Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecy
tag
A Warzone-n belül, a bal menü oszlop alja. Ott lehet indítani.
-
kovsol
titán
válasz
arsfunr08y #12 üzenetére
Nekem is. Pedig még levelet is kaptam 19:09-kor, hogy ingyenesen kipróbálható.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
arsfunr08y #12 üzenetére
Evlileg 7-től kellene mennie pedig.
-
arsfunr08y
csendes tag
Megy már valakinek? Nekem még mindíg vásárlás jön be, a battle.net-nél és a warzone-on belül is. És 10am, az itt 19óra. Írjátok majd, honnan lehet indítani.
-
lili83
friss újonc
április 1 alkalmából adhattak volna valami poén funkciót a Warzonban található telóknak és számítógépeknek, hogy ne csak pittyegjenek.
-
ribizly
veterán
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Ú. Jogos!
-
kenny123
addikt
[link]
Amúgy jah. Jó a warzone, de kategórián belül nekem pl a pubg jobban bejön, hiába olyan amilyen. Az mw multi viszont jóval többet megy nálam is. Végre egy normálisan kinéző, jól összerakott játék lett. Mw2be anno belement párezer óra, látszik az új mw-n is hogy foglalkoztak vele, ebben is van már 120-150 óra. -
ribizly
veterán
-
kenny123
addikt
Pont ma olvastam valahol, hogy már sokáig a warzone sem lesz ingyenes.
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Gondolom másik időzóna szerint fog élesedni valamikor délután. Olyan 7 órát tippelek
-
- = Zk = -
félisten
kiakartam, nem engedi... közli, hogy vegyem meg és mehetek csapatni... pedig a WZ-nal játszom 1 hete minimum ... az ingyenes is ugye....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest