Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnapelőtt az Adok-veszek [insert város neve] csoportba egy zombi kiírta, hogy keres egy [insert játék neve] játékot, xboxra. Írtam neki, hogy nekem megvan, úgyis a szekrényen porosodik egy bő éve, 10€-ért viheti is. Írta, hogy oké, akkor másnap napközben keres.
Másnap este fél 9-kor rám ír, hogy én elfelejtettem neki szólni/leszartam őt. Hát komám, nekem nem érdekem, hogy utánad szaladgáljak, nem is én akarok ezzel borzasztóan nagyon játszani; úgyhogy akkor neked innentől nem áll az alku.
Ma reggel meg már látom, hogy az Adok-veszek [insert város neve] csoportban ott a full kiscreenshotolt cseverészésünk, mondva hogy mennyire a kurva anyám.
bölcs ember vagy, barátom!
-
törölt tag
válasz
proci985 #39193 üzenetére
Na azért ez nem egy kb 10 éves technika, hanem 28 éves, valószínűleg 1.260.000-et futott benzines csoda. Ebben a km számláló többet volt pörgetve mint kezdő gruppi a backstage-ben, de a tulaj csillogó szemmel hitte el, hogy egy közepesen lelakott és pár sebből vérző 20 éves swift, vagy bakancs mikra árából lehet kapni tágas, jól felszerelt, patent ötös bimmert, amibe majd elég lesz 2-3 liter benzint csorgatni 1000 km-enként. Aztán pofán csapta a realitás, hogy egy közepesen szar, szűkös de fillérekért javítható tucatautóval ellentétben, erre rá lehet költeni a vételár dupláját, és még akkor sincs garancia arra, hogy az belátható ideig bármilyen kontextusba hozható olyan szavakkal mint megbízható vagy egyáltalán jó. Nekem a vezérműlánc csere szinte ennyi, pedig 10 éves e46... Csak az ember ugye álmodozik, és elhiszi, hogy vannak még csodák. Vannak. Amíg le nem teszed a lóvét a látatlanban kívülről ránézett, hunyorítva elfogadható, egyébként rohadó elhanyagolt foskupacért, amit a 20. gazdája rúgott le üzemszerűen. De legalább helyes útra tért, az éves bérlettel kellett volna kezdeni
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#56573440 #39192 üzenetére
nekem ennyi volt negy feltengely csere az egyebkent nagyon szep allapotu volvomon... es majdnem ennyi volt ra a garnitura nyarigumi. es akkor C30rol es nem XC90rol beszelunk, igaz markaszervizben.
csak hogy legyen perspektiva, hogy mennyire filleresek a tetelek premium viszonylatban amit leir
-
törölt tag
válasz
Depression #39189 üzenetére
Bajor prémium álmot kergetni így kell. 3 kilobol nem Swift lett mert az milyen már, aztán kiakad hogy hát a lelakott 20 éves prémium hulladékában 3 kiloert cserélték a fél kocsit, és még minden szar. Ha 300k kiadása az életed megtakarítása kerékpárt se kéne venni...
-
Depression
veterán
-
shteer
titán
válasz
cbmfan #39185 üzenetére
mikor az ebay-es eladótól is jön a válaszlevél, hogy "dear friend,..." akkor is csak arra tudok gondolni, hogy milyen szerencséje van, hogy a bolygó túloldaláról írta mert ezért a két szaváért megfojtanám és elásnám. barátod neked a jók.........d, az. a vevőd vagyok bzmeg, nem a cimborád, fizettem neked valamiért - amivel mellesleg valami problémám van - nem pedig sörözgetünk épp a teraszon.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
senior tag
-
bohoc71
aktív tag
Írták,nem vadásznak,kertészkednek....
-
TaaT
nagyúr
"Csapatunkba olyan embereket keresünk, akiknek vannak céljaik és ezért hajlandóak kitartóan dolgozni. Online és offline is végezhető. Nem tukmálás, hanem információ átadás. Mi nem vadászunk, hanem kertészkedünk! Saját tempódban haladva dolgozhatsz akár otthonról is, beépítve egyéb elfoglaltságaid közé. Szerinted illesz a csapatunkba? Ha igen, kérdd a részleteket most kommentben vagy privát üzenetben!"
-
updog
őstag
Úriember hirdetése fb-csoportban:
"hálózat tiltott készülékek javítását vállalok.
Az ország egerészterületén" -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Depression #39160 üzenetére
Nekem ez túl sok infó már. :
-
Krogoth
senior tag
-
Krogoth
senior tag
válasz
Depression #39154 üzenetére
Egy pókembert szeretnék rendelni 5 évesnek
-
Depression
veterán
"Egy pok emberest szwrwtnek rwndelni ot evesrw"
facebook - Miskolc és környéke ADOK § VESZEK -
Armagedown
őstag
válasz
Atomantiii #39152 üzenetére
A kettes válasz az enyém, csak elég fáradt vagyok vasárnap délelőttönként, ezért válaszoltam tőmondatban
Úgy látszik, nem csak én vesztegetem az időt az idióta kérdések megválaszolásával[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mecy_Lacee #39147 üzenetére
Kihasználtság miatt.
-
erer1000
őstag
de egyébként szép állapotú
-
válasz
Mecy_Lacee #39121 üzenetére
Dual Sim-es tablet?
-
Mecy_Lacee
senior tag
Kvarcmentes-en valakinek?
-
-
customer114
őstag
-
seniman
veterán
Adott itt Ajkán egy hibás GTX780-as 20ropiért,ami tegnapig kiválóan teljesített,most nem indul.Merő véletlenségből pont egy ugyanilyet hirdettek 15-ért már hibásan szintén ugyanitt.Csak nekem furcsa?
(#39110) mustang08
Vagy csak a tapló szomszéd annál fogva kötötte ki a kerítésoszlophoz.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
"Ággyá alakítva a fekvőfelülete 120 x 200 cm, Jobbos és balos formában is szerelhető továbbá tartozik hozzá 3 db párna.
2 db van belőle, összetolva nappaliban egy U alakú 440 x 130 cm ülőgarnitúra is lehet, mely kényelmes vendégágyként szerepelhet 4 főre." -
seniman
veterán
Teszkóban 5 forinttal olcsóbb a vadonat új,épp ma láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest