Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiAFak
tag
Valahogy a nyíl nem éppen a hi-tech-re emlékeztet. Bár kiváncsian várom mit ad ki a kezei közül a crytech .
Gondold meg 2x is , mielött írsz egy levelet. :)
-
MiAFak
tag
válasz callmeakos #86 üzenetére
A fullHD már inkább az elégedetlen embereknek kell . Én eddigis meg voltam nélküle , jó nekem az 1280x1024 is
-
MiAFak
tag
válasz callmeakos #89 üzenetére
Nem arról van szó hogy "kőkórszaki lenne" , csak hogy furcsa . Ez persze egyáltalán nem rossz , mert lehet a végén csak ilyen fegyoval fogsz majd darálni mert annyira jól szuperál . Meg hát ha az ember a hightech nano ruhás jövőre gondol , véletlenül se jut eszébe egy íj róla ..
-
MiAFak
tag
Apropó DX9! Mindenkinek világos hogy a CryTech hozta ki az eddigi legtöbbet a DX9-ből! Aki mást mondd az hazudik
-
MiAFak
tag
És könnyes szemmel mondom hogy kevés már (sőt nincs is) olyan fejlesztő csapat akik ennyire szivükön viselik a PC-s tábort Jó lenne a ha a jövőben több más játékot is piacra dobnának , persze CryEngin motorral
-
MiAFak
tag
Félre értesz barátom . Nem a Crysis történetével van gondom , mert hiszem hogy valami ilyesmi lesz a jövő. Pusztán elsőre fura volt nekem az íj , ennyi és semmit több! . Egyébként tökéletesen egyet értek azzal amit írtál.
[ Szerkesztve ]
-
MiAFak
tag
Nem rossz kilátások , bár ez a nem aggódunk "new york" miatt érdekes ... New York kb minden mai játékban már meg található , láttuk már mindenféle emberi elme által elképzelhető fórmában. Újat kérünk! Mondjuk a Hősök terét vagy a 8kerületet xD Azért ott végig szambáznék egy nano ruhával szívesen xDD
-
MiAFak
tag
válasz callmeakos #109 üzenetére
igen, valami ilyesmi lesz az ìj a crysis ben valószìnüleg
-
-
MiAFak
tag
válasz pr1mzejEE #126 üzenetére
Na hát erre én se tudom a választ Nekem ezen a téren a Half Life 2 szinkronja jelentette a fényt az alagút végén, mert az tényleg baromi jó lenne , főleg ha már el készűlne valahára ... -.-" De lassan már 6-7 éve folyik a készítése , szóval túl szép ahhoz hogy igaz legyen ..://
-
-
MiAFak
tag
válasz kiskaktusz #149 üzenetére
szerintem ez a resz is lesz annyira jól optimalizàlva hogy elfusson viszonylag gyengèbb gèpeken is, úgy mint a 2 szóval új gèp vàsàrlàsa akkor kell ha màr fullon akarod jàtszani
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest