Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Papooo
senior tag
Mai személyes alkukirály:
-Figyu, én semmit se veszek meg a kiírt áron, mert nincs olyan hogy fix ár!
Ha engedsz az árból 5 forintot, akkor elviszem, ha nem, akkor inkább megdöglök semhogy kifizessem az eredeti árat. Gondolj bele, hogy 5 forint miatt buktad el a biztos vevőt!Mire én, búcsúzásképp:
-Ugye jól tudom, hogy 740 forint az oda-vissza buszjegyed?[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Astroboy
őstag
Valóban rengeteg minden menthető, és elismerésem azoknak akik időt és energiát szánnak pl. egy monitor/PC felélesztésébe. Az ilyenek eladáskor a karma szerint is a legjobb vevőt érdemlik, persze csak ha nem megy át az egész madárvadászatba.
Azonban vannak olyan dolgok, amiket sose veszünk használtan, mint pl. fehérnemű, tisztálkodási eszköz vagy ami kajával kerül közvetlen kapcsolatba -mint a szendvicssütő.
Más mikor a nagyitól/ismerőstől van aki tisztán tartotta, és nagyon más mikor valami előember egykét Mátyást remélve neoluxxal fújkodja le az akácosban...Szerk: hcl hozzád irányítottunk egy delikvenst a monitor hiba topikból, LCD és valami táp baja van, hátha menthető
[ Szerkesztve ]
-
-
koby11h
őstag
Köszi! Ilyesmire gondoltam, ez a képeken nem jött át, illetve magamból kiindulva nem is szoktam nézegetni a gépházat.
Mindenesetre jó drága lehetett, ha így megdobja egy 10+ éves gép árát"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
Én annak néztem:
pl. ilyennek:
MSI TV Capture"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
KROK640
nagyúr
Lényegre törő
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz fatpingvin #92460 üzenetére
de ebből ő nyilvánvalóan semmit nem érzékelt.
Hááát, valamit azért csak érzékelt, mert baromira sértődékeny és arrogáns volt mellé.
(bár az anyázásról sajnos lemaradtam)[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Itt régi érdekes billentyűzeteket lehet látni (160+ oldalon)
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
KROK640
nagyúr
Ejjjj, de kár, hogy lemaradtam róla.
Mondjuk nem tudom mit várt, hogy majd megveregetjük a vállát, amiért vastelepről kihozza a hulladékot, és némi tákolás után vagy épp teszteletlenül árulja? Ehhez még büszke arra, hogy feljelentget mindenkit és ... hagyjuk is.
Az anyázásról is lemaradtam, mondjuk én nem is jelenettem sehol, gondoltam hátha rávilágítok neki, hogy nem ez lesz a megfelelő irány.#92442 mpo : Igen, ez nekem is feltűnt. Arra tudok gondolni, hogy az ilyen stílus képviselői úgy gondolják, hogy ez az avatar fejezi ki legjobban a mondanivalójukat.
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #92443 üzenetére
Ahogy a képeket elnézem, minimum 3db HDD van benne, meg vagy két ODD, meg PCI hangkártya, van ebben minden mint a búcsúban... (VGA milyen van benne?)
A ház nagyon 2006-2008 design, akkoriban néztek így ki a gépek.és hogy mi kerül ezen 85 ezerbe? Óhatatlanul is ez jutott eszembe
-
envagyok
veterán
Mai wtf
Eladó árul itt pár vga-t, megtetszett a gyűjteményembe.
Ráírok, válasz: Oké, dolgozok, majd utána visszaírok.
Aztán most rámír, az 5 kártyából 2 maradt -
opr
nagyúr
válasz fatpingvin #92460 üzenetére
Hát jah. Nem volt a legélesebb kés a fiókban, az biztos.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
fatpingvin
addikt
amúgy a maga módján rendkívül mókás volt hogy úgy írt ebbe a topikba hogy normális értelmezés szerint ő maga lenne a topiktéma de ebből ő nyilvánvalóan semmit nem érzékelt.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Astroboy
őstag
nekem,volt egy szer hogy kapirgálok a szemétdombon és, akor láttom i7.
meg hirdettem tized, áron kertbe ugyis sokatégla. -
-
koby11h
őstag
válasz Trailblazer #92455 üzenetére
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
-
koby11h
őstag
Friss újonctól eladó i5-6500 proci, 25000-ért, az LGA1155 kategóriában, Szándék: Keres
Sikerült túlárazni, rosszul kategorizálni és lefotózni a gyűrött dobozt... amin ott virít, hogy LGA1151!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
Hozzáértőktől kérdezném, hogy mit jelent az a "Kaméleon festésű" a hirdetésben?
Mert a gép a C2D E6700, 2 GB, a 640 GB háttértár az minimum 2 darabban, de lehet három, hátlap az nincs, következetesen sehol. De van egy PCI-os hangkártya és egy tuner kártya, illetve pár optikai meghajtó, részben bekötve - ez 8500-at alig ér meg, nem hogy 85000-et...
A monitor felbontása külön kérdés, mert ez még lehet 1280x1024 sincs meg.
Színes venti!
Az eklektikus kábelelrendezés és toldástechnika külön fotót érdemelt:
Szóval mi kerül ezen 85000-be???"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
opr
nagyúr
válasz KROK640 #92438 üzenetére
Az előző itteni regjében még csak három 7-es volt, a másodikban (mármint itteni másodikban, ami kb instabant kapott) volt négy.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KROK640
nagyúr
Egy hollófejű kolléga a kommentálhatatlan modorával a War Thunder topicban nemrég hasonlóan járt. Csak csodálkozott, hogy miért repül naponta ... Hát szinte mindig ugyanaz volt az avatarja, és a stílusa nagyon árulkodó volt ... ő lassan megunta, mert egy jó ideje nem láttam (de nem is hiányoltam).
Spirit barátunk nevéből lehagytál egy 7-est. Rá akartam vezetni, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban az alapján amiket csinál, és postol, de sajnos hamarabb megkapta Ő A PONTot. (Tocska U - na jó, ez csak akkor vicces, ha valamennyire tudsz ukránul)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #92396 üzenetére
750-es PIII szerintem a 600-as mellett mai szemmel aligha tűnik gyorsabbnak, maximum ő érzi úgy. Persze ekkor érdemes akár 667-es vagy jobb Celeront vagy PIII-at keresni, tuningban gondolkodni akár, vagy mehet egyenesen a Tualatin.
Egyébként nem tudom milyen endszert szeretne használni, de Win98-WinME-WinXP (SP1) tengelyig a 256MB és az 512MB között nem fog észrevenni gyakorlati különbséget.
Hacsak nem az Ultima IX-el akar játszani (híresen optimalizálatlan játék volt a maga idejében), akkor amíg nincs egy 1200-1400MHZ-es CPUja meg minimum egy GeF2MX400-asa, addig 256MBnál több RAM teljesen felesleges.
írom ezt úgy, hogy anno a Celeron 466-osomban volt 192, 768 és 384MB RAM is... Még a 384 is bőven overkill, egy ilyen gépbe. Az 1GHZ alatti gépek rendre 256-al mentek, és nem is kellett több RAM melléjük, hamarabb fogyott el a proci vagy a VGA mint a RAM ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
opr
nagyúr
Frissen regisztrált multiaccos (egyszer már kirakott) hetes tagszámú szellem (spirit777) rontotta a levegőt, harmadolta a topik iq átlagát. Ki lett rakva. Erre visszajött anyázni. Ki lett rakva megint. Most várjuk a folytatást.
-
opr
nagyúr
Vajon hanyszor fog meg visszajonni a tag anyazni?
-
Csodálatos Postánktól ma kaptam egy értesítőt. A csomagot csüt átvettem, miután szerdán közöltem a futárral, hogy "ki se hozd, úgysem vagyok otthon!"
Mutogatni való hater díszpinty
-
Syl
nagyúr
Takarella vót?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
mpo
veterán
Már várom, hogy berek21 hoz valamit, rám férne már egy kis röhögés.
Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest