Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz #16820480 #129 üzenetére
De pont ez az, használat közben (vagyis amikor mozgás van a képernyőn), akkor a user által beállított frissítése ugrik fel (MKBHD szerint amint megérintjük a képernyőt). Amikor meg idle a rendszer akkor visszaveszi 60Hz-re akksi kímélés céljából. Nincs ezzel semmi baj, sőt.
Én örülnék ha a telefonoknál is elterjednének a 120HZ-es kijelzők. Nem csak játékoknál van jótékony hatása, asztalon, böngészés közben is sokkal kellemesebb a szemnek a 120+Hz.[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Menüből amúgy lehet állítani hogy mekkora frissítést használjon.
Nekem tetszik. És az ára sem olyan vészes mint amire számítottam. Mondjuk a 128GB tárhely azért szimpibb lenne és a Dolby Atmos minősítésen is jót nevettem, de összességében nagyon bejön. Ez a 120Hz, ráadásul variálható képfrissítéssel időszerű újítás. Reméljünk a többi gyártó is elindul ebbe az irányba.
Egyedöli kérdés, amit majd az idő dönt el, hogy a support milyen lesz. Azért még a fotók minőségére kíváncsi leszek, ha még most vennék telefont ez is esélyes lenne, de már megvan az OP5.(#113) SlayerSub
Én nem vagyok Razer fan, meg ritkán játszok telón, de mint ahogy írtam is, simán esélyes lenne nálam. Persze azért várjuk meg a teszteket, meg az első 1-2, néhány hónapot mik a tapasztalatok, de én egyelőre pozítívan csalódtam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest