Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz INGJOKE #2992 üzenetére
Én sem tudom megtölteni a 128GB-ot, egyedül 6 GB RAM kezelés ami kicsi nagyon bosszantó.
Mi8Pro igaz, hogy 8GB RAM-os, de az sosem töltötte fel 5GB RAM fölé, mégsem zárt be semmit.
Most is ugyanazt használok, és bezárogat.
Egyedüli különbség, hogy Mi8Pro MIUI 11, PocoF2Pro MIUI 12.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Skillet
addikt
válasz INGJOKE #2265 üzenetére
Ha idővel előjött, akkor gyakorlatilag bármi megeshet itt is... a későbbiekben előjöhet. Egyelőre nincsen vele gondom nekem sem. Nekem redmi 6 alatt sem volt bajom vele a 2 év alatt. Asszony redmi 7-ese szinte az első perctől szarakodik ilyen téren.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Tiédetis
senior tag
válasz INGJOKE #2011 üzenetére
Álomvilág
Minden jó legyen? Volt pár telefonom, de ilyennel még nem találkoztam
Árakkal vigyázni, mert asus sem egységes piacra gyárt. Anno néztem őket, ami olcsóbb volt, azok pl. alapból bré20 mentesítettek voltak.
Támogatottság fontos.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
ofgm
tag
válasz INGJOKE #1967 üzenetére
Szerintem elég jól össze van kalapálva a gyári rom is, ez az első xiaomi telefonom, ahol nem érzem a késztetést a romcserére. Nyilván, van egy-kettő funkció ami hiányozhat, pl. hívásrögzítés, tárcsázó, de nekem ezek annyira nem létfontosság. A hardveres érzékelők teljesen jól működnek. Kamerával jó fényviszonyok között szép képeket lehet készíteni, általános felhasználásra rendben van a minőség még este is.
Az akkumulátor használata több mint jó, nekem még egy erősen aktív nap után sem ment 40% alá a merülése (játékra nem használom)[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
válasz INGJOKE #1967 üzenetére
Nekem csak pár napja van, így csak az ez alatti tapasztalatokat tudom leírni.
Még globál van rajta, kb. még 140 óra van hátra a nyitásig, utána megy fel a ez eu dev.
A közelség szenzorral nem volt gond, de erre nem panaszkodott senki a note 10 fórumban sem, így lehet, hogy végre megoldotta a xiaomi (azt használtam kb. 4 hónapig).
Azt már végigjártátok a 2s topikban, hogy mit kell beállítani, hogy az üzenetekkel ne legyen gond, nem sikerült mindet megoldani? Itt volt már aki panaszkodott erre. Nem vagyok közösségi ember, így engem ez nem érint.
A feloldás gyors és pontos, a kameránál itt a globálban nem oldható meg, hogy a zárképernyőn ne kelljen felhúzni alulról, hogy kitolja a kamerát az arcfelismeréshez. Ez nekem nagyon zavaró, mert a note 10-ben ez rohadt jó és gyors volt, elég volt egy dupla katt, vagy felemeltem, és már bent is voltam. Amúgy maga arcfeloldás, ha már kitolta a kamerát gyors, és pontos. Ez effekt, meg a kitolt kamera színezése nagyon állat, nagyon csajozos!
Fényképezni nem szoktam, majd más megírja a véleményét. Csak próbából a szobában lőttem párat, sötét részekre is, nekem jónak tűnt, de nem értek hozzá.
Az automata fényerőt én sose használom, mert nekem nem jó ahogy működik, a szobában túl erős, ahol meg sok a fény, ott túl kevés, de szerintem velem van a hiba.
A turbado-tól vettem 8/256-ost. A minősége kiváló, a szilikon tok nekem annyira nem tetszik, mert az oldala nem recés, és izzadó kézben szerintem az is csúszhat, ha csak a szélénél tartom. Már rendeltem az amazonról ennek orvoslására tokot.
A mi cloud mentést csak akkor tudod rá visszatölteni, ha már dev van rajta sajnos. Viszont a mi mover jól átrámolt mindent.[ Szerkesztve ]
-
-
Na ez az. Annyit sztem nem ér meg. Ezért sem vártam meg. Mint anno a Note 10 PRO-t. Eskü a MI 9T kamarája élhetőbb volt mint a Note 10-esé. Nem régen került elő egy videó a 9T-vel. Öröm volt nézni. Félsz részemről 2 dolog miatt van: A kamera nem felel meg. Az pikk pakk kiderül majd. A másik az üzemidő, amit majd valami izmos gyors Powerbank tud orvosolni max. E kettő miatt a Note 10 "még" nem eladó.
A Yt videókat nézzétek? 10-ből 9-ben hamis infók vannak a telefonról. A kijelző, a collok, az akku, a mit tud mit nem tud. Már már gáz h alig van amiben az összehasonlításban jók az adatai. Egy kamera összehasonlító videót találtam ami jó volt, az alapján nekem elég lesz.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
SamiCsillag
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Path of Exile 2
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest