Blizzard bejelentés május elsején?

Jön a Szarvasember?

Ismét titokzatos Blizzard bejelentésre számítanak a fejlesztőstúdió játékai iránt élénken érdeklődő rajongók, miután a Diablo3.com és a Blizzplanet.com oldalakon egy rejtélyes visszaszámlálás bukkant fel a napokban, amely május elsejére ígér valamit.

A dolog apróbb szépséghibája, hogy egyik érintett honlap sem a Blizzard tulajdona, ugyanakkor a lapok mögött álló szerkesztők rendelkeznek a fejlesztőstúdióhoz közel álló forrásokkal, ezt korábban már többször bizonyították.

Titkukat ellenben nem szándékozták felfedni, sem a Diablo3.com, sem a Blizzplanet emberei, állításuk szerint már most olyan hírverést kapott a visszaszámlálás, hogy a szervereik alig bírják a terhelést.

Az optimista jóslatok szerint május első napján a Diablo 3-ről rántja majd le a leplet a Blizzard, mindenesetre a Blizzplanet-en a következő visszaszámláló szöveg fogadja a látogatókat: "The Cathedral of Light will be shaken in 11 days". Meglátjuk.

Azóta történt

  • Diablo 3 - Életjel!

    Eljött a nap, amikor a spekulációk, hoax-ok végeláthatalan áradata után végre úgy tűnik, stabil lábakon áll a milliók által több mint 7 éve várt hír.