Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
Dave567
addikt
Azért ha nem is szinkronosan, de magyar feliratot simán belerakhatnák mind a kettőbe, szerintem nem lenne nehéz.
-
ribizly
veterán
válasz antikomcsi #12 üzenetére
Elég valószínű. Monjduk a helyükben kiadnám a mostani konzolokra a komplett szériát az új engine-en, amivel fel lehetne tenni szerencsétlent ismét a térképre. És akkor utána jöhet egy 4. rész, amit már lesz aki várjon is.
Ugyanazt tudom mondani, mint eddig: Volt idejük story-n gondolkodni. Remélem arra is fordítottak időt.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
30z.Samu
félisten
-
antikomcsi
veterán
Hogy őszinte legyek, biztosan ránézek erre, de sokkal jobban örültem volna egy 4. résznek. Most sokkal nehezebb lesz akkora durranással előállni grafikailag, mint amivel 2007-ben sikerült.
-
-
eL Geri
őstag
Én se hiszem, hogy benne lesz a magyar szinkron.
Más: én meg a többesszám alatt arra gondolok, hogy ha ez az első megéri majd anyagilag, akkor szép sorban jön a 2-es és a 3-as is. Én a 3-ast várom, azzal már nem játszottam -
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekes dolog, törölték a bejegyzést... Hm.
Live-Die-Respawn
-
Gery9112
őstag
Ha jön a Warhead akkor remélem tartalmazni fogja a szinkront is.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
GodGamer5
addikt
Pc-s gémpléjt mutassanak már végre, nem érdekelnek a fejlesztői marketinges dumák!
Nem is tudtam, hogy Tim Willits már nem az id-nál van, akkor ott is már csak a név maradt.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest