Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Hát nem tudom, én már undorodom a pixel látványától is. Az élsimítást még hajlandó vagyok lejjebb venni, de a felbontást azt soha. Egyszer bf bc2-nél fordult elő, hogy mind2-t lejjebb vettem, de az a ritka kivételek egyike.
Régebben szar gépem volt (2009-ben még p4-el toltam ), talán ez miatt alakult ki nálam ez a dolog, de mindegy.
30fps szerintem is elég.
A metro-t is ultrán toltam 5850oc-vel minden fullon, helyenként 13-17 fps-sel , de az átlag 30 megvót.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
Nagyon ritkán volt annyi. Amikor egyszerre 10 szörny ugrott rám és lőttünk rájuk 10-en, akkor volt annyi csak. (meg ehhez hasonló szituációkban, de tényleg ritkán volt ilyen kevés)
A c2 meg azért tetszett, mert igaz dx9, de számomra gyönyörű grafika és fix60 fps lövöldözés meg minden csata közben is.[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
MiAFak
tag
Félre értesz barátom . Nem a Crysis történetével van gondom , mert hiszem hogy valami ilyesmi lesz a jövő. Pusztán elsőre fura volt nekem az íj , ennyi és semmit több! . Egyébként tökéletesen egyet értek azzal amit írtál.
[ Szerkesztve ]
Gondold meg 2x is , mielött írsz egy levelet. :)
-
SQX_Barto
addikt
válasz Ren Hoek #100 üzenetére
Régen kipróbáltam az íjászatot és tetszett, meg nyilas is vagyok. Painkillerben, Half Life 2ben és Bioshockban is tetszettek az ilyesmi fegyverek. Crysis 3-ban is tetszeni fog. Látszik, hogy nem "mezei" csigás íj, az irányzéknál elég sok minden van, lehet spéci távcső vagy éjjellátó, ami a nanosuithoz kapcsolódik (remélem).
Végre lesz egy játék 2013-ban is, amit lehet várni. Már csak a HL2-őt kéne folytatni végre...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest