Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
válasz
fondorlatos #100 üzenetére
Igen elég sajnos, de sztem jogosan erőltetik a váltást.
Másrészt meg tényleg nagyot alkottak a graffal. -
dergander
addikt
13.1 driver volt fent a gépen és elég gyarmatul ment,de olvasgattam sokkal jobb a 13.2 betákkal nos igen mintha 2x akkorát nőtt volna az FPS simán észrevehető simább a játék,hát ennyi kell
-
Lezli25
tag
Még jó hogy GTX690-enem van.
-
foxtern
csendes tag
Nah majd felrakom és kipróbálom délután. Mert 7950-el nm ennyit kéne produkálni ahogy néztem a grafikont...
-
persil
nagyúr
"Full hd 4x elsímitással"
SMAA-t próbáld ki, az a legszebb, ráadásul mintha kevésbé is lenne erőforrásigényes, mint a többi.
Amúgy - és ezt most nem a hozzád hasonló atomerőművel rendelkezőknek mondom - a leginkább erőforrásigényes opciók a shading, a shadow és a particles. Ez a 3 simán tudja felezni az fps-t, ha nem a (gépnek)megfelelő állásban van. Tehát, akinek megyeget a játék de kénytelen kompromisszumokkal játszani, az mindenképp ezt a hármat bolygassa.
AA-t pedig SMAA1x-est javaslom gyengébb gépeken, mert sokkal szebb, mint a többi és kb semmibe nem kerül.(nálam olyan 5-10% fps-ben talán)
-
foxtern
csendes tag
Halihó!
Nkem I7-950, HD 7950 flexboost , 12gb ram és frapsal 17 fps-t mutat az első pályán ez vicc ugye?Full hd 4x elsímitással
-
plejik
addikt
Nekem az MSI GX740 es vasamon elég szépen szalad, bár medium beállítosn full hd felbontás mellett. (monitorra van kötve). High beállítás mellett is elszaladgál élsímítás nélkül, de sajnos itt már bizonyos részeknél, pl: robbanás , igencsak le esik az fps egy pillanatra. De összességében elégedett vagyok a játék optimalizálásával, szerintem nem rossz. ( GTA4 még mindig fekteti a gépem )
-
Sennalacy
aktív tag
Próbáljátok ki, hogy a CCC-ben leveszitek a tesszellációt 8x-ra, nálam komoly fps növekedést hozott, még very high effekteket is be tudtam kapcsolni, ami szerintem pl. a fényeknél többet dob mint egy kicsit púposabb textúra itt ott.. (pláne ha netán itt is akad valami felszín alatti patakocska)
-
Janika!2
aktív tag
Hát kipróbáltam bár nem vagyok elájulva tőle,a történet nem hozott "lázba". Viszont cserébe olyan látványt nyújt ,hogy ihajj...Bár GTX480-al elég tűrhetően megy high-very high beállítások között játszadozva, elsimítások nélkül, azt hiszem ez volt az első játék ami komolyan megfeküdte a kártyám "gyomrát". Szerintem FullHD felbontás GTX480-GTX560Ti-570 alatt felejtős,csak medium beállítások mellett élvezhető a sebesség...
-
kpal
nagyúr
válasz
enginev3.0 #118 üzenetére
Én inkább Nv-t veszek ahhoz vagyok szokva
-
shteer
titán
570-et egyik tesztben sem látok
-
Puma K
nagyúr
-
-
zolee5016
őstag
válasz
->Raizen<- #221 üzenetére
Kellemes meglepetés a táblán a 2500k szereplése...jó is proci ez.az 580 -am ami kicsit lemaradt,de beteszek mellé mégegyet és tuti észheztér..akkor a high talán végig élvezhető lesz......
-
JanR
addikt
Mondanám, hogy kipróbálom Én is, de most kb 2 hétig nem megy
Nincs sajnos procim a vga-mhoz (7970).
Amúgy a DX11-s dolog teljesen jogos. Az optimalizációról meg csak annyit, hogy Tankos5672 kollega rámírt, mert írtam neki, hogy a gépével van a baj - be akartam neki bizonyítani, hogy jó az optimalizáció (mobil i5 + 4gb), csak sajnos HD3000-n el se indul
-
Bull1
aktív tag
Az meg külön vicc, hogy sokan a dx11 miatt rinyálnak. 2009-es a dx11. Most, ha jól tudom 2013 van. Megjelent az első olyan játék, aminek követelménye, hogy egy 4 éves technológiát támogató hardvered legyen... Khm, ez aztán a kibaszás. Szemét crytek.
Bezzeg a 2-nél - 2 évvel ez előtt - az volt a baj, hogy nem tudta a dx11-et. Ez a rohadék crytek sosem tudja mi kell a jó gamer-nek.Nem véletlen járok ide.
-
persil
nagyúr
Nálam most kivételesen sok(kb6) játék van fent a gépen és egyikkel sincs gondom. Van pár régebbi, de teljesen új is.
Mondjuk ez ettől még sajnos probléma igen, de ha a béta driver ilyen szintű(mondom, nálam kb +100%) teljesítmény növekedést hozott, akkor gondolhatjuk, hogy milyen jó lesz majd végleges driver-rel.Bull1
12.3-at használtak, én meg 13.2-őt írtam... szerintem félreolvastad véletlen -
persil
nagyúr
válasz
Tankos5672 #77 üzenetére
"Szép jövő elé néz a játékipar, ha ilyen optimalizálatlan játékokat dobnak piacra, és még bőszen kérdik, hogy miért nem veszik a játékukat.. "
Te valami nagyon félreértesz. Az optimalizálás nem azt jelenti, hogy egy cry3 szintű grafika elfut minden szaron. A játék iszonyatosan jól van optimalizálva, remekül skálázható, kb minden hardverre meg lehet találni a megfelelő beállítást. Gyenge gépen low-on kell játszani? Hát ez nagy meglepetés. Low-on nem olyan szép? Na most majdnem kaptam egy szélütést is ennek hallatán.
Maradjunk már a realitást talaján. A jelenlegi legszebb játék, ami akár szétolvasztja a legbikább pc-ket is, de cserébe úgy is néz ki, viszont vígan elfut a gyengébb kártyákon is, természetesen szerényebb látvány mellett.
Nálam pl mediumon tökéletesen játszható(~30-40fps, ha nincs nagy emberkedés, illetve beltereken vagyunk, akkor 50+) egy hd5770-nel monitorom natív felbontásán(1440*900).
Hozzáteszem, hogy így mediumban is meg kell állnom néha nézelődni, mert annyira kurva állatul néz ki minden. A textúrák meg kb 100x élesebb, mint a játékok 99%-ban, ahol nem tudsz közel menni valamihez a nélkül, hogy ne lennél rosszul.Bár csak ilyen optimalizált lenne minden pc-s játék és nem a fosadék force unleashed 2 kategóriájú konzolportokkal kéne szenvedni.(tetszett a játék, most nem erről van szó, hanem az átírás minőségéről)
"Szerintem 5000-es ATI -n meg sem szólal a játék. Vagy max 800x600-ban."
Olvasd el még egyszer, amit pár sorral feljebb írtam.Szrk.:
Az meg külön vicc, hogy sokan a dx11 miatt rinyálnak. 2009-es a dx11. Most, ha jól tudom 2013 van. Megjelent az első olyan játék, aminek követelménye, hogy egy 4 éves technológiát támogató hardvered legyen... Khm, ez aztán a kibaszás. Szemét crytek.
Bezzeg a 2-nél - 2 évvel ez előtt - az volt a baj, hogy nem tudta a dx11-et. Ez a rohadék crytek sosem tudja mi kell a jó gamer-nek. -
persil
nagyúr
Amúgy nem értem, hogy az amd kártyákhoz miért a 12.X catalyst-et használták, amikor a 13.2 bétával hatvanhatezerszer jobban megy a játék.(nálam pl ~duplázta az fps-t)
-
olbaidhun
őstag
Szép a game, de mennyire proci igényes? Úgy értem kell alá a kakaó CPU-ból is, vagyinkább csak VGA szinten igényli?
-
TTomax
félisten
Nekem is 4Ghz-en jár az i7 930 HT onnal... ha a 670 slit nem nagyon fogja meg a 460 slit se fogja...azért azt viszont nem értem neked hogy van csak 4Gb RAMod?Nem tri channel kittet használsz?Lehet kéne gy olyan kittet szerezned... ha meg tudod akkor próbáld meg a 314.09-es Titan meghajtót is,nekem bevált...meg a tweaket is nézd meg azért...FXAA-nál többet ne nagyon állítsd a játékban...sőt először kapcsold ki az elsimítás minden fajtáját...egy sor dolgot végig kell próbálgatni,de biztosan van megoldás
-
TTomax
félisten
Nekem igaz 670 SLim van de nagyon nagyon nagyon ritkán röccen meg egy pillanatra...egérgyorsitás kikapcsolva,egy kis tweak bevetve cfg-böl..úgy megy mint a vaj....
(#188) A.C.E.
Neki csak 1Gb a videomemóriája,és érdekes amiket irsz,mert nekem sosem éri el a 2Gbot igaz csak 1080-ban de very high,és még a 4XMSAA is belefér... 8XMSAAval már kilép... -
Myth
aktív tag
Csak akkor azt nem értem, hogy az afterburner miért azt írja h max 800 megát használ a vram-ból... Meg ezek a drasztikus fps csökkenések minden beállításon fennállnak. Kipróbáltam minden low-on meg alacsony felbontáson és ott is egyik pillanatról a másikra leesik 40fps-re néha néha és akadozik miközben a gpu 50%-on pörög vram használat meg kb. 4-500mb... Biztos az SLI-vel is gondok vannak bár nem tudom! Az lenne jó ha lenne valaki akinek pont 460 SLI-je van és megnézné, hogy nála mi a helyzet
egyelőre marad a driverre/patch-re várás hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Guru3D letesztelte a nemrég megjelent Crysis 3 című FPS játékot, ami a készítők szerint elolvasztja a PC-ket. Lássuk, igazuk van-e.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest