Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
Nekem elég könnyen eltudják adni ezt a játékot, egyszerűen imádom a világát
Persze most jön pár általam várt játék ősszel (GTA5, Project Cars) így ezt majd csak később gotyként fogom beszerezni.
-
alevan
őstag
Nem tudom ki hogy van vele.
Én egy dolgot tudok mondani.
BIZTOS, hogy az első Pre-Sequel karakterem Claptrap lessz
És remlélem megtudjuk, mi olyat csinált Claptrap ami miatt Jack elpusztítatta az egész robotszériát
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Ubran
tag
Alig varom mar, h tolhassuk
-
nagyúr
érdekes, ahogy közeledik a megjelenés, egyre valószínűbb, hogy megjelenéskor megveszem
én egyelőre Wilhelmre szavazok, de meglátjuk, idióta kis robotunk milyen skillekkel rukkol elő.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
zarayg
aktív tag
jöhetne már WUB-WUB
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Ellia
addikt
Szóval Claptrap nem fog Minionozni? Kíváncsi vagyok, főleg az ő karakterére.
-
félisten
Én most játszom a 2. részt, hát nagyon ott van a szeren. Steamen valami 3 euró volt múlt héten.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
fi:zi'k
nagyúr
"..az eddigi részek is kínáltak vagy 30-40 órányi vad, sok gondolkodást nem igénylő élményt.."
Aha...
Wilhelm nekem is bejövős eddig, de természetesen én is kíváncsi vagyok CL4P-TRP-re.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
VitaD5
tag
Valamiért nehéz felfognom: Bár, a Moon Dance Trailer-ből ez jött le, de most Claptrap tényleg irányítható karakter lesz?
(#11) fi:zi'k: Véletlenül nem CL4P-TP?
[ Szerkesztve ]
Yar Har fiddle di dee
-
Lomha 8V
addikt
Alig várom.
-
LLKobe
veterán
Hát nem tudom... Nekem ez már annyira nem bejövős. Az első rész coopját a mai napig a legnagyobb játékélményként tartom számon, a második rész több szempontból okozott csalódást mint amennyi pozitívuma volt, ez pedig már számomra nem is Borderlands.
Sehol az első rész posztapokaliptikus hangulata, egy nagy színes turmix lett az egész.
Sokan az egyhangúság miatt bírálták az első részt (sivatag és még több sivatag...), de a hangulatot akkor is az adta. Nekem.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Egyelőre legalább 35 EUR az előrendelés, úgyhogy még várni kell vele...
-
Chp
őstag
Bejövősek a helyszínek, mindig is azok voltak és a játékmenettel sincs semmi bajom, de egyszerűen a mai napig nem tudok megbarátkozni ezzel a látványvilággal.
-
Chapel
addikt
Baromi jó a hangulata, a világ, a poénok, a látvány, nekem kifejezetten bejön ez a képregényes téma...de mind2 rész esetén a sztori 2/3-ánál beleuntam a single részbe. Persze multira van hegyezve, de pl. Dead Island is ilyen és azt meg 3x kitoltam egy karival hogy meglegyen a lvl50
Nem baj, jöjjön, ezzel is teszek egy próbát.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
zarayg
aktív tag
válasz BomiBoogie #26 üzenetére
addolnék, csak kérném a csoportot
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Itt a topik, lehet szervezkedni, Steam csoport is van.
-
Chp
őstag
válasz BomiBoogie #23 üzenetére
Ehhez kétség sem fér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest