Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
burriebonz #358 üzenetére
Ez csak az alapjáték, tehát nem jár hozzá DLC/kiegészítő.
-
Tav-Csoves
őstag
Az Epic Game-nél az alapjáték 2022 március 17-ig ingyenesen beszerezhető!
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Szeretném megérdeklődni, hogy miért nem váltanak irányt, és miért nem előznek az autók?
Miért van az, hogy az útkeresési algoritmus nem laza, és nem módosít mindig az útvonalon, ha akadályba ütközik - pl lassú szemközti autó.
Emiatt aztán a soksávos autóúton, autópályán 1 db sávban hosszú km-es dugók jönnek létre.
Tökmindegy hogy autópálya, azt ő egy 2 sávos autóútnak fogja fel.
Ez egy városi életet bemutató szimulátor.
Sajnos a fenét, mert így egyáltalán nem modellezi az életet!Van valamilyen megoldás?
Mi okozhatja ezt? -
Tav-Csoves
őstag
Nekem ez a frissítés nagyon betett...
Egy csomó mod elszállt, nem tudok monorailt összekötni az útonlévő verziót, a mezőn fitóval, csak azonos magasságban lévő elektromos vezetékek köthetők össze, soroljam még?Szóval nektek is bug-os lett a játék?
- valami az súgja, hogy készítik elő a terepet egy teljesn új alapjátéknak, annak ellenére, hogy most adták ki ezt a fisztiválos dlc-t. -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Hol tudom kikapcsolni az európai stílust? Bármelyik pályán megyek, mindig csak eu házak épülnek.
A játék eredeti, összes DLC-vel.
Köszönöm a választ! -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #189 üzenetére
Ez miatt volt a probléma: [link]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Megvettem az összes DLC-t és elkezdtem újra játszani a játékkal. Csináltam egy 60k-s várost, és most ott tartok, hogy valami oknál fogva sehonnan se hajtanak ki rendfenntartó autók!
Mindent elönt a szemét, a hulla, a beteg, a bűnözés, stb, holott mindenhez van megfelelő épület, ki is írja, hogy mennyi kocsi lehet benne, de az első szám 0. pl: 0/50
Valakinek ötlete?
-
Tav-Csoves
őstag
Ma a Stream-en leárazás van, és egy csimagba meg lehet venni az összes DLC-t!
Megvettem, viszont pár dolog nincs rendesen lefordítva. Van olyan magyarítás, ami tartalmazza rendesen a fordításokat is? Köszi a választ! -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! A játéknak még mindig 1 millió a max népessége?
Köszönöm a választ! -
Tav-Csoves
őstag
éjszakai mód-magyar cikk
-
Tav-Csoves
őstag
-
Tav-Csoves
őstag
Hotyan tudom törölni a buszmegállókat? Arra már rájöttem, hogy kell törölni a vonalakat.
-
Tav-Csoves
őstag
-
Tav-Csoves
őstag
-
Tav-Csoves
őstag
-
Tav-Csoves
őstag
A sárgára a traktorosat. A városra nem tudom.
Ezér kéne lájkolni a magyarítós oldalt!.... -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #42 üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
Várható magyaritás?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az EA nyitva hagyta a kaput, a Cities: Skylines pedig mindazt tudja, amit a SimCity-nek kellett volna tudnia manapság. Ettől még nem lesz tökéletes, de hazai pályán sóz oda a nagy klasszikusnak.
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest