Új hozzászólás Aktív témák
-
zakacs
csendes tag
Mintha azt olvastam volna hogy ha valaki megveszi ps3-ra a játékot akkor azzal az azonosítóval pc-n is tud majd játszani. Nem tudom változott-e ez a dolog azóta, mert nekem pl pont kapóra jönne, szívesen próbálnám ki gamepaddal is. Azonban énis egyetértek azokkal akik szerint igazságtalan lenne összeereszteni a pc-s táborral a konzolosokat. Sok játéknál annyira nem számít hogy egér vagy gamepad ( én pc-n is gamepaddel tolom a battlefield 3 -mat például ), mert valamennyire lehet érvényesülni utóbbival is, de a cs sztem pont nem az a "tunker" játék. De majd meglátjuk, mindenesetre én várom.
-
megint én
őstag
"ugyanis az egyik platformon felmerülő hiba megbénítja a másik platformra készülő változat fejlesztését is"
Habiszti... Biztos nem azért, mert a kontrollerrel csak szöget beverni lehet...
Ez körülbelül olyan lenne, mintha összevonnák az olimpiát a paraolimpiával.Pedig milyen komoly lenne már... Nekem itt a PCsek közt is mindíg jó a statom, úgy meg mi lenne már... 50/1el mindenki csíternek tartana.
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
válasz Angel1981 #20 üzenetére
Statisztika nincs róla, de a gyári kiegészítők esetében is elég ritka az ilyen, ez pedig egy külső vállalat által gyártott, nem támogatott "valami".
De szinte mindenhol olvasni róla, és szinte mindenki tud róla (külföldi fórumokon pörögnek a topicjai is), szóval azért én nem ilyen arányt adnék meg erre, hanem egy kicsit többet (bár tényleg nem lehet nagy arányról beszélni, a konzoloknál sem véletlenül van kontroller). Viszont nem is ez számít, hanem az, hogy ez egy extra funkció a CS: GO-nál, nem muszáj használni, de sokaknak jó hír. Az sohasem baj, ha valaki többet ad.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Mit mondtam a legelső ilyen hírnél? Hogy tuti nem lesz így. Hozzáteszem örülök is neki.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ok, én sem flémelni akarok, tudom, hogy "csak" rendben, korrektül válaszoltál másvalakinek.
Egyébként mekkora rájuk az érdeklődés?
Pár tíz / száz ezer darab eltörpül a konzolosok milliói mellett.
Ha az arányoknak utánaszámolsz, marad az általam tippelt 1-2-3 : 100-hoz arány.
Én az ismeretségi körömben 7, azaz hét darab konzolost (PS3 és XBOX 360 tulaj) tudok, nos, belőlük 5 még csak nem is hallott arról, hogy lehetséges a konzol FPS-eket bill. / egérrel irányítani.
Szerintem ez eléggé árulkodó.
De téma részemről lezárva, nem akarok trollkodni.
Egyszerűen én is azok közé tartozom, akik nem tudták megszokni az FPS-eken belül a kontrolleres irányítást, pedig legalább 30 játékórán át próbáltam magamat rászoktatni...[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
válasz Angel1981 #18 üzenetére
Ha azt nézed, hogy mekkora az érdeklődés az Xfps és társai iránt mindkét HD konzolra, akkor elég sokan próbálhatják ki. Multinál pedig, mivel nincsenek a PS3-on csalók, tuti ezzel próbálnak majd "érvényesülni" bizonyos emberek.
De nem flame keltést akartam elérni a hsz.-el, nem is PC vs Konzol vitát, és nem is neked válaszoltam. Volt egy számomra nem túl kedves hangnemben elhangzott hsz, hasonló szellemiségben válaszoltam rá, ennyi (hozzáteszem már egy ideje én is PC-n játszom).
-
zsigus
őstag
Igen a GO-nak van gyárilag egér-bill. támogatása, egy korábbi hír innen:
"A sportszerű mérkőzések érdekében a PlayStation 3 tulajdonosoknak lehetőségük lesz egér és billentyűzet, valamint irányító segítségével is játszani a PC-s és Macintosh-os kollégáik ellen. "
Hivatalosan támogatja a PS3 az egér+billentyűzet párost a játékokban is, de a fejlesztők nem igazán használják ki, ezért elég kevés ilyen játék van rá, de van még egy-kettő ami gyárilag támogatja. Nézz utána...
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Várható volt.
Volt időszak amikor Area51 eztem Ps2 őn mert az raj volt, és lényegesen javult az fps kezelésem joystikkal, de utána kb mikor visszaültem a gép elé azzal a véleménnyel hogy na jó lehet konzolon is fps-t játszani, döbbentem rá hogy ég és föld a dolog.
Egér-billel sokkal finomabb és pörgősebb a dolog bárki bármit mond.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
fugu
tag
Milyen kár, pedig a kis konzolhuszárok megmutathatták volna, hogy autoaim nélkül is lehet kontrollerrel olyan jól fps-t játszani mint egér+billel.
-
CocooN-z
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
az kimaradt a cikkből, hogy a konzolok patch-engedélyeztetési procedúrája miatt van az egész.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Szerintem tökéletes is így, mi viták lennének benne, ha egyik kontrollerrel játszana, másik meg billel...
War végén menne a sírás, "jóvammá, mi xboxon játszunk, sokkal nehezebb, amúgy nyertük vóna" / vagy fordítva
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Angel1981
veterán
Természetesen a billentyű+egér / kontroller irányítás hatékonyságbeli különbsége a legkisebb mértékben sem befolyásolta őket abban, hogy ezt a döntésüket meghozzák, ugye?
-
SQX_Barto
addikt
Csak végre lenne nyitott(abb) beta tesztelés. Az átlag gamer azzal nincs kisegítve, hogy a pr0 csapatok már versenyeket játszanak a bétával...
Meg valami "hűségajándékként" adhatnának beta kulcsot azoknak akik az eddigi összes csét megvették. Tudom nem lehet mindenkit azonnal ráereszteni a szerverekre, mert nem bírnák még a terhelést, de kicsit mehetne gyorsabban a fejlesztés.
Jól el vannak már most is csúszva mert 2012 elejére ígérték a játékot. A véglegest is még úgyis fél - egy évig patchelgetik mire rendesen játszható lesz, szóval ez a "tökéletes játékot akarunk kiadni" szép kis duma.
De leghalább a cross platformmal nem szivatják magukat (XBox már úgyis balhézott az elején, hogy pc-sekkel nem fog együtt menni a játék..)CocooN-z: cs pr0 mod életbe nem lesz befejezve, amíg nincs pénz mögötte (márpedig elvileg nincs) beta megy kb az 1.08-as verzió, vannak talán pár százan szervereken, de ennyi.
HL3 előtt pedig egy HL2 episode 3 is kellene azért, de ha kiadják végre miattam lehet HL3 is a neve csak jöjjön már...[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
UnSkilleD
senior tag
szerintem ez egy jó döntés volt
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
CocooN-z
őstag
Hát az gáz...pont ez lett volna ennek a kis gagyi "spinoffnak" a lényege, merthogy ez nem CS az egyszer tuti, erről az agyon anti-hendikeppelt HUD ról eszembe jut egy Mém
Majd ha kijön CSPM, vagy a next CS...de nem baj, kell minden hülyeség meg valve "konzol" a HL3 helyett...
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest