Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Nekünk van már több Lidl feliratos ruhánk (a szolidabb fajtából természetesen).
(pulóver, cipő, póló)Egyébként kb. 10 évente változnak a nevek (és párhozamosan is futnak):
Aldi: Workzone, Ferrex, Royal (Einhell)Lidl: Fieldmann, Parkside, Florabest
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
-
-
TaaT
nagyúr
Manapság néhány olyan hirdetést látok a marketplaccon Pl...
Ár: 2 180 000 Ft (Ez jelenik meg a kép alatt is a listázásnál)
Leírás végén: 21 800 000 Ft[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Top cat
addikt
válasz koby11h #88678 üzenetére
Egész utca 40K-ért? Nem tűnik rossz üzletnek.
-
koby11h
őstag
Fadd, Rózsa u. eladó, 40000 Ft.
3 órás újonctól"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
BiP
nagyúr
válasz Trailblazer #88674 üzenetére
Nem, itt HA-n.
Cserében hülyék meg mindenhol vannak -
Csupingo
veterán
válasz Cs1csó #88672 üzenetére
Igaz. Amilyen árban vannak a szekrények is manapság, megérheti helyette egy ilyen szép állapotú, de nem működő hűtő.
Mi tettünk már parafa burkolatot randább hűtőre, egész jól nézett ki.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
BiP
nagyúr
válasz Rugólábserif #88665 üzenetére
Nincs ezzel baj, lehet árulni hibás dolgokat, annak megfelelő áron. Sok ember tud javítani nem derogál neki felhasználni, és én is az újrahasznosítás, újrafelhasználás, környezetvédelem pártján vagyok.
Csak akkor nem igaz, hogy hibátlan.Mintha azt mondanám hogy hibátlan autó, csak nem indul
-
-
válasz koby11h #88645 üzenetére
@Cs1csó : Harminc... háromszá zezer... vagy nem tudom... de mínuszban, tehát annyival lesz drágább
@Faterkam : Nem tűnik túl hatékonynak
@TaaT : Ezt te értetted?
@CoF : T430, abba vehetsz 4 magos i7-et is, amivel a későbbi gépeket is lenyomja. De átlagfelhasználásra elég az i5 is. Dell E6430 meg az utána levők is jók. 8GB vagy több RAM legyen, az böngészéssel is gyorsan fogy
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
cof
veterán
Notebook-ot most milyet választanátok átlagos felhasználásra használtan? Nagyon nem követem a piacot és nem találtam semmi értelmes ajánlást a milyen használt notebook-ot topikban sem. Egyik haveromnak egy T430-at ajánlottam és az be is vált mert SSD-vel 8 GB memóriával egész jól pörög, most anyámnak kellene valami. Keret 60k lenne rá, kiindulási alapnak vegyük a T430-at, semmi komoly igénybevétel nem lenne, csak normál internethasználat mindig az aktuális füllel, YT, FB, szerintem nem is sokat lenne használva napi 1-2 óra. Köszi.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
BiP
nagyúr
Tőlem nemrég csóka érdeklődött egy cuccért. megbeszéltük, stb. Utána rákérdez, és raktáron nincs még nektek ez meg az?
Hát mondom, nem bolt vagyok, úgyhogy még raktáram sincs, nem hogy raktáron lévő XY, amit keresel.
Leboltoltuk (alaplap,proci,ram), és megkérdezi, hogy ha ebbe átrakja az ő prociját meg vinyóját, akkor az úgy fog menni? Nem fogja letörölni a rajta lévő adatokat?
Megnyugtattam, de ha ilyeneken aggódik, nem biztos, hogy neki kéne procit cserélni az alaplapban. Úgyhogy lelkére kötöttem, hogy előtte próbálja ki, lássa, hogy megy, mert nincs kedvem utána a panaszait hallgatni, hogy nem megy.
(Nem, nem Tivadarnak hívták ) -
-
Faterkam
addikt
Oks, akkor én is átestem a tűzkeresztségen! nekem itt ez volt az első! Amikor ezt leírta, nem reagáltam le. Gondoltam abból talán ért. De még rám írt 2x Közeledünk a tiltáshoz, ha ez sem elég neki!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Legújabb marketing húzás a HA-n!
Megkeres egy tag, hogy venne valamit tőlem. Megírom neki, hogy megvan. Erre közli, mégsem kell! Semmi gond, elbúcsúztunk egymástól, Erre másnap megkeres, nem vennék e tőle X-Boxot?Soha sehol nem kerestem X-Boxot, nem is érdekel!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
válasz Cs1csó #88642 üzenetére
Annyi pénzért örüljön, ha semmit kap
@koby11h : Ha vak lenne, nem zavarná a törött LCD!
De Braille display nincs rajta...[ Szerkesztve ]
-
-
Vevő :
"Mennyire van eltorve mert nem latom"
Én :
Nagyon. A 4. képen amúgy látszik a kijelzője.
Vevő :
"Aha értem. Mennyire működő kepes ?"
Én :
Teljesen. Külső monitorra ad képet. Olvasd el a hirdetést, leírtam, amit tudni kell róla.
Vevő :
Rendben akkor elolvasom pillanat.
Én :
Amúgy hogyhogy nem azzal kezditek, hogy elolvassátok?
Vevő :
"Én elolvastam mindent. Akkor is és most is. Láttam a 4 dik képen is azt a törött részt csak azt hittem van meg amit tudni kell rola"Áh, tehát elolvasta.
(A 4. képen az van, hogy a netbook éppen külső monitorra dugva, és a saját LCD-je is fullban látszik, világít, látszik, hogy szénné van törve )[ Szerkesztve ]
-
Törött kijelzős netbook. Csávó ír, hogy kéne neki, tudom-e postázni.
Mondom csak ahogyan a hirdetésben írtam, persze.
Aszongya jó, a ****** szállóra kéne.
Mondom OK, kéne egy postacím. Meg hogy milyen küldemény, mert ugye ez ajánlottként csak postán maradóra, vagy csomag, vagy Foxpost, az 1200.
Ja, nem tudja a postacímet, de amúgy sem kell neki, mert drága a posta.
Nem mondta, hogy akkor miért nem volt drága, amikor kitalálta, hogy postáztatná...Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Migráns
tag
Komplett gépet hirdet valaki Újpesten, az alaplap igazi ritkaság, idézem:
" ALAPLAP:Asus prime B250-plüss. "
-
-
Feltettem egy alkatrésznek való lapost.
Az első érdeklődő :
"Szia hány gb is bővíthető ?"Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Cs1csó
félisten
válasz Armagedown #88617 üzenetére
Ez törvényszerű. Minél populárisabbá válik valami annál sekélyesebb lesz. Ez van. A Sziget fesztivál is talán a 90-es évek vége felé lehetett a legjobb amikor már a gyerekbetegségeinek a nagy részét kiheverte de még nem volt igazán nemzetközi jelenség.
-
flymi
addikt
válasz koby11h #88612 üzenetére
Hagyjuk a faszbúkot, még az értelmesebb csoportokban is olyan szajkók és szemellenzős népek vannak, hogy az fizikai fájdalmat okoz. (Nem hirdetést adtam fel, csak egy beszélgetést kezdeményeztem vga-k kapcsán 1999-től 2012-ig bezárólag. Mondjuk gondolhattam volna, h az ilyen megrögzött "pécészar" emberek rögtön ugranak az ilyesmire, mert ott #csakazamigacommodoratari az isten) Persze az én hibám, minek kell nekem bármit is megosztani...
Az én konkrét alanyom ráadásul egyetemi tanár, legalábbis ezt gondolja magáról. Agyoniskolázott diplomás jobbágy. Nem csoda, hogy ott tart a magyar oktatás ahol. Odaböffenteni egy kommentet ahhoz ért, de az értő szövegolvasás az nem megy neki csak a sértegetés. Konkrétan az egész PH-t pocskondiázta. Ja, mert a faszbúk annyira elit hely.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
-
koby11h
őstag
válasz koby11h #88382 üzenetére
Pár nap után a FB-os Asus VW192S+ ára lement 30k-ról 15k-ra.
Láss csodát, így sem kelt el, így tegnap felkerült 7k-ért, és már szemüveg sem jár hozzá!
Vajon sikerül eladni ennyiért, vagy lemegy még 5k-ra?
Esetleg segítene, ha felraknám a szép állapotú, tiszta, összeszerelt S19C200NW-met, bontatlan kábelekkel 6000-ért?"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
KROK640
nagyúr
Anno Cipruson esett meg a következő story 2014-ben :
Kint volt egy magyar párocska, akik a munkaközi szünetekben arra gondoltak szert tesznek némi extra haszonra :
így kimentek a tengerpartra és még az orosz, angol meg egyéb turisták a tengerben lubickoltak, addig szépen összekapkodták a parton lévő értékeket, konkrétan, laptop, tablet, mobil, pénztárca, ékszer.
Na ezt csinálták napi rendszerességgel (Protarason), mégnem a Ciprusi rendőrségnek egyszercsak az lett figyelmes, hogy 100+ lopási panasz érkezett, mindenféle nációtól ugyanarról a partról.
Nem volt mit tenni, már lépikellett, ezért civil ruhás nyomozókat küldtek a területre. Kedvenc párosunk ismét pakolt és tarolt, mígnem egyik nap tetten érték őket és elkapták. Meglett az eltulajndított értékek kb 2/3-a, ezért egy ejnye bejnye után modnták nekik h fejezzék be, mert figyelni fognak. Kedves párosunk átment Aiya Napára, és előadták ugyanezt a trükköt. 2 hét múlva, ott is elkapták őket akkor már 1000+ panasszal. Elő is került rengeteg laptop/tablet/mobil pénztárca, ékszer. Na, ekkor már nem voltak kegyesek a rendőrök bezárták őket 2 évre. Hogy i a jó abban, hogy viszed mindezeket a tengerpartra, azt nem tudom. De a páros is hülye volt, mert az első esetet megúszták egy csomó netto haszonnal és képesek voltak tovább folytatni.
az egész környék attól zengett, hogy mert a magyarok lopnak (pedig magyarul beszéltek, de nem voltak magyarok ha értitek).A Ciprusi rendőrök egyébként is legendásak voltak, volt h tömegverekedés volt az egyik helyen, kiment egy darab rendőr, rákiabált mindenkire hogy hagyják abba, majd visszaült a kocsiba és jelentette, hogy nem volt semmi. Megjegyezte h nehogy már papírmunka legyen ebből.
Mikor egyik ismerősömtől loptak (2000 eur + telefon + laptop, ráadásul betöréssel) csütörtökön, hétfőn elmentünk a (Paralimni) rendőrségre én voltam a tolmács. A rendőr annyit mondta h emlékszik az esetre, de mint kiderült semmiféle írásos nyoma nem volt, mert "úgyis fölösleges papírmunka". Mondanom sem kell, soha nem lett meg semmi ...
Mondjuk mindezt egy olyan helyen ahol éjjel 2kor is végig mertem menni, és alapeseten a lopás is ismeretlen fogalom volt, amíg a magyarok be nem tették a lábukat.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Ciccuka
veterán
Egyszer az Aldi-ban voltunk és akkor láttunk hasonlót. Vagy 10 üveg bort/pezsgőt levertek az ottani a kollégák. Rossz volt látni. Azon a részlegen mindent bejárt/betöltött a pezsgőszag
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 10
- DIGI internet
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest