Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Végül nem bírtam ki, ha már nekikezdtem a mókolásnak, akkor egy füst alatt kipróbáltam a ROM-cserét is. LineageOS 15.1 (oreo 8.1) került rá. Egyelőre nagyon elégedett vagyok, ismerkedem a rendszerrel. Komoly hibával még nem találkoztam, a tempó is megfelelő. Az egyetlen furcsaság, hogy az ujjlenyomat olvasó mintha kicsit lassabban reagálna, néha szinte meg kell nyomni, míg oxygénnel a legkisebb érintésre is feloldott.
-
plejik
addikt
Én OP3 on használtam a Sultan féle LineageOS-t, az elég stabil volt jó üzemidővel, nem tudom, hogy csinál-e OP2 re is, keress rá. Azt a romot tudom ajánlani. Lehet majd asszony OP2 -re is felrakok valamit , mert ez a gyári elég gyenge, főleg akku időbe. Vagy a sima LineagOS, szerintem már az is bőven FC és bug mentes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
LG G2 Mini áll rendelkezésemre Resurrection Remix ROM-mal. Angolul ezen ide rejtették:
Phone --> 3 pötty a jobb felső sarokban --> Settings --> Calls --> Additional settings --> My phone numberTelefon --> 3 pötty a jobb felső sarokban --> Beállítások --> Hívások --> majdnem legalul További beállítások --> Saját telefonszám (Telefonszám beállítása az eszközhöz).
Dual SIM-nél valahol az elején lehet egy plusz opció, hogy melyik SIM-en akarod mindezt.
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115