Új hozzászólás Aktív témák
-
FrozeN`
tag
Pontosabban a megjelenés után eladott darabszám függvényében kapsz majd vissza pénzt. Persze ha sikeres lesz...
"For the price of a minimum Tool Pack therefore, Team Members will be able to see the game being made, speak directly to the developers, and play a new version of the game each month. Then, once the game is released, Team Members can then earn money back for their input (based on their position within the company) and the success of the project... "
Bővebben az arányokról itt van egy táblázat.
Nekem úgy jön le, hogy ha beszállsz a fejlesztésbe, megkapod a játékot. És eleve ez tűnik logikusnak. Ez egy befektetés. Ugyan így, ha nagyobb Tool Packra akarsz lépni, akkor csak a jelenleg meglévőd és az új különbözetét kell kifizetni.
Egyébként durva hogy egy-egy build között is mennyit fejlődik a játék. És még csak alpha... jó lesz ez.
-
lkandris
tag
Szerintem a kéz az n+1-edik lépés lesz, amikor már nagyjából bugmentes a fizika és az ütközésmodellek. Nem nagy ügy egy human mesh-t kirajzoltatni, aminek a keze a kormánnyal együtt mozog, de úgy gondolom ez inkább csak minor probléma, most ne erre koncentráljanak.
[ Szerkesztve ]
-
-
rt06
veterán
1:25-1:30 korul a 2-3. kocsikon a bal oldali kardantengely mit hajt? merthogy a kereket tuti nem...
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Találtgyerek
veterán
DTM nagyon baba,esetleg nem tudja valaki,hogy lesz WTCC is benne?
06-3o/9759I39
-
Ventur@
senior tag
-
DiXoN008
tag
Mér régóta tervezem, de egy infót nem tudok/találtam meg ami érdekelne.
Ha most beszállok mondjuk 10 vagy 25€-os szinten akkor a végterméket is megkapom, vagy csak a tesztelésben kapom a buildeket?
Ha tudja valaki légyszi írja meg hogy van ez pontosan. -
Jha, kategória. Szerintem az hasonló lesz igen. Azt hittem fizikára érted, hogy toca.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Hát nem. Ez szimulátor lesz.
(legyen benne rally. valós fizikával!!)
Még alfa verzió, szerintem ez változhat, bár engem idegesít, még a kormányt is kinyomom, ha olyan a játék, elég ha nekem van egy, nem kell a játékba is.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez ilyen TOCA feelingű játék lesz?
Véleményem szubjektív...
-
jocek91
aktív tag
Egyre jobban tetszik ez a játék
-
atike
nagyúr
Névtől függetlenül még mindig gyönyörű...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Slightly Mad Studios által közönségsegítséggel készített C.A.R.S. című versenyjátékot átnevezték, mostantól Projekt CARS lesz a program címe.
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok