Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
#78687232 #14 üzenetére
Hát ha te ezt rendben találod az a te dolgod... Anno még igen is élvezetes kampányt kaptunk a multi mellé. Az hogy folyamatosan leépítették, és most ugyan annyiért akarják eladni a csak multi jatékukat az meg megint más. Engem pl a multija egyáltalán nem vonz, de ha lenne benne egy jó single akkor már elgondolkodznek a vetelen még ha nem is teljes áron... De addig max csak úgy mint a bo 3 al tették, hogy ingyen utannam vágták.
-
GodGamer5
addikt
Reméltem is. Mert így kampány nélkül a 2018-as rész egy lehúzás.
-
Dave567
addikt
PLS MW4.....
Vagy Police Warfire az még odab@szna...
-
niof
veterán
Igen, és még azt is hozzátéve, hogy a kampány max. 3 óra alatt végigjátszható lesz, felejthető történettel, az újrajátszásra esélytelenül unalmas és egyhangú részekkel. Sajnos az utóbbi időben a CoD-ok kb. ennyik, nem többek... Ha csak a Sniper Elite 4-re gondolok, ott 1-1 küldetés 1,5-2 óra is lehet. tanulhatnának belőle! Vagy a Sniper Ghost Warrior 3, aminek közel 40 óra a teljes végigjátszása. Ilyenből miért van ennyire kevés?
-
Anaren91
senior tag
Én még azért vagy 3 részt kiadtam volna single nélkül, aztán meg feltalálva a spanyol viaszt egy ütős trailerrel bejelentettem volna, hogy a mostani cod olyat fog hozni amit már rég nem láttatok. Trrrr trrrr dobpergés single player mofa!!! És mindenki eldobja az agyát. Aztán persze a végére,hogy 50 eurós dlc
[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
"Black Ops idei folytatásából az kimarad"
Hoppá, én ezzel csak most szembesültem. -
NandorHUN
addikt
- Lehet hogy lesz kampány.
- Lehet, hogy a kampányos verzió majd 120 EUR lesz. -
hombre[EU]
veterán
Crash/Crossfire/Strike/Backlot
Micsoda mapok voltak -
gyáliSanyi
őstag
Miért az már luxus lesz, hogy egy régi kampánymúltú játék újra kap egy kampányt?
-
kolopele
nagyúr
Ajánlom is hogy legyen benne kampány ha már a Black Ops 4 - ből kihagyták
-
wjbhbdux
veterán
Több régi CoD veterán fejlesztő is visszatért a Respawntól az IW csapatába [link], érdekes lehet a jövő évi részük.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Infintity Ward olyan munkatársakat keres, akik az egyjátékos módok tervezésében jártasak.
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Apple iPad 10.9 10th 2022 Silver WiFi 64GB Epico magyar billentyűzetes tokkal
- GAMER PC! RTX 2080/ 32GB DDR4/ i7-8700K/ 500GB M.2 SSD+1TB HDD/ CORSAIR RGB VÍZHŰTÉS/ BESZÁMÍTÁS!
- Eladó MacBook Air 13", M2 chip, 8/256 GB, éjfekete, 2 hónapos, makulátlan, Apple garancia! - SZEGED
- Hibás Videoton EA 7386 S erősítő
- Yves Saint Laurent La Nuit de L Homme Bleu Électrique intense 100ml
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest