Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecy
tag
A Warzone-n belül, a bal menü oszlop alja. Ott lehet indítani.
-
kovsol
titán
válasz arsfunr08y #12 üzenetére
Nekem is. Pedig még levelet is kaptam 19:09-kor, hogy ingyenesen kipróbálható.
May the Force be with you!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
arsfunr08y
csendes tag
Megy már valakinek? Nekem még mindíg vásárlás jön be, a battle.net-nél és a warzone-on belül is. És 10am, az itt 19óra. Írjátok majd, honnan lehet indítani.
-
lili83
friss újonc
április 1 alkalmából adhattak volna valami poén funkciót a Warzonban található telóknak és számítógépeknek, hogy ne csak pittyegjenek.
-
ribizly
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
ribizly
veterán
-
kenny123
addikt
[link]
Amúgy jah. Jó a warzone, de kategórián belül nekem pl a pubg jobban bejön, hiába olyan amilyen. Az mw multi viszont jóval többet megy nálam is. Végre egy normálisan kinéző, jól összerakott játék lett. Mw2be anno belement párezer óra, látszik az új mw-n is hogy foglalkoztak vele, ebben is van már 120-150 óra.yo
-
ribizly
veterán
Ez vicces, mert pont ma gondoltam erre. Egy egészen érdekes szitu lenne belőle, mert valószínűleg sokakat vásárlásra buzdítana. Én mondjuk mostanában többet játszom a sima multijával (amikor nem rántanak be PUBG / CSGO competitive-re), mert az elég szórakoztató.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kenny123
addikt
Pont ma olvastam valahol, hogy már sokáig a warzone sem lesz ingyenes.
yo
-
Xaels
félisten
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Gondolom másik időzóna szerint fog élesedni valamikor délután. Olyan 7 órát tippelek
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
- = Zk = -
félisten
kiakartam, nem engedi... közli, hogy vegyem meg és mehetek csapatni... pedig a WZ-nal játszom 1 hete minimum ... az ingyenes is ugye....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Xbox 360 Játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest