Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zolás
addikt
Majd ecsettel átkenik valami olcsó fehér festékkel, aztán jóvanazúgy. Igaz, hogy a dzsuva a festék alatt marad, dehát na.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
gyulaszu
senior tag
Tisztán logikailag:
Ha kialakult a védelem és letüsszenti egy vírzushordozó, akkor tényleg megkaphatja a fertőzést?
Szerintem nem...
Más, hogy ő is lehet vírushordozó, de ahová majd beengedik az igazolványával, ott úgyis csak védettek lesznek...Ráadás:
most akkor józan vagy parasztigyulaszu
-
-
-
koko52
nagyúr
K&H okos minimum+ valami ilyesmi a csomagom ebben van e-bank is. Havi 350 Ft ha érkezik rá fizu ha nem akkor 700ft lenne, 3 utalás ingyenes de nem utalok semmit, minden vásárlás bankkártyás fizetés ami ingyenes.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
koko52
nagyúr
Fogalmazzunk így: vallások miatt meghalt emberek száma?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Chaser
legenda
oké
beugrott erről a mai technikával kutatják több ezer évvel ezelőtt épült ma is kihívást okozó épületek kérdéséről az egyik batman film, mivel ott is némi ellentmondást éreztem - és még iróniát/cinizmust is a válaszadótól ( : -
egyszer talán kiderül mi van a piramisok hátterében, addig is találgatni én is tudok és az én tippem az hogy segítettek nekik - és ha erre rájönnek/rájöttek, azt véletlenül sem fogják kikommunikálni a világ felé, publikus soha nem lesz ha esetleg így is van -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
BiP
nagyúr
(na jó, a divattervező orkot nem lehet kikerülni sehol).
Mivel sejtésem sincs, kire utalsz, valahogy mégis ki lehet
#75882 mpo : Nem lehetséges, nem tudok elképzelni ilyen scenariot. Ha békés szándékkal jönnek, akkor azonnal rabszolgákká tennénk vagy bedugnák őket valami laborba.
Ha hódító szándékkal jönnének, akkor leigáznának minket a p|c$äba, és nem lenne idő beszélgetni Istenről meg tudományról.
Amúgy meg kb.milyen alapon hinnénk el nekik? Csak mert messziről jöttek?
Itt a Földön is vannak, akik ezt mondják, de aki hisz Istenben, vagy megtapasztalta, azt nem fogja megingatni a materialisták véleménye.
Most is elfér ugyanazon a bolygón a hívő meg a nem hívő, ha kiderül, hogy van még pár élhető bolygó, ez nem fog alapjaiban változni[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
a hit jó kérdés
nagyon sok dolog van, amivel ma még a tudomány nem tud mit kezdeni
ezeket jellemzően elintézik azzal hogy áltudományos, nem bizonyított, nem bizonyítható
viszont, ha egy picit belegondolunk
nem is olyan régen a föld még lapos volt, dejszen' leesnének akik alul élnek ( :
sok dolog van aminél ugyanott tartunk jelenleg, vagy még ott sem
hogy pontosan milyen energiák határozzák meg az univerzumot valószínűleg halvány sejtelme sincs senkinek
max pár nagyobb elme kapirgálta a határait_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koby11h
őstag
Kiátkozná őket a pápa, az iszlám vallás fatvát hirdetne ellenük, a sátánisták pedig el lennének szontyolodva. A tudósok nem hinnének Nekik és bizonyítékokat követelnének (ami ott van az orruk előtt!) és felállítanának 237 különféle elméletet kezdve a tömegpszichózistól az idegen lényeken át a sátánistákig... majd megcáfolnák egymás elméleteit és elmennének berúgni.
Mi magyarok pedig testvéri szeretettel üdvözölnénk rég nem látott rokonainkat és letelepedési kötvényt árulnánk Nekik!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
Ja, engem sem büntettek meg olyanért, amit el is követtem
Ilyenek, hogy kiáll a rendőr integetni lámpával sötétben, féktávon belül, és miért nem álltál meg a rendőr előtt -> b+ mert semmit nem látni (ekkor csúszott el mellettünk a következő autó) , ilyenek. Csak ez 10 ropi volt.@balinlin : Nem lehet ennyi autónak azonos a tempója fullra.
Én szinte soha nem autópályázom, mert öreg az autó, meg mondjuk az adómból épített útért nem fizetek. És amerre járok, arrafelé úgysem lenne sok előnye.Mutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
Ezekről eszembe jutottak ilyen közhelyek:
A BMW-n nincs index, extraként lehetne kérni, de nem szokták!
Aki nem lépi át a sebességhatárt annak szar a kocsija!
Nem az a baj ha átmész a piroson, hanem az ha meglátnak![ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
-
koby11h
őstag
Nem, sokat lehetne vele kezdeni.
Én takaríttatnám a környezetemet jól megfizetett munkásokkal - nem csak a ház előtt - hogy szebb legyen a világ. Minden évben vásárolnék működéshez szükséges dolgokat kórházaknak, idősotthonoknak, iskoláknak, óvodáknak, bölcsődéknek. Adományoznék a tűzoltóságnak, mentőszolgálatnak is. Évente 1-1 temetőt is rendbe hozatnék ha még maradt, mert lassan alig telik rá - vagy ellopják azt is.
Vagy ott vannak a nemzeti parkok, természet és vízvédelmi célok...
A B&M Gates Alapítvány nekem jó példa lenne pl. Most felejtsük el azt amit az öreg Bill 30 éven át összehordott és csak arra koncentráljuk amit azóta tett mióta lemondott.
Na jó, az egyházakat kivéve. Őket nem támogatnám, hisz (minden) Isten a szívünkben lakik nem a hideg falak között!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koko52
nagyúr
-
Cs1csó
félisten
Ez nagyon gusztustalan, sajnos ezt csinálják. Nem értem, miért nem lehet korrektebb tájékoztatást nyújtani vagy JOBB anyagból technológiával készíteni a fajanszt, hogy kb. akármivel is lehessen takarítani.
Pl. a csaptelepeket ha nem is sósavval, vagy sűrű vizkőoldóval de valami fürdőszöbai izével lehetne.A LIDL-ben van Zuhanykabin tisztító amire rá van írva alul hogy "recommended byhansgrohe "
Ez a "W5" család tagja, szerintem a többire is rá van írva.
-
-
Top cat
addikt
Ahogy a SIM patikus is.
-
Hamarosan
@BiP : Ja, tényleg, már utalok is neki
ON : Csóka ír, hogy laptopfedél, kéne, stb. Meg is felel neki. Mondom OK, általában *** vagyok otthon, jöhet érte.
...Pesten?
MOndom nem, a hirdetésben ott van, hogy Fehérvár, de ha nem is kattintott rá, akkor is ki van írva mellé a ********** felületén
Így eljutott addig, hogy ja, akkor postán kéri...[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Syl
nagyúr
Ezért (is) olvasom a fórumot a logouton keresztül. Azt még nem dizájnolták át, így az off is olvasható(bb)...
Nem ilyen csökkent látású vén trottyokra tervezik ezeket a színösszeállításokat mint jómagam, hogy szakadna rá az ég arra aki kitalálta az ilyen "halványszürkére írjunk szürkével" trendet!
(#75156) Scorp2011
Tippemre az eladó valami sokezer gépet menedzselő helyen dolgozik, ahol fel sem tűnik, ha egy-kettő-tíz alaplap eltűnik a raktárból. Jó kis fizu-kiegészítés, olcsón lehet adni, a kutya nem jön rá. De számla meg gari a sarki kocsmában a Józsinál
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
koby11h
őstag
-
Meglepetést mindig tudnak okozni
@envagyok : Mondja múltkor egy PH tag, hogy egy Dell Optiplex 990-et nem éri meg megjavítani, mert [párezer] . Mondom WTF, i5-ös gép aranyárban van...
@koby11h : Mivel Fender, valószínűleg gitárerősítő... Gondolom a Vatera zárt aukcióját próbálják megvalósítani
-
KROK640
nagyúr
Na igen. Fura azért, hogy sokan úgy gondolják a szobafestésért simán fizetnének, de azért h "átfessem" a weboldalt azért meg nem.
OFFhoz : Én sem nagyon szeretem, de néha kell. Próbáld ki a DARK READER nevű Addon-t (Chrome vagy Firefoxhoz is van) rengeteg féle beállítást kínál, Dynamicben is bőven olvashatóbb mint alapból, de spec a prohaervder static dark on megjelenéssel is teljesen jó Kísérletezgetni kell vele ...
Pár kép, hogy mit tudok csinálni a megjelenéssel pillanatok alatt :
Kép 1
Kép 2
Kép 3Minden weboldallal működik, és akár weboldalanként külön megjelenési témákat tudsz definiálni. (Sajna pár oldallal bugos, de nem jellemző, és azokon is lehet javítani)
Szóval nekem már akkor volt sötét Youtubeom és sötét facebookom amikor még a sötét téma ezekre az oldalakra nem is volt elérhető.[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koby11h
őstag
Szelepsapka... Én tudom, de akkor sem kell
Ismerős gyerekek puszta szórakozásból lelopják este az utcán parkoló kocsiról, aztán eldobálják. Volt már, hogy hazakísértem a kissrácot és megkértem a szüleit, hogy a gyerekre figyeljenek oda, a sapkákat meg a két szemben lévő kocsi gazdáinak adják vissza holnap. Majd beszélek velük én is.
Apuka inkább még aznap este visszarakta a kocsikra..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
tupacamaru
veterán
-
-
koby11h
őstag
Attól függ milyen fa.
Pl. nem látok rajta kapupánt csavarokat sem, tehát a külső lemezeknek van támasztva alul, felül és belülről rögzítve. Így kemény fa kellene, hogy ne kelljen 2 évente szétszedni és kezelgetni.
Szóval a fenyőt nem erőltetném. Akácnak, tölgynek... már azért van ára és súlya is.
Nekem 5 méteres 160 cm magas tolókapum van. Két vízszintes merevítéssel , hézagos borítással (léc, 60% hézag, léc és így tovább). Alig bírtuk hárman levenni a görgőkről, ez viszont teli.
Szóval akár Teakfa pl. 2 méteres magassággal, mondjuk 6 méteres szélességgel azért már nem olcsóság."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
Chaser
legenda
mink' nálunk gyökér ( : a zöldje a petrezselyem
fehér répa az már túl uras, ennél maradok a régi megnevezésnélaz élmény amikor belépve megint privát fogad, ennek ellenére:
Érdeklődni csak telefonon: +3670akármi - és hirdetésben nem akármi ( : - sms/hívás - ha nem tudtam felvenni visszahívlak -.
és mért adom el? ((( :ez a megfizethetetlen kategória, minden másra mastercard ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
BiP
nagyúr
Jaja, ezzel tisztában vagyok, de mégis furcsa, amikor így hallom, mert pl. előbb asszociálok fának a gyökerére, kell pár mp. mire leesik, hogy fehérrépára gondol. Vagy zöldségnél is előbb ugrik be egy halom paprika, paradicsom, uborka, káposzta, stb. minthogy konkrétan A fehérrépára gondol.
Ha úgy mondja, hogy petrezselyemgyökér, akkor az tiszta sor. De így, hogy gyökér, az ugye bárminek a gyökere lehet, szövegkörnyezetből kell kitalálni. -
-
-
-
koby11h
őstag
DPD elfelejtett jönni a csomagért! Délelőtt leadtuk a futárrendelést, csomagok összekészítve és a futár nem jött. Nem egyszer csinálták meg.
Szintén DPD: a csomagon a címzett, név, telefonszám, és nem jelez. Keressük és kiderül, hogy nem abban az épületben adja le, hanem a legnagyobb csomaggal együtt egy 150 méterre, azonos telephelyen lévő raktárba ad le mindent. Ami egy másik cégé.
Igaz ez 3 éve volt, remélhetőleg azóta javultak.
Vagyis nem, 2019 karácsonya, szintén DPD: A csomagot nem hozza ki, 3 napja a raktárban áll. Rákérdezünk miért? Mert az XY Kft nem fogad csomagot az ünnepek alatt, szóltak előre. Aha, és XY Kft a címzett??? Hát, őőő, ja nem, csak azonos a cím. Hát igen, mint több más vállalkozásé is még, mert ipari terület. Bocsi, akkor holnap kivisszük...
Néha nagyon idióták voltak...Nekem most Foxpost volt kellemes meglepetés. Egerből a Dunántúlra 1 nap. Reggel feladtam, másnap reggel 9-kor ott volt az automatában. Volt már 2 nap, de 1 még sosem.
Gratulálok a Foxpostnak!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
Chaser
legenda
köszi
köszike
viszlát!
kb ezek ( :a példád jó
viszont ha én elindulok pest felé, és utána a polc fölé rakok egy másik polcot, attól még a második polc lehet az első felett, nem csak fölötteszerk:
én így látom[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Olvastam. Attól még képmutatás És röhejes.
@SteaMMouse : Nem, ez évek óta megy, csak a HA-n kevesebb volt.
Talált jobbat, olcsóbbat, és paraszt/nyuszi szólni.@koko52 : Nekem utánvéttel volt ilyen. Fú, küldjem el. Tuti kifizeti.
Mondom az eddig 4, amelyik nem vette át, tuti ezt mondta. De hát online oktatás van, kell.
Mondom utánvéttel a halál f*a sem.
Ennyiben maradtunk.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Egy percig sem vetítettem. Legalábbis nem volt szándékom, hiszen szóba se hoztam. Nyilván, ahol kevesebb a lehetőség, ott valóban nehéz a kiutat vagy pozitívumot keresni, ez tiszta sor.
De akkor marad az önsajnálat, a rajtam kívül mindenki hibás, lehet kocsmába járni., meg a témaindító szekta, hogy csak hinni kell, és akkor bevonzza a jót. Lehet választani.
De persze nem fekete-fehér a dolog. Nagyon nehéz általánosan állást foglalni, mert minden élethelyzet más.
Mindössze annyit akartam kihozni a dologból, hogy pozitív hozzáállással többet ki lehet hozni a dolgokból, mintha valaki csak a rosszat látja meg mindenben. (mert előbb-utóbb a gödör alján köt ki vagy csak simán energiavámpír lesz)Kivetítésre side comment: a katolikus egyház által elkövetett szarságokat sem érdemes kivetíteni a vallásra. egyház =/= vallás. Azt se szabad összemosni, még ha ugye közös téma, de nem ugyanaz.
-
Astroboy
őstag
Nemtom szerintem ugyanezt vettem náluk tavaly nyáron -csak feketében, csak hirtelen neked kerestem meg, sose néztem még a webshopjukat, mivel nekem ~2 km így általában beugrok személyesen.
Ott a telefonszám hétvégén nincsenek de hétfőn hívd fel őket és segítenek irtó jó fej banda, ha nem is tőlük rendelsz legalább körvonalazódik benned, hogy mit is keress máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest