- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanYe
tag
Néhány évvel ezelőtt az XBOX-ot elég erősen lenyomta a PS2, így kénytelen volt a Microsoft elsőnek piacra dobni új konzolját és a nagy sietségben nem építették bele a gépbe a HD-DVD lejátszót. Ha csak a HD-DVD lejátszók megfelelő mennyiségű legyártása után dobták volna piacra az XBOX 360-at, akkor kb. egy időbe startolt volna el a két cég konzolja és még az is előfordulhatott volna, hogy a HD DVD lenyomja a sokkal fejletebb Blue Ray-t.
Egyesek szerint azért vezet az XBOX az eladásokat tekintve, mert hamarabb startolt egy évvel. Szóval, ha egy időben jelent volna meg a két konzol (a HD DVD miatt), akkor lehet, hogy nem ez lenne a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
kanYe
tag
Eddig nem volt jellemző a Microsoft-ra a kompromisszum készség, de most nem tehetnek mást fizetniük kell a licencért legnagyobb riválisuknak, a Sony-nak.
Szóval arra próbáltam kilyukadni, hogy a formátumháború befejeztéig nagyon ellene voltak a Blue Ray-nek, bár ez érthető, de most nincs más választásuk, hacsak elő nem hozakodnak egy újabb technológiával és a sajtó előtt az összes negatív beszólásukat kénytelenek visszavonni, ami a Blue Ray felé irányult.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Na ja, ez olyan dolog, hogy hiába a sony kezében van a BD, és véletlenségből van neki egy konzolja is amiben ez a technológia van, attól még ez egy szabvány lett, boldog boldogtalan használhatja, és nem kell annak lennie, hogy a ps3-at majmolja.
Nem tudom hirtelen ki szabadalmaztatta a dvd-t(talán a Toshiba??) de akkor csak toshiba dvd lejátszó lehetne? Nem, itt a lényeg. Nyugodt szívvel jöhet blu-ray xbox. -
Def26
félisten
Nekem is falconos boxom volt és az már tényleg "tolerálható" szinten van. Már bánom hogy eladtam... Viszont januárban megveszem harmadikk boxom ami remélem már falcon lesz (csak, hogy kipróbáljam) a PS3 meg megmarad Everybody golfnak, Blu-ray lejátszónka stb... az jobban ál a TV mellett.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest