Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát ez nem tűnik túl izgalmasnak
-
mcwolf79
veterán
Legyen BUKTA, legyen BUKTA, legyen BUKTA!!!
Mondjunk nemet a teljes árú DLC-kre!!!Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
jocek91
aktív tag
Remélem a felélesztett Sierra után sikerül vissza édesgetni a sok év bioshock után a régi swat fejlesztőit és csinálnak egy SWAT 5-őt mert ez egy hulladék eddig
-
Csabroncka
addikt
Érik a pofon az EA-nak, remélhetőleg minél nagyobbat csattan!
"in medias res"
-
Találtgyerek
veterán
2 méterre az másik mögött leüti,de nem hallja meg. Nem baj legalább mozog a kilométeróra mutatója.
06-3o/9759I39
-
bandi0000
nagyúr
prémium nélkül még csak-csak elmegy 2 kör BF4 között, de hogy 25k-t biztos nem adnék érte...
Xbox One: bandymnc
-
pulyka jocó
senior tag
LEssz még bétateszt belőle ?
-
Lacee1986
senior tag
Ha nem Battlefield lenne a neve, akkor az lenne a baj, mert túlságosan hasonlít rá.
-
banhammer
veterán
válasz Z a hangya #13 üzenetére
Na azt erosen ketlem, hogy az EVM-ben meg fogod tudni venni.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Gyuri09
tag
Csak sajnos kár hogy ennek a játéknak semmi köze a BF-hez..... Az én szememben ezzel a résszel megalázzák a Battlefield-et.......
-
banhammer
veterán
A TESCO-ban most 3 ezerert adjak a BF4-et, az Origin-en 19,99 euro.
Azonnal megvettem olcsoert.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
cskamacska
addikt
Azt nem értem, hogy a nagy kiadóknak miért jó ez az agyatlan egységesítés? Miért nem lenne jó játék ez a saját neve alatt? Ha bejön, akár a saját sorozatát is megkaphatná.
De ott van az EA hasonló baklövése a Dragon Age 2-vel, ha nem folytatásként adják ki, és független spinoffnak alakítják át, senkinek egy rossz szava nem lett volna. Ha az Ubisoft a Black Flaget is az Assassins Creed sorozattól elválasztva adja ki, akkor is korrekt játék lett volna, egy kezemen meg tudom számolni az utóbbi években kijött kalózos játékokat, ez is kaphatott volna saját sorozatot, de nem, bele kellett erőltetni a templomosok kutya-macska harcát.Vajon következő években lesz kosárlabdás-gettó repper kareoke Call of Booty, meg autóversenyes Assassins Speed is, ha így folytatják a franchise-ok homogenizálását?
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Spancho
senior tag
Interaktív film
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
sTERNI
senior tag
Egyvalamit leszögezhetünk.. ez nem Battlefield. Nem mondom, attól még lehet jó.. (valakinek) de alázzák a cimet rendesen.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
rodrigez
senior tag
Nekem még mindig a NoLF2 az isten az FPS-ek között, de annak aztán semmi köze ehhez a játékhoz.
-
.LnB
titán
NoLF alatt erre gondolsz? [link]
Mert szerintem, pont feelingben nem sikerült azóta se semminek megközelítenie a NoLF-ot.
Ez egy jó kis nyomozós sorozatra emlékeztet inkább engem. A fejlesztőknek ez is volt a céljuk, és működik is.Szer: Na látom arra gondoltál.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ALLAT001
senior tag
válasz Bjørgersson #2 üzenetére
Ő is innen vehette a nevét: [link]
-
ALLAT001
senior tag
Kicsit NoLF feelingje van. A grafika nagyon komoly!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest