Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz
KaiotEch #38392 üzenetére
Innen idéztem egyébként.
-
válasz
Trailblazer #38391 üzenetére
Úgy tudom az S8-as vibramotoros
-
-
Ciccuka
veterán
-
laskr99
addikt
AMD DALCORE ELADO Gondolom Dual akart lenni, de ha dalol még el is fogadnám,csak ne fogyasszon sokat
-
Papooo
senior tag
Napi naív:
Szia! Érdekel a vackod, ha ma elhozod ide hozzám (50 km), és tetszik nekem, akkor hajlandó vagyok a hirdetett árnál 15%-al olcsóbban megvenni.
Háááátpersze! -
snecy20
nagyúr
AMD Athlon B24 + 4GB RAM + MSI Geforce GT710
Az ilyen céges hirdetők mikor válnak már büntethetővé megtévesztés miatt?
-
-
-
Ciccuka
veterán
-
shteer
titán
ugyan nem apró, de karácsonyi téma és ettől is hülyét kapsz
-
emre
veterán
válasz
seniman #38336 üzenetére
A szomszéd megyéből, mi somogyi csibészeknek baranya a setét, mert ott a postát is a denevér viszi galamb helyett. Nekik meg persze somogy. Ez egy kis egészséges rivalizálás még a sorkatonai szolgálat idejéből némi egészségtelen "jóindulattal" párosítva.
[ Szerkesztve ]
-
Tombi
őstag
válasz
Trailblazer #38331 üzenetére
Instant névváltást kerjen 😃
-
SUPREME7
őstag
válasz
shteer #38310 üzenetére
Csóri el se tudom képzelni mit él át bármilyen ügyintézés során, hányszor mondhatják neki, hogy "jó anyáddal szórakozzál", és tényleg az anyja jól kib@szott vele
Nálunk cégnél volt egy fun sztori, az egyik kisfőnök telefonált, és egy új csávó vette fel, mondja neki, hogy Négyesi, az meg visszaszól, hogy én meg a Hatosi, kisfőnök full bepöccent, mondta neki, hogy ki lesz b@szva amiért szórakozik és rábaszta a telefont, fél óra múlva megjelent és elkérte a személyiét
-
Ciccuka
veterán
-
snecy20
nagyúr
Basszus, PC adok-veszek csoportban pár percre feltűnt egy olyan kérdés hogy késsel ki lehet-e kaparni a 2600k prociból az integrált vga-t mert neki felesleges. És nem készült mentésem róla.
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest