Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
-
Sanchez638
addikt
Pfúú, ez volt az a játék, ami nem fogott meg. :S Pedig nagyon szeretem a zombis dolgokat...
Számom az adatlapomon.
-
menalcas
őstag
Valószínű én vagyok elmaradva a hírekkel, de ha XBOX One exkluzív lesz és októberben jelenik meg a játék akkor elméletileg októberben kint lesz már a konzol is ?
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
félisten
Véleményem: grafika szép lenne ha nem szaggatna és szerintem néhol még 20 fps alá is beesik .Az MI idióta tele van bugokkal, beakadással, fizikai baromságokkal, pedig anno azt mondták hogy ezeken a gépeken nagyobb hangsúlyt kaphat az A.I meg a Fizika. A játék maga szerintem kb 20 percre kötne le mint az előd..Ehhez nem kell xbox one szerintem.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Spancho
senior tag
Van egy alaptörténet. Vannak bőven küldetések is.
Eddig nyomozgatni kellett ,embereket megmenteni ,ezt azt beszerezni stb... és persze túlélni.
Kicsit tényleg szaggat ,hogy ha sokan vannak.
+ 1-2 bug is van benne , mondjuk van még idejük javítgatni.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Szergely83
tag
Remélem idővel ez is kijön PC-re, perfect kis zombi hent!
-
nagyúr
És ennek van is értelme, vagy csak a gyilkolás a lényeg?!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Silenzio
addikt
Nagyon-nagyon jó, de szaggat mint az állat.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster T248
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest