Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djzotya1983
tag
válasz dpeti86 #4798 üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy a vdsl, vdsl 2 sebessége (hatékonysága) függ a dslam leterheltségtől, és
1 km enként nagyot zajosodik a jel, hatásossága max 2-3 km ahol még pl a 30-35 mbit elmegy feltétele hogy a vonal zajossága ne lépje túl a -18dbm et... Itt 2 érpáron a 60 mbit elérhető. Az ADSL analóg változata teljesen más technológia kisebb csomagveszteséggel, és elvihető akár a dslamtól 5-6 km rre is sebességcsökkenés nélkül. Nekem a vdsl 2 es korszakban az 50-50 mbits/s elment de cserébe a vonalam már már a szakadás határán volt, és nem egyszer meg is szakadt, aztán a dslam lejjeb vette a sebességet 35-35 mbire vonalanként ekkor a jelminőség duplájára ugrott, és én "csak" 1.5 km rre voltam a dslamtól...
A kötésektől is sok függ, mennyire zajos majdan a vonalad, evidens minél zajosabb annál kevesebb vihető át rajta még a vdsl 2 esetében is. A megoldás mindenképpen az optika.. Azért nálad ha már megkezdték, akkor talán hamarosan lesz ilyen neted..[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Hát igen, 30/1-es netem volt már 2012-ben is, szóval igen ez lemaradás.
Itt meg nem is tudtam, szinte hogy jön az optika, csak egyszercsak január elején bedobták a semmiből, hogy már van T-s optika is.
De hogy a vodafone tudta előre, az tuti, mert kb 5 nappal előtte hívtak fel, és erőltettek rám további 1 év hűséget, ráadásul olyan erőszakosan, hogy gyanút foghattam volna (és tetejébe még árat is emeltek).
(most épp 299/15-öt futott a 300/20-as net)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Sirandrish
legenda
Tiszalökön én is 30as nettel szerencsétlenkedek..
Persze pont tegnap jött az újsággal egy egész oldalas T-s hirdetés hogy válts Tiszalökön szupergyors netre..
Nem tudom nekik mi számít szupergyorsnnak, vagy esetleg a központban van 3 lakás ahol valóban elérhető...nem tudom.
Bár röhej hogy egy ilyen kis településen belül is vannak különbségek..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia