- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Ezeknek a gameknek kéne fogynia nem a fos multikank...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #16 üzenetére
Nézegettem, de üljenek kaktuszba.. Azt a 2 hetet màr kibírom mire indulok.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
janeszgol
félisten
Vannak weboldalak, de ennek még utána járok. Jó lenne, ha az 576 nyújtana ilyen szolgáltatást.
De itt a HA-n találtam olyat, hogy egy hónapra 15k a konzol és 2k/darab a játékok bérlése. Nekem ez tökéletesen megfelelne. Sőt ez akár idén is októbertől. És megbízható bérbeadónak tűnt (értékelések). -
-
janeszgol
félisten
Én majd bérlek egyet (boltból vagy magánszemélytől) vagy használtan veszek egy rövid időre, hogy az Uncharted 4-et (és ha lesz kiegje, folytatása, akkor azt) végig játszhassam és ezt a játékot is meg fogom venni. Július közepén voltam havernál, aki éppen ezt a játékot "pörgette" és nagyon érdekesnek találtam. De mindezt csak jövőre.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Év játéka szerintem. És még csak egyszer játszottam végig.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Pubilol
tag
válasz ForRedGlory #9 üzenetére
Hát a Heavy Rain tényleg elég... nehéz. Mármint a sztori, és különösen a végének a súlya.
-
Carlos Padre
veterán
Szép teljesítmény egy ennyire rétegjátéktól.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
ForRedGlory
félisten
Ebben a minőségben sosem lehet egy játék elég hosszú. Ezerszer inkább ezt nézném végig akár moziban is, mint mindenféle sablon filmet.
Olyan kérdéseket feszeget a játék és olyan hiteles válaszokat ad mindkét oldal szemszögéből nézve, hogy konkrétan van olyan vége a játéknak, ami nekem borzasztóan fájt. Márpedig ilyen velem csak 2 esetben fordult eddig elő: Beyond: Two Souls és Last of Us. (Heavy Rain még nem volt meg, de az is ilyen kategória)
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Lesz PS4-em, legalàbb ki tudom majd próbàlni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
válasz ForRedGlory #5 üzenetére
Igen, nekem is van még benne legalább két végigjátszásom.
Sic Parvis Magna
-
Televan74
nagyúr
Átlag 13 óra kevésnek tűnik. Ennyire rövid a játék? Vagy sokan csak megvették és nem is játszottak vele sokat.
Mindenbe beleugatok!!!
-
30z.Samu
félisten
Többet is érdemelne, zseniális játék!
Sic Parvis Magna
-
ForRedGlory
félisten
Csodálkozom,. hogy ilyen kevés, mert a játék ennek a többszörösét érdemelné.
Párommal külön-külön végigjátszottuk és teljesen más volt a történet vége. Ez benne a zseniális.
-
Pubilol
tag
Az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam! Az is izgalmas volt, mikor munkatársammal kibeszéltük, kinek hogyan alakult a sztori, és például neki a játék felétől kb. egy teljesen más játék alakult ki, mint nekem. Tuti le fogok még ülni elé, ha leülepedett az első játszás élménye..
Ettől függetlenül vannak hibái, például néha már kicsit erőltetetten próbál epikus lenni, és épp ezért bele lehet unni 1-2 sztorivonalba.
Érzelmileg számomra csak a The Walking Dead Season 1. übereli.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen egeret válasszak?
- Renault, Dacia topik
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- További aktív témák...