- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
zabcs80
tag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Hellgate most már jó lenne, de elő kell fizetni rá. Nagyon sok jó újdonságot tettek már bele. Nekem pl. nem éri meg az előfizetést (havi 10euro).
(Azon vacilálok, hogy el kéne adni a játékot, ha nem fizetek elő) -
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #48 üzenetére
Én még annyit hozzátennék, hogy jó lenne egy World of Warcraft-szintű ingyenes MMO is, mert azért azzal el lehetne játszani.
De amúgy egyetértek, jöjjön a Diablo 3!!!
És tartson legalább addig kifarmolni a 99-es szintet, mint a 2.részben. Persze nem a játék kb. húszszoros végigjátszásával.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
whatever
aktív tag
válasz Sirandrish #41 üzenetére
egy?
-
Wolverine
félisten
válasz Sirandrish #41 üzenetére
A Diablo2-höz a LoD az 1.07-es patchet jelentette, és a kettő között volt egy év megjelenésben (Wikipedia szerint Dio2 megjelenése 2000. jún. 29, LoD 2001. jún. 29.)
A WoW 2004 novemberében indult az USA-ban, 2005 februárban Európában; egy kieg jelent meg hozzá (mint a Dio2-höz, Warcraft2-höz, Warcraft3-hoz és Starcrafthoz ), a második kieg belsős, céges alfatesztje folyik jelenleg.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
LucifeI2
őstag
válasz Sirandrish #37 üzenetére
A WoW szerintem nem 20 dollárral hoz többet. Többet kaszáltak vele, mint az eddig megjelent összes játékukkal az tuti.
-
whatever
aktív tag
A koreai előrendelésekből
-
Blaise
veterán
D2 Lord of Destruction nem kiegészítő ?
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #28 üzenetére
Nem, tuti nem.
Nem jól fogalmaztam. Úgy akartam mondani, hogy most elsődlegesebb a Blizzard számára a WoW-kiegészítő, majd a Starcraft 2, és esetleg utána a Diablo 3.Azért akármennyire is sikeres volt a Diablo, nem mérhető a WoW-hoz.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #25 üzenetére
Pont azért nem sietnek a Diablo-val, mert abból nincs pénz nekik. Bár pont ez miatt kellene is egyben megcsinálniuk, hiszen a WoW termel nekik annyi pénzt, hogy lehet mellette egy kevésbé profitáló játékuk is.
-
Vistaboy
veterán
Mert most mit is akarhatnának ők igazán? Több pénzt? A mai napig a World of Warcraft a legfőbb bevételi forrásuk, inkább arra koncentrálnak. A Diablo 3 nem MMO, abból nincs pénz. Őszintén, te játszanál a Diablo 3-al, ha MMO lenne? Én tuti hogy nem, mert a Diablo-fíling sohasem vog átjönni MMO-formában - éppúgy, ahogy FPS/TPS-nek sem volt jó a Hellgate-ben.
És úgyis előbb még mindenképpen kiadják a Starcraft 2-őt, és majd amikor a milliónyi Diablo-fanatikus már kiegyenesített kaszával ront a Blizzard HQ-ra, akkor lejár a visszaszámlálás, és bejelentik... hogy a Diablo 3 fejlesztés alatt van! Hurrá, végre bejelentették a játékot, már csak azt a bő két évet kell kivárnunk, amire megjelenik.
-
_stick_
őstag
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek. Aki szerette a diablot és kattog, az a titan quest+it-al játszon.
Ha RPG akkor nállam egyértelműen ez az örök király.
Sajnos még mindíg 10k körűl kapni[ Szerkesztve ]
-
Süni 1985 F
senior tag
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Ezt akartam hallani"látni",feltelepítem aztán jöhet az extázis
TDI POWER
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Titan Quest
Ezzel probálkoztál már?
Most rakom csak fel talán a hétvégén próbálom ki remélem
Állitólag DIO-hoz ez a leghasonlóbb game?!TDI POWER
-
Süni 1985 F
senior tag
-
Süni 1985 F
senior tag
Az biztos,hogy a mai napig nagyon sokan szeretik és amig nemjön a 3 addig azzal tolja mindenki
Én félek,hogy csalódás lesz és teljesen más az egész játékmenet
Reményekkel teli várom az érkezésétTDI POWER
-
Gyusz
őstag
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Az eredeti fejlesztők jó része a Flagship Studios keretein belül nem igazán alkotott nagyot a Hellgate Londonnal. A Castaway Entertainment pedig még semmilyen játékot nem készített el, talán már csődbe is mentek. A gépigény miatt szintén nem aggódnék, a Blizzard inkább a játékmenetet csiszolja a végsőkig, még ha idő közben a grafika felett el is jár az idő.
Én személy szerint Warcraft 4-nek örülnék a legjobban, de a készülő Starcraft 2 árnyékában én is inkább új Diablo-ra látok esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest