örülnék az éventi frissítésnek és szívesen kifizetem évente azt a nem nagy összeget
Viszont az b@szni fogja az agyam, ha Bnet fizetős lesz, főleg ha havonta kell befizetni, az már tényleg gázos..-.
"Morpheus felhasználónak 39 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" phmegbizhatosag.atw.hu
-
mcsabee
senior tag
De zavaro, hogy egyforma az avatarotok ^^.
Stay a while and listen...
-
Morden24
nagyúr
válasz Wolverine #24 üzenetére
Nézd, a WoW felhasználóköre a jelenlegi üzletpolitika mellet is szaporodik, mint a nyúltenyészet. Na most a kiegészítők ugye 1. hiányosságokat orvosolnak 2. újdonságokat adnak. Ugyebár a WoWnál a pénz a havidíjból jön, nem a biszbaszok egyszeri megvásárlásából, tehát ez a modell itt nem érdekes.
Namármost, ha nekik így is jól megy a szekér, akkor minek erőlködjenek jobban? Azt meg mégsem mondhatják, hogy "ja, megtehetnénk, de minek, ha ti így is tejeltek?", mert akkor megharagudnának a népek.
Sectumsempra - For Enemies
-
Wolverine
félisten
Pedig nem tudnák megcsinálni a saját bevallásuk szerint Kell tartalom, balance, lore stb. Ezért gondolom, hogy a Diablónál is inkább másfél év lesz a két kieg közti idő...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Morden24
nagyúr
válasz Wolverine #18 üzenetére
Embererő és pénz kérdése... azóta kicsit keményebb anyagi lehetőségekkel rendelkeznek, több tapasztalattal, nagyobb teamekkel stb.
Kétlem, hogy érdemben lehetne összehasonlítani egy '98-as Blizzardot, meg egy mostani Blizzardot.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Invadrr_Zim #16 üzenetére
Korrekt, csak mégsem. Én ettől még igen valószínűnek tartom, hogy nem csak a story tekeredik tovább, hanem lesznek új egységek, pályák is, és akkor majd lesznek SC2 standalone multi szerverek, meg SC2+Exp1 szerverek, meg SC2+Exp1-2 szerverek stb.
Igazából számomra sosem volt szent cég a Blizzard, mert legalább a játékaik felét kifejezetten nem szeretem, de ettől függetlenül azért nem ezt várnám... na mindegy, én ettől még SC2-re valszeg vevő vagyok, Dio3-ra kétlem, nem szeretem a hekkendszlesseket.
-
Wolverine
félisten
Nem hiszem, hogy valóban lesznek évente kiegészítők; a Blizzard csak minőségi cuccot ad ki a kezei közül, és egy teljes kieget nem lehet ennyi idő alatt megcsinálni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Morden24
nagyúr
Nézd, nekem alapban nem a nagy kedvencem a Diablo, de azt valóban furcsállom, hogy egy agyatlan hekkendszless-hez évente kéne extra tartalom... ez arról fog szólni, hogy kihagynak csillió dolgot (ami akár már az előző részben benne volt), aztán fizess, ha köll. Ami jobban idegesít, hogy a SC2-vel is lehet, hogy ezt fogják csinálni - na azt pl. szeretem is.
-
mcsabee
senior tag
válasz Invadrr_Zim #11 üzenetére
En nem varok evente uj reszt. Azt varom, hogy kiadnak egy D3-at, ez is kitart 10 evig, 2-3 kiegeszitovel. Nem kellenek evente uj reszek, nem kell semmi mas, 1 jo jatek + 2-3 jo kiegeszito. Diablo 2 is 8 es fel eve huzza 1 kiegeszitovel, mert jo! Szvsz ez az evente kiegeszitunk, mert ez amrha jo dolog, alapbol halva szuletett otlet.
-
Fáraó
őstag
Sztem ezzel már egy cég próbálkozott, aki szintén nem ad ki sz@rt a kezei közül és elég nívós, neki nem jött be. A Valve-ra gondolok, és a HL2 sorozatra.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
7
addikt
válasz Invadrr_Zim #11 üzenetére
Nem. Az volna a jobb, ha mar ezzel a resszel is kapnank egy kimerito tortenetet, amit mondjuk egyetlen expanzioval ugyancsak tartalmasan bovitenenek.
-
mcsabee
senior tag
Ezt mar megcsinaltak a Diablo 2 eseteben, ugyanis mikor telepitjuk a kiegeszitot, szepen bekeri az alap jatek lemezeit ^^. Remelem ez az evenkenti expanzio csak valami rossz vicc lesz... Nincs az a jatekprogram (MMORPG-ket es a tipikus szerializalt gamekat kiveve), amihez evente ki lehetne adni annyi pluszt, amit teszem azt egy 6-7 eves elettartam alatt mindig tartalmaz ujdonsagot, amikert az ember kiad 5-6 ezer forintot. Igy magaba ez az osszeg nem sok, de az ember nem csak erre kolt ^^. Remelem azert ezen meg finomitanak, mert csoppet sem tunik 'A jo irany'-nak.
-
64b0r
aktív tag
Majd a Starcraft II-nél meglátjuk, működik-e nekik ez a több részben kiadni egy játékot dolog, bár őket ismerve így sem fél munkát fognak kiadni a kezükből, csak úgy tűnik jobban ki akarják használni a brand(ek) nyújtotta előnyös helyzetet, de nem fognak kevesebbet dolgozni egy-egy kiadott részen, náluk az arculat része, hogy inkább bevállalják a csúszást.
A Blizzard szerintem az egyetlen olyan cég, amiben meg lehet bízni olyan szempontból, hogy nem ad ki igénytelent a kezei közül, remélem nem kell csalódnom bennük ezután sem.
És van egy jótékony hatása is annak hogy ennyit f@szolnak egy játékkal: mire kijön, már vígan elfut egy közepesen gyenge gépen is, pedig csúcsgépekre indult a fejlesztés (lásd Diablo II és Warcraft III)On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
peterszky
őstag
válasz Invadrr_Zim #7 üzenetére
"VAGY belattak, hogy ha cliffhangerrel lezarnak egy fejezetet, es utana csak par honapot kell varnunk a folytatasra, akkor abbol tenyleg tobb penzt tudnanak beszedni."
Szerintem itt a pont Még jó, hogy nem szeretem a Starcraftot, Warcraftot és a Diablót se, különben nagyon mérges lennék. De nehogy azt mondják, hogy eretnek vagyok, a Blizzardtól is van számomra élvezetes játék: Lost Vikings
What else you gonna do on a Saturday?
-
Invadrr_Zim
tag
nezzuk logikusan a dolgokat. a starcraft kijott, es nagyot utott. aztan kijott a brood wars es a mai napig egnek alatta a Bnet szerverek. es mint tudjuk, a blizzard eloszeretettel keszit tobbszorosen vegigjetszhato jatekokat, es eloszeretettel ul a projektjein, amig azok tenylegesen ANNYIRA jok nem lesznek. vsz vagy egy nagyon utos sztorit akarnak, vagy meg messze nem fejeztek be egyes reszek fejleszteseit, VAGY belattak, hogy ha cliffhangerrel lezarnak egy fejezetet, es utana csak par honapot kell varnunk a folytatasra, akkor abbol tenyleg tobb penzt tudnanak beszedni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
ez teljesen várható volt..amíg így veszik a Kiegeket az emberek a hőn szeretett játékaikhoz addig azt aki tudja kihasználja...egyébként nemhiszem hogy a Blizz majd 16féle kieget kiadna...max 2-3 lesz és az se teljesáron...ha meg lesz 10 és teljesáron akkor majd mindenki eldönti hogy melyik kell neki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sviba
tag
Nem hiszem hogy nem bízhatnánk meg a blizzardban... mármint, eddig rosszat nem csinált, lóbőrt nem húzott le, csak folytatta a történeteit (ergo warcraft), a hanuglat páratlan... De majd meglátjuk... Kissé furcsa nekem is hogy ilyen ambíciói vannak most a blizznek, ez eddig nem volt rá jellemző. Elvileg az activision nem szól bele egyáltalán a marketingjükbe, de ezt látva kételkedni kezd ebben az ember.
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
-
Morden24
nagyúr
Ez olyan "évente elkérjük még egyszer azért a pénzt, amiért már eredetileg is fizettek, csak jól kihagytuk" jellegű dolog?
Inkább igyekeznének a Starcraft II-vel, bár ha jól emlékszem, annak is ilyen jópofa stílusú fejlesztése lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- AliExpress tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- iPhone topik
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest