Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Már elkezdtem a kampányt, nem rossz game.
-
oxox
addikt
pofas....bar csak valami dark omen folytatas is jonne....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
wolfwood
csendes tag
Nem kell félni, egy kis idő után barátibb lesz az ára.
Egy pingvin mindenek felett...
-
Djuree
félisten
jó volt az 1, csak baromi uncsi volt multiban viszont király volt. nekem így jobban bejön amúgy, annyit kéne még hogy lehessen választani a unitok közül. legyen x pont és ezért lehessen bevásárolni minden küldire bármilyen egységet, amit kifut az x pont
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
64b0r
aktív tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy hogy az Inquisitort egy az egyben Marilyn Mansonról mintázták?
[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
teeem
aktív tag
Nekem az alapjátékkal vegyes érzelmeim voltak. Először jónak tűnt, mert újdonság volt hogy nem egy "építgetős,legyártós,küldjmészárolni" középpontú játék volt, aztán szépen lassan lelankadt a lelkesedés. Én még mindig azt mondom, hogy jobban örülnék egy Dawn of War III -nak, ami visszatérne az első rész alapjaihoz. Az a játék egy mestermű volt, persze van mit foltozni rajta bőven, de ha azokat a foltokat betapasztanák akkor simán jó lenne. Én egyébként már a 2. kiegészítőjével sem játszottam, ez elég hangulatosnak tűnik, ha lesz belőle Demo majd kipróbálom. Hátha...
-
Apone33
őstag
Grat a jó cikkhez. Ezt a játékot meg kell venni.
Play Hard!!!
-
félisten
30€-t nekem nem ér...
Sztem még a hangokat is lecserélték az űrgárdistáknál(SM)...."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
vhunor
őstag
Az összes eddigi részt imádtam, ez is első napos vétel lesz.
-
csaabz
őstag
Megvásárlós játék...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Steel_Hammer
tag
Tény, hangulatos lett a Dawn of War, de az építgetés elvitte az egészet egy rts felé, míg a táblás warhammer nem erről szól. Ezért is tetszik jobban a második rész, mert az próbálja szimulálni a táblás játékot, ami szerintem jobb mintha építkeznénk.
"You woke up in the morning, get yourself a gun"
-
David75
őstag
Most már kiadhatnának egyet a régi építkezősből is.Új fajokkal plusz a régiekkel.Ez az új stílus nem jön be.Meg a Necron-ok is hiányoznak
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Boxi88
őstag
A grafika valami lélegzetelállító! Egy próbát mindenképp megér!
-
nagyúr
egyre jobban kezd tetszeni, amit kihoznak a w40k franchiseból. a battletechet nem akarják megvenni? =]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Djuree
félisten
király! elő van rendelve! eddig nagyon bejött a gém persze nekem mint 40k rajongónak kötelező is tetszenie
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Tim82
félisten
Ilyen módon megírtnak kell lennie egy cikknek.
Kicsit sajnálom, hogy rövid, de gondolom, béta tesztelés alatt lévő kiegészítőről egyelőre nem lehet/nem publikus többet mondani.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OpenMediaVault
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest