Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcipunk
tag
Sziasztok, újabb kérdéssel/gonddal fordulok a nagyérdeműhöz.
A lényeg, hogy munkára használom a telefont, nem kéne gmail / teams / stb értesítésekről lemaradnom. MIUI 12 van a telómon.1. téma: értesítések az AOD záróképernyőn:
(Az egész AOD értelme ez lenne nekem. Nem érdekes, hogy kiscicás háttérképet is meg tud jeleníteni)
Szóval, azt vettem észre, hogy az AOD egyszerűen elalszik egy idő után, vagyis hiába dereng ott mondjuk egy Gmail ikon, ha mailt kaptam, ha x perc múlva tök fekete a képernyő, akkor megint lehet a telefont nézegetni/kézbe venni, hogy van-e értesítés.
Próbáltam a NotifyBuddy-t , az tök szimpatikus, hogy villog a kis pötty, ez lenne a tuti értesítési led az előlapon pótlásra (villog, sokkal láthatóbb, mint a derengő AOD), de persze ha ez aktív, akkor csak duplakoppra lehet ébreszteni/nyitni a telefont, az újlenyomat olvasóról lemondhatok. Van javaslatotok?2. Notification Badge-ek néha működnek, de többször nem. MIUI optimalizáció kikapcsolva, autostart megadva, battery optimalization levéve a gmailről és még se. Van javaslatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest