Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Két hete használok komolyabban egy ilyen cuccost.
Negatív tapasztalatok:
- WiFi nem akart csatlakozni a Xiaomi router-re. Látszott a router mindkét sávon, de nem kapcsolódott. TP-Link router megoldotta.
- LAN DHCP-n időnként nem kap címet, inkább fix IP-re tettem.
- Youtube 1080p felbontáson gyakran bekockásodik. 720p tökéletes.
- bizonyos régebbi formátumú (SD!) videókat nem lehet lejátszani hardveres gyorsítással, csak szoftveresen. Viszont nem mindegyik lejátszó butítható le ennyire. A hálózatkezelés (megosztások használata) pedig mindegyik lejátszóban (én KODI-t, BS és VLC playert használok) másképpen működik, tehát van, hogy ez dönti el, melyik lejátszót kell éppen használni!
- légegér jópofa, de egy billentyűzet még jobb! Ha lehet, azt használom.
- firmware frissítés korrektül működik (OTA), szeptember közepi az utolsó (905PO)
- 0-24-ben megy, extra melegedést még nem tapasztaltam (a kockás Youtube viszont gyanús )A poszt tolóval ellentétben én nem húznám le ennyire, előremutató holmi, jelentős teljesítménytartalékkal.
Az, hogy nem Android TV vagy valami spec. környezet van rajta, nekem (és azoknak akik még használják a környezetemben) inkább előny mint hátrány. Mivel fullos Android van rajta, azt telepítek rá és úgy formálom, ahogy csak akarom.
Az mondjuk vicces, hogy a Youtube kliensben ott virít, hogy küldjem át a képet TV-re...miközben a TV-n nézem![ Szerkesztve ]
primus inter pares
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest