Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben800
aktív tag
Nem rossz képek!
Kifejezetten tetszik ez az íjászos,dzsungel harcos stílus -
Misi 007
őstag
Nálam a Crysis 2-vel elásták magukat végleg.
Olyannyira hogy még az első résztől is megszabadultam.
Egyedül a Far Cry az amit nem adok el mert az legalább minőségi volt a Crytek-től. -
keIdor
titán
Nekem tetszett a két előd is. Egyik sem volt kiemelkedő, de egyszer-kétszer ki lehet őket játszani és még élvezhetőek is voltak.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Logen88
aktív tag
nem gyengén várós!
1. rész az egyik kedvencem. 2. rész szerintem nem lett annyira jó, ezt pedig majd meglátjuk, hogy milyen lesz.The Last of Us is a masterpiece.
-
AS
félisten
Király lesz
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Bjørgersson
félisten
Ezek az idegenek. :/ A második részt is félbehagytam miattuk.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
->Raizen<-
veterán
Azok a páncélos minigunos köcsögök nem gyengén szivatósak!
-
Destructo
senior tag
Ááá zsírrrr!
-
LackoMester
addikt
Egész jól néz ki. Remélem nagyobb figyelmet fordítanak majd a multi- ra, mert valahogy a C2 mp nekem nem jött be. Meglátjuk.
Nekem erről az íjászos- dzsungeles dologról a Turok jut eszembe. Bár azt 2008- ba eléggé lehúzták, nekem mégis tetszett.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
aram01
nagyúr
válasz LackoMester #11 üzenetére
a turok nekem is bejött,de azért az egy más világ
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
tdd587
őstag
Kicsit le vagyok maradva: ha az első részben pont az tetszett, hogy arra kószálhatok, amerre csak akarok, akkor a második rész nem fog tetszeni? Láttam videót róla, most az komoly, hogy úgy kezdődik, hogy berak egy szobába és még a kilincsen is van egy marker, hogy tudd merre kell kimenni?
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Siera
senior tag
Nem tudom mivel fogják magyarázni, hogy mért nem lehet majd automata fegyvereket használni... már nem mintha bajom lenne a csigás íjjal
-
aram01
nagyúr
válasz LackoMester #13 üzenetére
nekem ami elsőnek beugrott az egy két csúnya szó,nem írom le mert szabit kapnék érte
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Silentfrog
veterán
Akkor most tartanak abban a stádiumban az Nvidianál,hogy vinni kell lassan a pénzt a fejlesztőknek hogy be tudják épiteni még a játékba a pirosak kártyáinak lassitására kitalált turpisságokat?! .
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
IGEEEEEEEEEEEEEEEN!! Végre erre vártam és most jön
Sorry a Caps-ért ez az első és utolsó, de ennél a hírnél nem bírtam kiAll→M8
-
Naveno
tag
válasz Silentfrog #18 üzenetére
reméljük, ebben már menni fog a crossfire/sli támogatás, mert az előző 3 részben szar volt
-
djRusT
tag
Hűűűű....nagyon várós!!! /addigra egy kis gépújítás elkél majd biztos /
| AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 | Intel Core i5-2500k | Thermaltake Contac 30 CPU Cooler | Kingston 2x2GB DDR3 | Leadtek GTX560 1GB | Thermaltake M5 + LCD kijelző beépítve (4x20) | Gigabyte E620 | LG GT540 @ 2.3.7 Android |
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha a Crysis 3-at ki fogom próbálni, az csak a vadászíj miatt lesz.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
callmeakos
veterán
Ahogy látom a képeket, betondzsungel és természeti dzsungel egyvelegét láthatjuk majd. Ravasz egy húzás annyi biztos.
És ezzel biztossá vált hogy a gépfelújítás szükségszerűvé válikAll→M8
-
Rayyy
senior tag
Az elsőt és a kiegészítőjét megvettem, a másodikat kihagytam. Lehet, hogy a hármas jó lesz... viszont a képeken nem egészen értem a történést: vajon hány évvel lesz az első rész után? Mert a sztori szerint szorosan követik egymást a részek (ahogy olvastam) és ahhoz, hogy például egész Manhattan-t benője a lián (inda vagy mittoménmi), ahhoz nem elég 1-2 év szerintem. Fura.
[ Szerkesztve ]
Minden a legnagyobb render!
-
callmeakos
veterán
Az első rész azt hiszem 2020-ban játszódik. A második ha jól emlékszem 3 évvel később, 2023-ban. Ez 2047-ben. Elég sok minden történhetett azóta. Az egyik képen látni New York ból a Lingshan sziget sziklcsúcsát. Szóval szerintem visszafog térni az 1 hez. Legalábbis merem ajánlani hogy Nomádot és Pszihót is beletegyék ha már 2 ben finoman kifelejtették őket. + akkor már Alcatrazt is.
Ime:
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #25 üzenetére
KÉPREGÉNY SPOILER
El kell hogy keserítselek, Nomad meghalt 2020-ban.
A játék érdekelni fog, de nem veszem meg premiernapon az száz százalék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
callmeakos
veterán
Részlet az eredeti bejelentésből:
In 2047, Prophet is on a revenge mission after uncovering the truth behind Cell Corporation’s motives for building the quarantined Nanodomes.....
(#27) orichalcos
Heh?
Netán vmiről lemaradtam? Nálam még mindig ott tart a dolog h visszamegy a szigetre
Ezt a spoilert előbb is kirakhattad volna[ Szerkesztve ]
All→M8
-
RyanGiggs
őstag
Nálam nagyon várós!
Az első rész(ek) voltak a legjobbak, a C2 is tetszett, persze nem annyira!
Bízom benne, hogy a C3 még jobb lesz mint az első!
Bár ezt erősen kétlem! -
Destructo
senior tag
Mikor jön már?
-
callmeakos
veterán
Amúgy a hivatalos bejelentés itten elolvasható
All→M8
-
haxiboy
veterán
Hát igen...meglátszik hogy kétfelé vált a régi Far Cry fejlesztőcsapat. De mig a Far Cry jó irányba halad, a Crysis csak a hülyeségeket halmozza fel. Crysis 1 egész játszható volt, a Warhead nekem túl lienárisra sikerült...na és a szinkron...amikor a pomber maci hangja volt a szinkronhang...az kivágta a biztositékot. A crysis 2 ben nagyot csalódtam...1x végigviszem kategória volt, ráadásul nemhogy a történetben nem tudtam elhelyezni hogy most mivan...még az idegenek akik ellen eddig harcoltunk hirtelen még szint is váltottak. Kiváncsi leszek hogy a 3-ban visszatérnek-e a régi vágányra vagy folytatják a nanoruha egyszerüsitését... a végén már csak egy opció lesz ahol a karakterünk
le szopja magátfeltölti maxra az életét és mehet tovább a harc...Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
nagyúr
A következő részben meg a pattintott követ kell feltalálni meg a csuzlit és azzal kell kergetni ezeket a szépséges földönkívülieket.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
I am turok
Na ez a rész is kimarad
-
Siera
senior tag
-
fasirTTT
őstag
remélem ezt nem baxák el gépigény téren, de ahogy visszagondolok a régebbiekre.... ezt besz0ptuk
-
KvPt
tag
Spoiler: Csak én nem értem, hogy Prophet, hogy kerül ebbe a részbe, miután az előzőben fejbe lőtte magát?
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
a crysis 2ben hans zimmer munkáján kívül más nem igazán érdemel dicséretet sajnos :/
ez a crysis 3 elsőre vicc, nem tudnak már mit kitalálni ezért visszamegyünk ny-ba, meg ötlettelenségükben kitalálták h legyen íj....
a sztori lehet vonzóerő tehát nem írom le a játékot előre természetesen, a játékmenet rendben volt szóval lehet jó lesz...
ma mindenki csak bántott szóval ne hurrogjatok ledon't tell me what i can't do!
-
huskydog17
addikt
+1!
Engem szerintem csak akkor fog érdekelni a Crysis, ha a nanoruhát és a betondzsungelt kidobják a kukába végre. Ez azonban nem mostanában fog bekövetkezni, ha egyáltalán megtörténik ez a Crytek-nél.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
fatallerror
addikt
válasz huskydog17 #48 üzenetére
a nanosuit a játék lényege így kétlem h elhagyják : D és jó is, reálisabb mint az ingben küzdő főhős aki 5 lövés után is vígan ugrál : D
new york jó csak túl monoton ebben a játékban és több helyszín kellene meg 1 jó sztori és jó lehet, de így totál ötlettelenség, uaz a recept mint a crysis 1 és a warhead, menjünk vissza oda ahol voltunkdon't tell me what i can't do!
-
huskydog17
addikt
válasz fatallerror #49 üzenetére
"reálisabb mint az ingben küzdő főhős aki 5 lövés után is vígan ugrál"
Nos, ebbe inkább ne menjünk bele, úgy tűnik teljesen mást értünk reális alatt.
A betondzsungel szerintem baromi unalmas és monoton.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest