Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Alig várom, imádtam az első részt.
-
Hebehebe
tag
Várós
-
RyanGiggs
őstag
-
tntmax
aktív tag
Első két részt imádtam, szerintem nagyon jól eltalált lazulós hentelős gyűjtögetős öcsizgetős kalandozósra sikerültek, bízom benne hogy ezt hozzák továbbra is.
Nagyon sokat talán nem is kell tenni érte, persze ez relatív, de hogy némi konkrétumot is említsek:
- Az első - ami majdnem önmagában elég lenne a fentiek teljesítésében - egy új helyszín, mondjuk egy nagyvárosi környezet.
- A sztorin szerintem nem nagyon kell agyalni mert adja magát, ugyanaz mint eddig.. mindenki bibis a többiek megsebesültek; mi meg elkeseredetten de ugyanakkor kalandvágytól fűtve keressük az elgurult gyógyszerünket
- Persze ez így önmagában nem igaz, mármint az előző pont. Egy minimálisan kidolgozott és ha lehet hihető körítés azért kell, különben hamar egyhangúvá válhat a féktelen karatézás a devicelebgenerátor torzszülötteivel.
- (Izgalmas) küldetésekkel jól lehet ellensúlyozni a sztori kidolgozottságát, ez a pont eddig rendben volt nagyjából, de én ide azért hintenék még egzotikus fűszereket, csak hogy csökkentsem a de ja vu faktort. Például a korábbi részben az ültetvényes gyújtogatós küldetés az valami elképesztően jól sikerült (vagy az a FarCry3-ban volt?), ilyenek jöhetnek még.
- 1-2 új celebmodell (rémes élet és társaiból mondjuk), szintén nem kell túlspilázni, de akár a régiek deformált verziója is bőven megteszi, hiszen egy deformált zombi is zombi, én speciel amúgy sem azt figyelem hogy melyik milyen ránctalanító krémet használ mert egyből a plasztikai beavatkozáson jár az agyam.
- És az előző gondolatmenetet folytatva, a plasztikázó segédeszközök tárháza már egy érdekesebb fejezet, itt nagyon örvendetes lenne (jó)pár újdonsággal találkozni. Na nem mintha az előző részek repertoárjával bármi gond lett volna, csak ez testesíti meg a játék alapfunkcióját a hentelést. Módjával ugyan de itt is bevethető a kicsit deformált meg átalakított korábbi modellek trükk, de ugyanakkor itt lenne leginkább kamatoztatható a kreatív elme folytonosan megújuló korlátlan tárháza.
- Hangulatos háttérzenék, sejtelmes hátborzongató földöntúli elvarázsolt környezeti hangok, melyet rémesélet kategóriás "sztárcelebek" böfögései színeznek horrorisztikus módon.
- Grafikai csillivillihez talán fölösleges hozzányúlni.. esetleg tehetnek bele ilyen elvadult blood-gore opciót ahol a 300-at megszégyenítő mennyiségű vér ömlik a játékosunk arcába. Nagyobb, realisztikusabb textúrák meg hiperrealisztikus fizikai effektek sem fontosak szerintem.. egy jófajta rongybaba modell legyen, meg azért lehessen őket összekicsizni is (értsd: feldarabolni és ficnikre szaggatni). Aztán hogy ne nagyon sírjon a degenerált pegi féle szervezetek szája, vér helyett spenót legyen a default szósz, és majd peccsel vagy hekkel lehessen elővarázsolni a tuti szószt.
Remélem télire kiadják, kellemes karácsonyi kikapcsolódás a család minden tagjának.
-
DraXoN
addikt
Semmi, ismerem is régóta az esetet... csak továbbra se szép dolog (szerintem).
(persze értem én, hogy mivel a kiadó pénzeli a fejlesztési idő alatt a csapatot, így a végső termék az övé lesz), csak azt tartom gáznak, hogy a cím is az övé és ha úgy dönt a csapat, hogy elmegy más kiadóhoz a címet nem vihetik (általában), illetve olyan is van, hogy a kiadó eladja a címet jó pénzért így az eredeti csapat nem tud azonos cím alatt folytatást csinálni (ha akarna).[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Loha
veterán
A Dead Island fejlesztője a Techland, eljött az eredeti kiadótól a Deep Silvertől, és elmentek a Warnerhez.
A Dead Islandra vonatkozó jogok jó része viszont a Deep Silvernél maradt, tehát a Techland nem csinálhat a Warnernél Dead Island 2 néven játékot, viszont csinálhatnak folytatást a játékuknak más néven.
Az DI kiadója meg szeretné pénzé tenni a nála maradt jól csengő nevet, ezért egy másik bandával csináltatnak egy játékot DI2 néven.Tehát 2 új Dead Island lesz, egy az eredeti fejlesztőgárdától, meg egy másik egy új csapattól.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Wut?
Viccet félre:
Kicsit megvannak kavarva a dolgok. Szóval a techland lepasszolta az ip-t, de az eddig szerzett tudásukat egy új ip-be fektetik. De! A deep silver megjelentett egy dead islandot, ami már nem az eredeti gárda fejleszt... Ergo az egy DI néven futó utánzat? Nem tudom jót tesz e egy másik fejlesztő csapat a játéknak. Általában rossz dolgok sülnek ki az ilyenből."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Loha
veterán
Az eredeti fejlesztőcsapat a Techland, Dying Light néven készíti a Dead Island 2 -jét, azért mert a Dead Island névre vonatkozó jogok valszeg a Deep Silvernél (előző kiadó) maradtak, de a Deep Silver felbérelt egy másik csapatot (Yager Development), hogy csináljon Dead Island 2-őt.
-
qad
senior tag
Megjelenés május 9 és ha rákkatolsz ott lehet már venni 3DLCt/packot 15 /35/40 euróért. Akkor ez tévesztett meg sry.
-
RyanGiggs
őstag
Várom már ezt az új részt!!
De... miért nem a Techland fejleszti?
Nincs idő a Dying Light fejlesztése miatt? -
Goblin12
őstag
Üdv,
várjunk csak ez a rész nem csak Xbox meg PS-re jön?
Meg van egy Dying Light, meg egy Epidemic?
Eddig volt:
Dead Island
Dead Island: RiptideNem tudom már követni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest