Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
WoW-ban simán van még egy 3. kiegnyi tartalom, talán egy negyedik is (Maelstrom, Emerald Dream, egyéb apróbb területek). Ha lesz annyi játékos, akkor lesznek további kiegészítők is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #48 üzenetére
Én még annyit hozzátennék, hogy jó lenne egy World of Warcraft-szintű ingyenes MMO is, mert azért azzal el lehetne játszani.
De amúgy egyetértek, jöjjön a Diablo 3!!!
És tartson legalább addig kifarmolni a 99-es szintet, mint a 2.részben. Persze nem a játék kb. húszszoros végigjátszásával.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Sirandrish
legenda
-
L_ajos
őstag
Azért a battleneten elég sokan játszanak még mindig...nem kell a Diót leírni. És e topic célja nemis az hogy két olyan játékot hasonlítgassunk össze amit NEMIS lehet!
A lényeg hogy valami olyan jöjjön ami üt. Wowból nemkell több.. elég a jelenleg készülő kiegészítő (ezért nem valószínű hogy még 1et bejelentenek ) olyan játék jöjjön ami a casual playerek összes igényét kielégítik, hisz ők jóval többen vannak
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
whatever
aktív tag
válasz Sirandrish #41 üzenetére
egy?
-
Wolverine
félisten
válasz Sirandrish #41 üzenetére
A Diablo2-höz a LoD az 1.07-es patchet jelentette, és a kettő között volt egy év megjelenésben (Wikipedia szerint Dio2 megjelenése 2000. jún. 29, LoD 2001. jún. 29.)
A WoW 2004 novemberében indult az USA-ban, 2005 februárban Európában; egy kieg jelent meg hozzá (mint a Dio2-höz, Warcraft2-höz, Warcraft3-hoz és Starcrafthoz ), a második kieg belsős, céges alfatesztje folyik jelenleg.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Sirandrish
legenda
és azt honnan tudják hogy a Dióra nem lett volna annyi előrendelés?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
LOL játék megjelenés után ki is dobták..a wow mióta van piacon? és hány kieg jött már?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LucifeI2
őstag
válasz Sirandrish #37 üzenetére
A WoW szerintem nem 20 dollárral hoz többet. Többet kaszáltak vele, mint az eddig megjelent összes játékukkal az tuti.
-
whatever
aktív tag
A koreai előrendelésekből
-
Blaise
veterán
D2 Lord of Destruction nem kiegészítő ?
-
Sirandrish
legenda
de a WoW kieg nélkül is sikeres..ráadásul míg Dióhoz egy kiegse jött Wow-hoz mennyi?
Azért elég nagy baj hogy ezen a világon minden a pénz körül forog..én persze megértem őket mert abból él mindenki de hogy egy projectet 20másik mögé raknak azért mert az egyik 20dolláral többet hoz hát menjenek az anyjukba..miből gondolják hogy a Starcraft 2 fog akkorát ütni mint a Dio 3 ütne?
-
Vistaboy
veterán
Nem olvastál vissza.
Pont most arról volt szó, hogy melyik játék hozz(t)a a legtöbb pénzt, és ez a WoW. Azért ez a fontosabb a Blizzardnak még most a Diablo-val szenben.
Ui.: Persze ez nem vita tárgya, csak egy vélemény.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #28 üzenetére
Nem, tuti nem.
Nem jól fogalmaztam. Úgy akartam mondani, hogy most elsődlegesebb a Blizzard számára a WoW-kiegészítő, majd a Starcraft 2, és esetleg utána a Diablo 3.Azért akármennyire is sikeres volt a Diablo, nem mérhető a WoW-hoz.
-
Sirandrish
legenda
-
newgamer
aktív tag
de d3, vagy w4 mindkét game jó lenne, de most az sc2-őt is nagyon várom.
-
LucifeI2
őstag
Én Warcraft 4-et akarok.
-
Sirandrish
legenda
azé nem hiszem hogy a Diablo 2 pl deficites fejlesztés éett volna
-
Wolverine
félisten
Vagy azért, mert jelenleg is fejlesztik a Starcraft2-t, a Wrath of the Lich Kinget, és egy új franchise-ra épülő nextgen MMO-t Emellé beilleszteni egy negyedik projektet még a Blizznek se lenne kevés.
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #25 üzenetére
Pont azért nem sietnek a Diablo-val, mert abból nincs pénz nekik. Bár pont ez miatt kellene is egyben megcsinálniuk, hiszen a WoW termel nekik annyi pénzt, hogy lehet mellette egy kevésbé profitáló játékuk is.
-
Sirandrish
legenda
Nem értem!
Egyértelmü hogy több pénzt akarnak..hát mi mást?a másik hogy nem játszanék ha MMO lenne...nem is állna jól neki...
-
Vistaboy
veterán
A Diablo az Hack&Slash, ne keverd össze az RPG-kkel, mint pl. a Baldur's Gate.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Mert most mit is akarhatnának ők igazán? Több pénzt? A mai napig a World of Warcraft a legfőbb bevételi forrásuk, inkább arra koncentrálnak. A Diablo 3 nem MMO, abból nincs pénz. Őszintén, te játszanál a Diablo 3-al, ha MMO lenne? Én tuti hogy nem, mert a Diablo-fíling sohasem vog átjönni MMO-formában - éppúgy, ahogy FPS/TPS-nek sem volt jó a Hellgate-ben.
És úgyis előbb még mindenképpen kiadják a Starcraft 2-őt, és majd amikor a milliónyi Diablo-fanatikus már kiegyenesített kaszával ront a Blizzard HQ-ra, akkor lejár a visszaszámlálás, és bejelentik... hogy a Diablo 3 fejlesztés alatt van! Hurrá, végre bejelentették a játékot, már csak azt a bő két évet kell kivárnunk, amire megjelenik.
-
Fáraó
őstag
Spec. örülnék a Starcraft Ghost-nak -ha még nincs bejelentve. Esetleg egy új játéknak, ami nem 2., 3., vagy 4. része vminek.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Sirandrish
legenda
szerintem a TQ-ról beszélt
AMugy a Mythos nem az az mmorpg?
mert aztis tolomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
_stick_
őstag
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek. Aki szerette a diablot és kattog, az a titan quest+it-al játszon.
Ha RPG akkor nállam egyértelműen ez az örök király.
Sajnos még mindíg 10k körűl kapni[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Süni 1985 F #15 üzenetére
a TQ kiegészitője
-
Süni 1985 F
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz Süni 1985 F #13 üzenetére
Immortal Throne megvan hozzá?
Én most Baldur's Gate 2őzni fogok amint haver áthozza
[ Szerkesztve ]
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Ezt akartam hallani"látni",feltelepítem aztán jöhet az extázis
TDI POWER
-
Sirandrish
legenda
válasz Süni 1985 F #11 üzenetére
Hatalmas game....
Dió melett a talán legjobb a Stilúsban
én már végigtoltam vagy 30szor
Neten is nyomtam rengetegetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Titan Quest
Ezzel probálkoztál már?
Most rakom csak fel talán a hétvégén próbálom ki remélem
Állitólag DIO-hoz ez a leghasonlóbb game?!TDI POWER
-
Sirandrish
legenda
válasz Süni 1985 F #9 üzenetére
akkor egyikünknek se legyen igaza
-
Süni 1985 F
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz Süni 1985 F #7 üzenetére
hát kezdjük azzal hogy click and kill-t már el is lehet felejteni....tuti w,a,s,d+egér irányitása lesz...
Hát kb kapunk egy Obliviont némi Dió történettel...de az már nem Dió lesz...tudom tudom..2008...de nekem az a tipikus hack and slash játék kéne nem a 3D gigabrutal fákör game...
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Az biztos,hogy a mai napig nagyon sokan szeretik és amig nemjön a 3 addig azzal tolja mindenki
Én félek,hogy csalódás lesz és teljesen más az egész játékmenet
Reményekkel teli várom az érkezésétTDI POWER
-
Sirandrish
legenda
Jah..a Hellgate London nagyon uncsi volt...ugyanazoka helyszinek az elejétől a végéig...
Viszont abban reménykedem hogy a Dio3 méltó lesz az elődjei hírnevére....csak egyvalamit nem értek..minek várnak ennyit a 3. részre? hihetetlen nagy siker...a mai napig milliók küldik battleneten....komolyan nemértem
-
Gyusz
őstag
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Az eredeti fejlesztők jó része a Flagship Studios keretein belül nem igazán alkotott nagyot a Hellgate Londonnal. A Castaway Entertainment pedig még semmilyen játékot nem készített el, talán már csődbe is mentek. A gépigény miatt szintén nem aggódnék, a Blizzard inkább a játékmenetet csiszolja a végsőkig, még ha idő közben a grafika felett el is jár az idő.
Én személy szerint Warcraft 4-nek örülnék a legjobban, de a készülő Starcraft 2 árnyékában én is inkább új Diablo-ra látok esélyt.
-
Sirandrish
legenda
válasz Süni 1985 F #3 üzenetére
nem csa szeretettel hanem fanatizmussal...ha bejelntik akkor erősen el kell kezdenem gyüjtögetni géptápolásra mert tuti 3D bizbuszba adják ki felboritva ezzel minden eddigi Diós dolgot plussz az eredeti csapat már a mesébe sincs ugyhogy azért nem vagyok teljesen optimista az ügyet tekintve
-
Süni 1985 F
senior tag
Diablo3-at várjuk szeretettel
TDI POWER
-
zabcs80
tag
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki. Remélem nem egy új StarCraft fajt. Vagy egy konzolos játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest