Call of Duty: Modern Warfare - Ingyen kipróbálható a többjátékos mód

Ha valaki eddig még nem vásárolta meg a tavaly megjelent FPS-t, ezen a hétvégén ingyen kipróbálhtatja annak többjátékos módját.

Tavaly év végén jelent meg a Call of Duty: Modern Warfare, amely egyfajta rebootja volt a klasszikus Modern Warfare szériának, tette mindezt úgy, hogy mind tartalmilag, mind kinézetileg remek módon újult meg. Márciusban aztán megkaptuk hozzá a Warzone nevű battle royale módot, azonban biztos akadnak még olyanok, akik a normál multiplayert sem próbálták ki, mivel nem vették meg a teljes kiadást. Nekik lehet jó hír, hogy ezen a hétvégén, azaz április 3-tól egészen április 6-ig, minden platformon (PC, PS4, Xbox One) ingyen játszható lesz a sima többjátékos mód, amelyen kipróbálásához a Warzone klienst kell leszedni. (Amely ugye alapból free-to-play)

Előzmények

  • Call of Duty: Modern Warfare beszámoló

    Megérkezett az FPS széria idei része, amelyben kicsit visszatérünk az alapokhoz, mindezt pedig megtámogatják nekünk a fejlesztők egy ismerős arccal, aki régi-új környezetben és helyszíneken hozza el számunkra a modern hadviselés egy új formáját.