Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
Várjuk szeretettel.
Ezek az újítások amiket megvillogtattak - a double jump-tól kicsit Halo feeling - tetszenek, feldobják a játékot. Reméljük lesz benne CO-OP mód, anélkül már nem is lenne igazi Borderlands. -
VoidXs
nagyúr
válasz SenorGrande #15 üzenetére
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
SenorGrande
senior tag
válasz #79621120 #10 üzenetére
Szívesen játszottam mindkét részt, ez a mostani kieg pedig szerintem nagyon ötletes, ígéretes, de egyetértek, vér gusztustalan amit a Gearbox csinál ezzel a DLC mizériával. . .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Ubran
tag
válasz errorcode06 #8 üzenetére
Remelem a Crusader 2 hozza a jatszhato szintet, mert a Stronghold 3 az eletkedvemet is elvette :/
-
messi6502
tag
válasz ricshard444 #12 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem lesz igazad, nagyon várós már!! :-D
-
ricshard444
veterán
Én ezt egy 2 kiegnek fogom fel, rengeteg órát beleöltünk a barátommal a 2-be, épp a hetekben pörgettük ki a DLC-ket, amik sajnos nem hozták az elvárt szintet, de szórakozni jó volt.
Természetesen várom ezt a "részt", de egy 3 jobb lett volna...Vannak dolgok...
-
BorgBoss
tag
Nagyon várós egy játék!!! A BL3 óta nem találtam számomra érdekes játékot. Azaz igen, Stalker Lost Alpha még ennél is várósabb.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
törölt tag
válasz errorcode06 #5 üzenetére
" elég sok mindent ki lehet hozni az univerzumból "
Ahogy én a Gearboxot ismerem :
- Season Pass
- DLC-k amiket a Season Pass nem tartalmaz
- GotY kiadás
- DLC-k amiket a GotY kiadás nem tartalmazKöszönöm , de ebből nem kérek .
-
VoidXs
nagyúr
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
errorcode06
őstag
Ez már biztos? Nem nézem most a PAX-ot, ott jelentették be?
Na, belelestem mik vannak. Igaz bl3-at nem láttam, viszont sok érdekességet találtam, köztük ezt: Stronghold Crusader 2
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Taarabt07
csendes tag
Nem ez lesz ez természetes... Màr nagyon vàrom! ( Flagtrap )
pf10
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak címszakban a játékról:
4 új karakter:
-Athena The Gladiator,
-Wilhelm The Enforcer,
-Nisha The Lawbringer
-Fragtrap.Mindegyikükkel találkozhattunk korábban, Fragtrap a kivétel, ő egy módosított Claptrap. A hősök egy tárgyat keresnek, megbízójuk pedig a későbbi Handsome Jack.
Live-Die-Respawn
-
F34R
nagyúr
Meddig huzzak ki ebbol a sorozatbol is a let ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest