Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Hát néztem picit Twitch-en a gameplay-t, és meggyőződtem róla ,hogy ez nem kell nekem.
Ránézésre a grafika még az utóbbi COD-okhoz képest is gyenge,gameplay ugyanaz ami évek óta a COD-ban van.
Skip
Sajna valszeg megint kasszasiker lesz, pedig ha egyet-kettőt bukna a széria talán a fejlesztő/kiadó ösztönözve lenne arra,hogy fejlesszék picit a sorozatot. Dehát ez csak álom marad.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
GAbre
veterán
Jól látom,hogy külön nem kapható,és csakis a legacy editionhoz adják ajándékba!?
Már nem azért,de akkor nem túl sok online játékos lehet fenn.
Így nem is éri megvenni,főleg,hogy nálam max cod 5ig volt király a cod széria.Amúgy élsimítással elég rosszúl fut a játék 290x-el :S
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nem tudom elképzelni, ki az aki inkább Windows Store-ból veszi, amikor Steamen is elérhető.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Xaels
félisten
[link] nagy blama ha igaz
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
GAbre
veterán
Tudja valaki,hogy lesz dedikált szervertámogatás,mint a simába,vagy ehhez is steam kell,meg olyan "fos" a szerverkeresője,mint a cod 6+-oknak?
Azért én virágboltival tesztelném,mielőtt ezt is megveszem.Avatar
-
Dilikutya
félisten
Igen, ez a Quake 3 óta benne van a motorban. Ez az a pont, amikor a játéknak vége, amikor bár futna normálisan, mégis ótvar grafikán nyomod +2 centi ugrásért. Az RPG jump-nál már csak fogtam a fejem. Bakker, melyik háborúban láttál te olyat, hogy valaki maga alá durrant az RPG-vel, hogy átugorjon valahova?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Ezzel teljes mértékben egyetértek, ami a közösségi részét illeti. De a mai fiataloknak ez jó. Minden évben megveszik az aktuális új részeket, aztán siránkoznak a ruszki hülyegyerekeken. Sehol sincs ez az egész hangulatában a régi jó LAN-os játékokhoz képest. Totál random szerverek random emberekkel. De ha belegondolsz, nem is kell több, ahogy olvasom a fórumokat, a játékélmény már mellékes, skill kell, megnyert meccs kell, 1000 óra kell. A kemény mag ma is legaljára lebutított grafikán tolja, mert hiszi, hogy 200 fps jobb, mint 100.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Gergosz2
veterán
válasz Dilikutya #32 üzenetére
a közösség ami hiányzik ebből az egészből nekem. Azzal, hogy elvették a moddolás lehetősőgét és ráhúzták ezt az IWnet.-et kb meg is ölték vele az egészet. Teljesen más érzés random emberekkel játszani, mint pl. az, ha felmész egy pub szerverre és kb minden arcot ismersz.
(#33) GhostPetya
Tudom, de azért azt is vedd figyelembe, hogy CoD2 óta sok idő eltelt. Az nyitó cím volt Xbox 360-non, azóta meg kijött egy újabb konzol generáció is. Szóval sokkal több ember nappalijában pihen egy konzol, ergo sokkal több potenciális vevő is van. Nagyjából mindegy mit dobnak piacra, ha tudja azt mint az előző a márka alapból eladja a játékot.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
KaitouP
nagyúr
Ja, minden évben ezt mondják, a széria sikere pedig azóta is töretlen, sőt, növekszik.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Dilikutya
félisten
-
carl18
addikt
Az új codoknál 8 giga a belépő szint! És még lehet keveset is mondtam...
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Gergosz2
veterán
Ráhúzzák erre is az IWnetes, vagy már nem is tudom milyen baromságot, vagy maradnak a dedikált, nem csak Németországból bérelhető szerverek?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
kengyel
nagyúr
Így elsőre nem is vészes, majd a gépen kiderül.
kengyel
-
ribizly
veterán
Azért kíváncsi leszek hányan fogják megvenni ezt a dupla CoD-ot, amikor a Battlefield 1 mellett a Titanfall 2 eladásai is köhögnek...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
törölt tag
Bioshock 1,2-höz ingyen megkaptam a Remastered verziót, cod4-ből persze nem jár, még minimum felárért sem. Nem baj, akkor is Battlefield 1-et vettem helyette, meg Divisiont
-
Sirandrish
legenda
Kb annyim van benne nekem is, de én szívesen kipróbálnám ezt is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Akkor ezzel sem játszok.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
trufa12
addikt
válasz Sirandrish #7 üzenetére
Szerintem úgy érti hogy aki játszani akar, meg PC-n annak nem okoz gondot az a 6gb... mert átlagban valóban kellene már a ram a gamerpécékbe had legyen , és viccesen olcsó is volt..
Mondjuk én letojom a 32.-gb elviszi .
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
wjbhbdux
veterán
válasz Dilikutya #12 üzenetére
Konzolon akkoriban is fizetős volt, de PC-n a 4. és az 5. részhez is ingyen voltak a pálya csomagok. Előbbit a Viacom/Xfire, utóbbit az Intel szponzorálta.
Aztán jött a Fallout 3 és a Bethesda megmutatta hogy le lehet nyomni a fizetős DLC-t a PC játékos torkán és aztán gyorsan el is vették a pályaszerkesztőt, a dedikált szervereket, és soha többet nem volt olyan népszerű már a CoD, mint addig.
/történelemóra
/s
-
szasanyi
félisten
Remastere remastered hátán...eddig leginkább PS4 vonalom, most már PC-n is. A fanok anno 5-6 száz órát toltak multiban, gondolom ők (sem) nem gerjednek erre túlzottan.
-
Dilikutya
félisten
Megjelenéskor nem lesz minden pálya benne, ezeket később adják oda, de szerencsére ingyenesek lesznek. DLC az eredetihez szerintem nem is volt, legalábbis a Steam-en nem árulnak hozzá.
-
BiP
nagyúr
-
ribizly
veterán
Egy kicsit aránytalan a gépigény, de engem sokkal inkább zavar a tárhely mérete... :S
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Sirandrish
legenda
Ne haragudj, de ekkora marhaságot idén még nem hallottam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Robert07
aktív tag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Majd kapunk patchet es kevesebbel is menni fog.
-
wjbhbdux
veterán
válasz Sirandrish #1 üzenetére
nyáron 1000 Ft volt 1GB, tehát mindenkinek van minimum 16GB ramja, akit érdekel a gaming téma.
/s
-
Sinesol
veterán
GTS450/Hd7850
Csak én érzek némi zavart itt? -
Sirandrish
legenda
Sokallom a ramot..
Mármint nem értem.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- PH! Darts
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest