Hirdetés
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Steam topic
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebell
senior tag
Dead Space Aftermath néven animációs filmet jelentet meg az Electronic Arts 2011. január 24-én, pár nappal a játék európai megjelenése előtt. A film DVD-n 16 fontba, Blu-ray verzióban 20 fontba kerül.Az animációs filmért ugyanaz a csapat felel, akik anno a Dante’s Inferno filmjét is készítették. A karakterek hangját olyan színészek adják, mint például Christopher Judge (Stargate SG-1) és Peter Woodward (Babylon 5, Fringe). A történet az első játék eseményei után játszódik és megalapozza a DS2 cselekményét.
[ Szerkesztve ]
-
havast
aktív tag
hm... AvP 1 talan..para volt,hogy ha meghaltal,elorol kellett kezdeni a mapet marine-el.
Silent Hill es Resident jatekok nem keszitettek ki egyaltalan.
(SH3-mat 5.1-es fulessel jatszottam anno, estenkent, gamepaddal, ami szivritmusra rezgett )
Egyszer beparaztam,de nagyon. FEAR-el jatszottam, szinten 5.1 es az ejszaka kozepen benyitottak belerugtam a gep oldalaba akkor,sose felejtem el
[ Szerkesztve ]
-
Kr/\toS
senior tag
Na azt hiszem ez a game megérdemli hogy megvegyem...
-
jimessor666
aktív tag
-
wednesday
őstag
válasz jimessor666 #8 üzenetére
Szerintem minden azon múlik mennyire jön be az adott játék hangulata és atmoszférája.
Mivel én oda vagyok az ilyen űrhajós-horroros atmoszféráért egyből beleéltem magam. Bár túlzás, hogy egyből, eső pálya után. Addig úgy voltam vele, ááá itt csak aprítani kell semmi extra. És ha valakinek nem jön át, akkor ezt érezheti végig. Végül is csak akkor ijedhetsz meg, ha úgy érzed, hogy ott vagy.SH sorozat is nagyon jó, de inkább játsszon az Amnesia-val.
-
용 Bob
senior tag
No PC, nem is idegesítem magamat tovább..
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
jimessor666
aktív tag
Hm,akkor neked az se nagyon számítana,ha a SH 2-t,tök egyedül egy házban, messze mindentől,este, fülessel kellene végigjátszanod,úgy,hogy kinn vihar van?
Na,nekem ez volt a mániám,mert szeretek borzongani, a DS is jó volt,parás,lehet,neked kötélből vannak a para-faktor idegszálaid.
Nem vagy te idegen véletlenül?!
私たちに聞いてください。!
-
mrhitoshi
veterán
Jó játéknak tűnik.
PS4
-
havast
aktív tag
válasz jimessor666 #5 üzenetére
szemelyisegtesztek alapjan az erzelmi stabilitasom 40-es skalan,ahol 1 a legstabilabb, 40 pedig az instabil, 2-es lettem
lehet mas a kuszobertekunk -
jimessor666
aktív tag
Na jó... ide nekem a teszt verziót, AZONNAL!
私たちに聞いてください。!
-
Jofi81
őstag
Úgy tűnik, hozni fogja az első rész színvonalát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- iPad topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest