Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz oriic #33 üzenetére

Teljesen mind egy mire költik. 500millió dollárt már visszatermelni is szép teljesítmény lesz. Nem is beszélve arról, hogy a játék profitot is termeljen. Ez inkább fanchise szintű hosszú távú befektetés. Nem tudok fejből számokat, hogy melyik játék mennyit kaszált, de szerintem 500milla már önmagában is jó pénz lenne. Így nekik sokkal jobban kell teljesíteni a sikerhez. Bár ez relatív, mert ha sikerül jól megalapozni ezzel a résszel a cím jövőjét akkor nincs baj.

Ráadásul szerintem ez az 500millió egyenesen arányos a sok DLC-vel és egyéb, a játékosokra átruházott költségekkel. Gondolom én.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

• .LnB

titán

válasz mentoloshypo #24 üzenetére

Azért 500millió $ az nagyon sok pénz. Ezt ne felejtsd el. De lehet igazad lesz.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

• .LnB

titán

Tételezzük fel, hogy valóban 500millió-t költenek rá. Na most ha a GTA5-re 250milliót költöttek és hozott több mint 1milliárdot akkor ők se járhatnak rosszul. De ne felejtsük el, hogy a GTA5 egy jól bejáratott franchise, már rengeteg éve épülő birodalom. Aminek meg van a rettentő nagy rajongótábora, sőt a reklámoknak hála, már mindenki GTA5-el akart játszani hónapokkal a megjelenés előtt. Ráadásul a játék jó is lett, tartalmas, talán a leg tartalmasabb játék ami valaha készült, és elképesztő szabadságot kap benne a játékos. Ezzel szemben a Destiny egy épülő univerzum első része, egy teljesen új franchise első képviselője. Ígéretes, egyedi univerzummal. De a Borderlands-ben már tökéjre járatott játékmenettel.
    Én mint nagyon komoly játékpiaci elemző ( ;] ) Nem hinném, hogy eléri az 1milliárd dollárt, sőt kizártnak tartom, szerintem örülhetnek ha nullára kijönnek. De ez nem feltétlenül baj, mert ha az univerzum megáll a lábán, és a játékosok rákapnak, akkor a következő rész már sokkal nagyobb profitot fog termelni. Szóval ez hosszú távú befektetés, ellenben a GTA-val.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák