Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos a Steam elmeszelte a játékot a Greenlighton , de a GOG kívánságlistáján még ott szerepel .
-
mrhitoshi
veterán
Annyit mondok, hogy alkohol.
Ez nagyjából megoldja hétvégén a frusztráltságom. Játszani viszont úgy szeretek, ha van is valami felfogható, kézzel fogható célja a dolgonak, mert különben unalmas és monoton lesz számomra. A legjobban azokat a játékokat szeretem, ahol gondolkozni is kell. Mindegy, ezzel persze nem azt mondom, hogy ez a játék szar, mert most olyan téma kötődik a játékhoz, ami abszolút szubjektív.
-
alevan
őstag
válasz
mrhitoshi #19 üzenetére
A kikapcsolódás.
Most komolyan. Nem érezted egy nehéz nap után, hogy megütnél mindenkit aki rosszúl néz rád. Hogy kitépnéd a gerincét annak aki a segítségedet kéri és a végén úgy csinál mintha ő tenne neked szivességet, hogy segíthettél? Amikor megtudod, hogy túlóráznod kell, de mindezt egy órával a munkaidő lejárta előtt, miközben eligérkeztél + nem halasztható ügyes bajos dolgaidat intéznéd, nem fognál egy stukkert, tennéd a főnököd halántékához, és ......
Ha azt mondod, hogy mindezt soha nem érezted, akkor vagy arany életed van, vagy hazudsz, vagy nem ismered ömmagad. Vagy még nem tudod, mi vár rád az életben.
Én pl. amikor ilyen játékokat játszom, próbálom frusztráltságom beleadni. Még ha nem is vagyok frusztrált, akkor is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SamWarrick #29 üzenetére
Biztos hogy nem.
-
SamWarrick
csendes tag
Ron Perlman?
-
Baboka
tag
GOTY nekem
néha mikor egy húzós nap és zsúfolt BKV után nagyon jó lesz kikapcsolni
-
bifidus
tag
"Hatred" is a genocide simulator developed by Neo-Nazis
[link] -
Dr. Akula
félisten
Ez egy Breivik szimulátor?
-
zeorsdfd
senior tag
Semmi gond nincs a játékkal, csupán szimbolikus értelmezést kell adni játékbeli ellenfélnek és eseményeknek. (hiszen a készítő erre nem volt képes)
legyenek mondjuk az általunk utált politikusok...na most akkor nézd meg mégegyszer:-)))
-
Mikiller
aktív tag
Amúgy ez ilyen fekete-fehér színvilágú lesz végig?
-
parampa
aktív tag
Bácsinak elgurult a gyógyszere és talált néhány csúzlit. Vagy fordítva. Gatyagép és a törpék
-
bitblueduck
senior tag
Ezt sem azért készítik, hogy javítsa a játékok megítélését
Ettől függetlenül én nem vagyok semmi rossz elrontója, 18-as besorolással lehet létjogosultsága - ez is egyfajta szórakozás lehet, mint a GTA vagy horror filmek stb.
-
exec79
tag
szánalmas amikor egy játéknak csak ez az erénye....
-
wolfman
veterán
Ha lesz értelme a brutalitásnak még jó is lehet, de azt hogy minek ilyen eszement brutál, nem nagyon értem.
-
gyáliSanyi
őstag
Ez mi ez?!
Uwe Boll rajongóknak kötelező darab lesz.
-
mrhitoshi
veterán
2 Kérdés: Ennek mi a lóf@sz értelme van ? És van olyan aki ezt élvezi ?
Nem értem. Nem vagyok a brutalitás ellen, de ennek a játéknak mégis mi értelme van ? -
banhammer
veterán
Erdekes jatek lesz.
-
RichieTri
senior tag
nincs új a nap alatt.
Crusader: No regret és a No remorse...nagy kedvencek voltak. -
F34R
nagyúr
valoban erdekes jatek.
-
ledgeri
nagyúr
Az a végtelen-bal-balsőzsebes kabát a rosszfiúk álma!
-
mephi666
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3 üzenetére
ott a pont: én sem lettem tömeggyilkos és valószínűleg nem is leszek, pedig virtuálisan nem tudnám megmondani hány autót törtem rommá és mennyi embert/lényt öltem halomra
kicsit hiányolom egyébként játékokban az olyan részletes sérülésmodellt, amit anno a sof első részében mutattak
...ez a hatred annyira nem is brutális, viszont egy nézést megérhet
-
TESCO-Zsömle
titán
A szórakoztatóipart azok az inkompetens szülők tűzik zászlóikra, akik nem hajlandók felvállalni alkalmatlanságukat a gyereknevelésre. Nem véletlenül kerül forgalomba az összes ilyen játék szigorúan felnőttek számára. Adott életkor alatt ki sem tudod fizetni jobb boltokban, mert nem engedik.
-
Bad Pritt
félisten
Hát... az ilyen játékok videói után nem csodálkozom, hogy zászlójukra tűzik az egész játékipart azok, akik szerint ezek miatt erőszakosak a gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A készülő játék többek között brutalitásával akar kitűnni a hasonló stílusú címek közül.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Ukrajnai háború
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest