Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ingyenes jövőbeni tartalmak
Ezzel azért vigyázzunk.
Az mindenképpen pozitívum ,hogy nincsenek fizetős DLC-k, nem tagolódik tovább playerbase, de...Ott a BF5 esete például, ahol láthattuk ,hogy DLC-k hiányában azért a játékba kerülő tartalmak mennyisége és minősége is visszaesett. Megint amúgy ahelyett ,hogy a játék fő problémáin csiszolnának, inkább a TTK-t b@sztatják.
Ezzel a változtatással még messzebb kerül a BF a COD-tól.COD-ban a kempelés az igazi probléma.
Túl hangos lépészajok, claymore, gyors TTK, mapok kialakítása és a Killstreakek mind arra ösztönzik a játékosokat ,hogy spawn után eljussanak a legközelebbi épületig és ott is maradjanak amíg lehet.Véleményem szerint a jelenlegi BF és COD játékból össze lehetne gyúrni egy tökéletes egyveleget.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
atike
nagyúr
Nagyon jó, meg minden, de:
"mindhárom platformon összeomlik a program időnként."
Ez most komoly...? Ki lehet adni így játékot...?
-
Dyingsoul
veterán
Én PC-n már vagy 30 órát beletettem de egyszer sem crashelt vagy akadt ki.
Szerintem a COD tökéletes reflex shooter. Taktikára ott az R6 és a PUBG, nagyszabású harcokra meg a BF5. Szerintem aki a mostani felhozatalban nem talál magának tetsző FPS játékot, az nem is szereti igazából az FPS műfajt. Tényleg minden van most a piacon ami kellhet.
Jah és a kampányt Realism-en toltam végig... hát oda szerintem kevés becslésnek a 10 óra, már ha az átvezetőket nem skipeljük. Nem vagyok büszke rá, de tudi volt olyan rész, ahol egy pálya egy adott részén fél órát eltököltem mire megtaláltam, hogy a süvítő lövedékek között hol lehet átmenni, hogy ne végtelenített rohamokban jöjjenek az ellenfelek. Én inkább 15 órára saccolom minimum de kár, hogy nem néztem meg.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
GSP
aktív tag
2060S-hez jött ajándékba, eddig semmi crash nem volt, szép grafika, jó kampány mód. Eddig ennyi.
~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
NemMo
őstag
Nekem szerencsére nem omlott össze egyszer sem one x-en, de lehet olyat is olvasni, hogy sok embernél sok összeomlás után már más játékok is crashelnek, tehát maradandó károsodást szenvedett a box. Ez azért nagyon gáz
-
pauliboy23
senior tag
PS4 Pro-n szerencsére eddig semmi anomália nem volt.
-
Hikvision
senior tag
Nálam sem omlott össze egyszer sem, túl van dramatizálva a szöveg.
20 éve a PH-n.
-
D4v3
őstag
Itt se volt crash 2 PC-n sem, ez inkább a hangos kisebbség lesz (attól még ciki persze). A többi ponttal egyet lehet érteni viszont, az meg külön tök jó, hogy 3 hónap múlva nem döglik majd meg a PC oldal és marad 1-1 lobby SC meg HC-ra.
-
sp8787
addikt
Ez a leggyengebb/rosszabb "nem teszt/review" amit valaha olvastam.
Ebbol nekem egyaltalan nem derul ki ,hogy tud e az iro google-el latin idezeteket keresni vagy esetlegesen van tenyelges latinos vagy gorogos muveletsege ami kimondottan szukseges egy jo jatek"beszamolo" megirasahoz es az intelektualis foleny sugarzasahoz.Van ennel lejjebb?!!
-
félisten
Nagyon jó szösszenet lett oriic, jól megfogalmaztál és összefoglaltál mindent .
Jó kis játék lett, bár én a hagyományos " buta" COD" játékokat is szeretem, de ez is bejön most már. Jók a fegyverek + nem lehet ész nélkül darálni de azért túl gondolni sem kell. szóval jó ez a fajta egyensúly.
nekem amik nagyon bejönnek azok a hangok fejhallgatón át. Az valami durva mennyire jók a térhangok + már nerfelték a lépések hangját."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Corpuscle
őstag
Nekem is kellett idő, mire felvettem a ritmust. Sikerült találni számomra megfelelő fegyverbeállításokat is (Kilo, Mp5, Mp7-re). Érdemes egy fegyón belül is kísérletezgetni, nagyon eltérő végeredményt el lehet érni.
Talán kevesebb a kemper is (nálam mondjuk TDM off), lehet ráuntak egy hónap alatt a sarokban csücsülésre és kimerészkedtek a fényre.Az írás teljesen jó lett!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RetroFighter
tag
Köszönöm szépen a tesztet!
PS4 Pro-n játszok a játékkal, eddig (lekopogom) egyszer sem dobott ki, remélem tartani fogja ezt a jó szokását
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz RetroFighter #27 üzenetére
A legutóbbi patch-ek szerencsére már javítottak a játék teljesítményén konzolokon, utóbbi időszakban megszűnt a crashelés és a gép kikapcsolás is. (Viszont még mindig jól meghajtja a konzolt a cucc)
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen